Uzmācīgas pielūdzējas/ji,ko ar tādiem darīt?

Droši vien katram šeit Oho,kādā citā neta vietnē vai reālajā dzīvē ir nācies sastapties ar uzmācīgiem pielūdzējiem.Labi ja pēc atteikuma atstumtā ar godu pieņem savu kurvīti un liekas mierā.Vai nu nobirdina kādu žēlabainu asaru,bet saprotot ka nekas nesanāks arī liekas mierā.Bet ja neliekas mierā un mīlestības apliecinājumi kādā brīdī jau sāk kļūt par draudiem,ko tad?Vai nu arī "mīlas objekts"tiek visādi ķengāts!Kad par atraidīto mīlu sāk atriebties-vai vismaz cenšas atriebties.Kā tādus liek pie vietas?Un vai nav tā ka tieši dāmas šajā ziņā ir agresīvakas kā kungi?

uzplanaledus  Iepazīstini ar kādu savu draugu/paziņu, kuš ir smukāks, bagātāks, pieklājīgaks :) Uzreiz atlaidīsies :D

Epifanija  Tādi uzmācīgi pielūdzēji nemaz neeksistē, tas viss ir izdomāts, vajag saprotamā valodā pateikt, ka nav pa ceļam, ne flirtēt uz nebēdu!

Anda  par to, kas notiek, kad izveidojas emocionāla atkarība no kāda, kurš par tevi zin vismaz tik, cik tu pats
varbūtība izrauties no šī loka, lai dibinātu attiecības ar it kā atbilstošāku partneri ir zem 50%, pieplusojot vēl aspektu, ka brīvo vīriešu ir tik maz kā dinozauru, un vērtējot galvenokārt pēc ārējiem faktoriem, ir milzu risks kļūt par tualetes papīru precēta ķēma dirsā..... :)
atliek šis ceļš
https://youtu.be/8VgLKXD-BoY

av2  Man ssito atkal nesaprast. Tiessaam, nu ir tak citi cilveeki pasaulee, miljoniem citu ir. Pasaule ir tik...liela, un ej , meklee, satiec, iemiilaties, dziivojat laimiigi. Un kaapeec jaskataas uz citiem buutu? Taapeec, ka nekas nav forssaaks, kaa sajust pret-miilestiibu. Un ja tevi atraida, tad tak taadas nebuus !
Un tiessaam, ir citi cilveeki, kuri buus laimiigi miileet tiessi tevi. Taada , kaads tu esi, ar visiem tarakaniem :) Paarbaudiits praksee !
Un vissaam, kuras mani ir atraidiijussas, es ssodien tikai saku lielu paldies, no sirds.

elis25  Epifānija,ja tev nav gadījušies,tad neizdari aplamus secinājumus.Un kā vēl eksistē,nenovēlu tādu sastapt,nekā patīkama tur nav,konkrēti apgrūtina dzīvi.Tām kurām gadījušies,mani sapratīs.

eLfrida  Ticības moments bumpastika tēmai - apala nulle. Te ir lieliska funkciju "nobloķēt", kur nav vajadzīgs zvans draugam, lai to funkciju aktivizētu.

Piparkuka  Kungi ir agresīvàki!

runcitis15  Lai policijā uzraksta iesniegumu,un miers būs mājās.Speciāla nodaļa ,kas nodarbojas ar šādām lietām.Pastāv arī personu datu aizsardzības likum.

sauljuks  Nesaprotu, kur problēma - bloķē lietotāju un miers!

elis25  sauljuk,,,,sociālajos tīklos nav problēmu,var nobloķēt,bet kad esi iepazinusies dzīvē tik vienkārši tas nav izdarāms.Policiju iepīt ,reizēm radīt problēmas nākotnē,jo uzmācība pārvēršas atriebībā,līdz neatļautiem paņēmieniem,kad izjauc attiecības,kuras tev ir izveidojušās.(Ne sev,ne citiem).

sauljuks  elis25, un kur jūs (tas vispārīgi uz visiem, kas ar to saskārušies, ne personīgi Tev) tādus atrodat?!

Nekad neviens no maniem bijušajiem, nav jaucies manā dzīvē pēc tam, kad pielikts punkts! :) Paliekam draudzīgi neitrālās attiecībās. Lasu un brīnos... Nē, es ticu, ticu, ka ir visādi, bet vienalga...

elis25  sauljuk,,,,reālajā dzīvē iepazīti.

Ketija  cik briesmīgi!
https://www.youtube.com/watch?v=BvglAWB8rL4

kuks10  Ja runā par oho, ieliec, ka esi precējies un miers mājās.

ramona45  Divainu netrukst, ne starp sievietem, ne starp viriesiem, man pat skiet, ka viriesi ir uz ko tadu spejigi vairak....
Jau pasa attiecibu sakuma ir zvanini, kas bridina, bet tiek palaisti garam....un rezultats ir loti nepatikams
Es domaju, ka bumpastiks ir domajis , gazlaiting attiecibas....

gunda10  Palīst zem gultas , dzert antidepresantus , kliegt , gūt zināšanas kas ir nekrofīlija , parunāt ar draugu kas nodzērās un dzīvo pie reāli vecas tantiņas koridorā par malkas ienešanu un cerēt ka tikai ...
bez šaubām

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu