Jabut faktiski briivam....

Vai sis nosacijums nav saistiits ar to ,lai nebutu probleemas ar mantojuma sadali peec seenu meerces degustacijas ,vai nelaimes gadijuma ???

bagi  Faktiski brīvs ir tad, kad tev piespriež 5 gadus cietumā, bet beigās tikai nosacīti 🤔

Epifanija  Es nedomāju, ka tiem kuriem būs milzum daudz bērnu būs arī liels mantojums, ko tiem atstāt, apriori - jādzīvo ir tagad, neiespringst par mantojumiem, bērniem pašiem ir jāiemācās sevi nodrošināt, ne jāgaida vecāku mantojums, lai uzlabotu sev labklājību, jo arī pēc likuma visas tiesības ir pirmdzimtajam, tā kā arī šamais var ātri atstāt kādam mantojumu... utt

sauljuks  Epifanija, Tev savs Civillikums ar jaunām Mantošanas tiesībām? ;)) Pēc Latvijas Civillikuma visi bērni manto vienlīdzīgās daļās! ;)
Biku savādāk, ja ir sieva, bet juridiski oficiālajiem bērniem - tiem, kuriem attiecīgais vecāks ir ierakstīts dzimšanas apliecībā, attiecīgi - reģistrēts oficiālajos reģistros - viss pienākas vienādās daļās, ja vien nav uzrakstīts testaments.
Un pat ja ir testaments, tad arī nav tā, ka pārējie neko nedabon... ;)

kapkeiks  Attiecību ziņā, faktiski brīvs vīrieša izpratnē, ir vīrieša indivīds atteicies no jebkādas atkarības no sievietes! Faktiski brīva sieviete attiecībām, vīrieša izpratnē ir kaķis maisā, respektīvi labāk tālāk no nelaimes! Vajag iesviest precizējošus statusus. Dabūnama kamēr vēl attiecībās, vot šitas ir ok variants! Vai arī Pēc ilgstošas laulības tikko sākusi dzīvot atsevišķi līdz 2 mēn. Lūk pēdējais ir labākais no variantiem :)

fargo  es agrāk to īsti nezināju. tagad zinu mazliet vairāk. kad redzu briesmas, tagad saku. un tad no malas var šķist - kas noticis? bet tu redzi tikai virspusi, tāpēc var likties neadekvāti.
bet tas ir kā kāda sieviete brauc uz jūru šampanieti dzert, jo tas ir apsolīts. bet atbraucot, noslēdz durvis, vīrietis izvelk čibriku un sāk dročīt. un nevar nekur aizbēgt. un tā vai savādāk ir citu reizi un atkal stāsts.
man tie stāsti ir krājušies ar laiku. ka atziņa krājas ar laiku. tieši tas ir iemesls, kāpēc es kādu reizi esmu īpaši skarbs. es neesmu labs cilvēks, itkā reku tas viens ir tāds un šitāds, tas tikai ir ka brīdinājums. jo es tagad vairāk saprotu to, ka tikai vīrieši īsti saprot vīriešus. kad man ir bijis vairāku gadu garumā jaaizsargā sievietes no predatoriem, kas sākumā ir kā mīksti, spalvaini trusēni.
tas ir kā iet pa mežu un līdznāceju brīdināt - tur nekāp, te taciņa, to neaiztiec, to ogu need.
tā ir motivācija. sjo, labu dienu. un... peace. :)

Pillerina  Covid 19 antivielas vairs neuzrādās analizēs. Vai sts ierosinātāji.
Tāds ir faktiski brīvs.

ketija64  Faktiski brīvs, nozīmē,ka neslīkst "sēru jūrā" pēc kādas neaizsniedzamas būtnes. Brīvs no alimentu maksāšanas (runāju par savam vecumam atbilstošajiem kandidātiem) un brīvs no laulības saitēm.

av2  briivs ir tas, nu bez daudz kaa te jau iepriekss uzskaitiitaa, briivs ir tas, kurss vienkaarssi juutaas taa...no sirds !
Jo var jau buut gan viens , gan sskkiries, gan tas, gan ssitais, bet iisteniibaa cilveeks savaas sajuutaas, domaas...ir taads satruneejis nuuggis, ka par briivu , optimistisku nu nekaadi nenosauksi.Un tas attiecaas uz abiem dzimumiem.

Pilskungs  Otrādi : sakarā ar mantojumu labāk būt juridiski brīvam, faktiski brīvs var arī nebūt (to jau tikai vecenes grib pašas savas sirdsapziņas mierināšanai).

chika7  Lai jau muļķim paliek viņa viedoklis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu