Tas, ko tu redzi

Vai tev ir svarīgi tas, ko tu redzi (tādā nozīmē kā "viņš izskatās + izturas tā un šitā") attiecībā pret otru cilvēku, jeb tomēr tas, ko sajūti attiecībā pret viņu?

Floriana  Jebkuram tas ir svarīgi, kā gan veidotos attiecības jebkādas.
Paglaudi suni, paskaties, kā viņš priecājās tev mājās pārnākot, bet suns taču tevi neglauda un tāpat esi priecīga, ka tas ir.
Katrs tak izvēlas sev tuvāko, pazīstamāko un pievilcīgāko. Nedomāju, ka tevi interesētu bezpajumtnieks, kaut arī viņam kontā būtu daži tūkstoši eiro, kas patiešām tā mēdz būt, bet viņš dzīvo uz ielas.

AivarsN  Tāda nu mums ir šī demoniskā iekārta. Daudzi labi cilvēki kļūst par bezpajumtniekiem, bet noziedznieki ieņem augstus amatus. Protams, vienmēr atradīsies arī izņēmumi. Augsti attīstītas dvēseles bieži vien ir ļoti radošas un spēj daudz sasniegt mākslā, zinātnēs un reizēm pat politikā. Taču drīz vien saņem uzbrukumus no visām pusēm, jo tajā odžu midzenī godīgi nedrīkst. Tumšajiem ir divi varianti. Vai nu attīstīto dvēseli dabūt savā nometnē, vai iznīcināt. Tāpat kā senāk, ja cilvēks bija apveltīts ar kādām īpašībām spējām, viņam bija divas iespējas, vai nu to visu darīt baznīcas paspārnē, lai celtu tās reitingu, vai nonākt uz sārta.

coldlands  Tātad ja mazgājies un dirst ej uz ateju tātad dēmons, bet ja noliek kluci dzīvojamās majas kāpņutelpa tad cilvēks ar smalku dvēseli. Interesanti🤔

Felde  ...Aivars visu prot sagroziit... :) :) cerot,ka vinna dveeseliite reiz izlauziisies,un visas sievietes,liidz ssim-ir bijussas aklas....
Piennemsim,ka tev,Aivar,nebuutu ielikta bilde,palasot tavus tekstus,nekas neaizkkeras,lai buutu kaut mikrograms-veeleessanas iepaziit vai ieraudzit! Pat,ja buutu paalii...neienaktu praataa-eh...varetu apskatiit kaads tad tas Aivarinss ir! Un,izraadas,neesmu es taada vieniigaa,kuru saista gudri,virisskkigi viriessi!
Tava smalkaa dveeseliite ir iepuvusi.... Labi,ka ne lipiiga!
Man ir teerpi un rotas....un ir arii saturs! Tikai mulkkis var iedomaaties,ka skaistums traucee praata speejam,un otraadi!

AivarsN  Varētu padomāt, ka tualete un vannas istaba ir tikai bagāto privilēģija. Mūsu tālajiem senčiem, lai cik trūcīgi, bija sava pirtiņa, par ko tagad smalkie pilsētnieki var tikai sapņot. Bet lauku mājās bieži vien ir divas tualetes, atbilstoši laika apstākļiem un gadalaikam. Bezpajumtnieki bieži vien ir izkrituši no aprites, zaudējuši ticību šai pasaulei, līdzīgi kā cietumnieki. Jo bagātāka valsts, jo lielāka sociālā nevienlīdzība un noziedzība. Vienkāršai, trūcīgai pensionārei, vai bezpajumtniekam, kuri dalās savā pieticīgajā azaidā ar citu pamestajiem dzīvniekiem, ir daudz gaišākas un cēlākas dvēseles, kā jeb kuram sabiedrības elites pārstāvim.

coldlands  Tātad būt turīgam un dalīties maltīti ar citu, pamestajiem dzīvniekiem tavuprāt nav iespējami?

AivarsN  Šajā pasaulē viss ir iespējams. Taču ja kāds oligarhs, vai politiķis pabaro klaiņojošu dzīvnieku, viņš visticamāk cenšas tā mierināt savu kliedzošo sirdsapziņu, dēļ tiem tūkstošiem trūkumā iedzītajiem un bez pajumtes palikušajiem tautiešiem, viņa darbības, vai bezdarbības rezultātā. Ja cilvēks pie turības ticis ar godīgu darbu, tad visu cieņu.

CoCoSan  Aivar, kā būtu, ja tu tos bezpajumtniekus paņemtu pie sevis savā dzimtas īpašumā? Nebūtu tukši jātirš internetā, bet vatētu lepoties, ka esi bezpajumtniekiem devis otru iespēju sākt dzīvi no jauna.

saulite34  Bet kurš liedz pasaku stāstniekam kļūt par oligarhu vai politiķi.

preilene  Aivars spridzina 😊

Man patīk šis “lauku mājās bieži vien ir divas tualetes, atbilstoši laika apstākļiem un gadalaikam”. Ļoti glauni izklausās, kā pilīs ir dienvidu spārns un ziemeļu spārns. Noteikti kārtīgs lauku cilvēks apskatās, kāds ārā laiks, un tad pieņem lēmumu – iet uz “Spēcīgo ziemeļvēju tualeti” vai “Relaksējošo dienvidjūras tualeti”.

AivarsN  Esmu savā mājā izmitinājis nelaimē nonākušus cilvēkus un ne reizi vien.
Politika nav gluži mans aicinājums. Bet kamēr nemainīs vēlēšanu sistēmu un noziedznieki nenonāks aiz restēm, tikmēr politikā pārmaiņas nav iespējamas. Tautai labāk būtu nepiedalīties tajā vēlēšanu cirkā.
Nu gan Tu,Preilene, esi neattapīga! Vasarai āra tualete, bet ziemai iekšējā.

preilene  Aivars, un kāpēc lai cilvēks, kuram ir "iekšējā tualete", ietu uz "āra tualeti"? Tas tā romantiski šķiet, jo pie dabas? Vai tas dēļ modernās soļu skaitīšanas - lai sanāk tie 10 tūkstoši noieto soļu dienā?

saulite34  Politiķus un citus cilvēkus aprunāt ,apsaukāt ir vienīgais tavs aicinājums un likt citiem visu darīt tavā vietā.Sēž caurām dienām internetā un tik svešu naudu skaita.

coldlands  Pēteris ar Jāni ir strādnieki. Pēteris nostrādā astoņas stundas, un iet majas dzert alu, lasit grāmatu, kopt rozes, tā sakot spodrināt savu dvēseli.
Jānis pabeidzot darbu iet strādāt papildus, naudu netērē dvēseles spodrināšanai, bet atliek, vai ieliek sava uzsāktajā biznesa.
Paiet gadi, Jānis ir turīgs biznesmenis, bet Pēteris nabags, bet ar tīri nospodrinātu dvēseli, un tad tā nospodrināta dvēsele nosoda Jāni jo vins ir turīgs, tātad nelietis, zaglis.....
Tas tā paprostomu, nabago filozofija.🧐

CoCoSan  Gan jau Aivaram ārā duksis apmazgā, bet iekšā muris.

O_ouuu, coldlans acīmredzami sāk progresēt òmīšu portālā. Funktieris sāk izrādīt apbrīnojami labus rezultātus. Vēl mazliet, un varēs tevi jau ar lepnumu izprecināt ar kādu mīlīgu drostaliņu.

jurks  pirmais iespaids par cilvēku rodas to redzot un ir liela varbūtība, ka tas kļūs noteicošais, nobīdot sajūtas uz pavisam mazsvarīgu vietu, bet tas varētu būt īslaicīga piedzīvojuma aizrāviens! ja iecere ir veidot kaut ko nopietnāku, tad jāspēj skatīties un redzēt cauri vizuālajam projekcijas tēlam! jo laiks ir nežēlīgs pārbaudītājs, reti kas spēj izturēt tā uzstādījumus!!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu