Kāpēc sex saitā sievietes meklē iepazīšanos nevis sex?

DanaL  Jā, patiešām! Vai tad seksa dēļ vēl vajag arī iepazīties?

Rouzita  Jaa, sievietes grib komplektā ar sexi arī vīrieti. Vīrieti, ar ko ir patīkami būt kopā, kurš prot sarunāties, kam sakarīgs izskats un ar kuru ir interesanti pavadīt laiku arī pirms un pēc.

kapkeiks  Ja, drosmīga sieviete nevar atrast partneri parastā saitā, viņa meklē to sex saitā! :)

Labrador  No plika sexa paedis nebuusi.

dabasmiilis  Vai tad te sekss arī ir? (nesaprotu kas par kņadu)

av2  :) Ja kaadai sievietei akuraati vajag to plix sex, nu vinnas apmeklee .....sex shop, iepeerk rotallietas . Vismaz razmeerus , un kraasas var izveeleeties ...
A taa, man tomeer iisti nesskkiet, ka oHo ir taads tiirs sex saits. Bet te ....nu ir, ja veiksmiigi iepaziisties, parasti ir arii tas sex.Jo...kaapeec lai nebuutu ?Un ne otraadi. Tam domaati ....gribu.lv , un veel gan jau citi .

elis25  Neredzu atšķirību ,šeit arī lielākā daļa meklē tikai seksuāla rakstura piedzīvojumu.Ideāli jau būtu,ja tie ,kam plikais sekss vajadzīgs šiverētu tikai sex saitos,bet viņi ir arī šeit , uz nebēdu sūta savu krāniņu foto ,ar nepiedienīgiem piedāvājumiem ,jau pirmajā vēstulē.

Epifanija  Tādēļ, ka viņas ir visur!😂

AivarsN  Cer šeit atrast tikumīgākas sievietes. Mašīnas jau arī labprātāk izvēlas, kurām bijis viens kārtīgs saimnieks, nevis gājušas no rokas rokā.😃

saulite34  Onkulīņam,kas iepazīties nevēlas un nīst sievietes, kārtējo reizi tik daudz problēmu, viņam pat pēc seksa vēl tās netikumīgās Draugos uzmācās.Par kādu tikumību var runāt tāds,kuram vesels bars sievu ir bijis.

Labrador  Tur izmisushi viirieshi , kuri sapnjo , ka tiem dziivee reiz buus arii sekss , ir gatavi atdot daudz , lai savu sapni iistenotu.

Agate24  Šis nav sex saits.Tad jāiet citur.

Piparkuka  Kurš tad ir tas "sex saits", interesanti?!
ŠIS?! Šis nu točna tas nav.
Ne tur ienāci tātad...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu