...prognozes...

Nu kaa Jums sskkiet,ssogad papardiites ziedes Liigo naktii...vai daba aizkaveejusies? :) Vai viiruss nokaavis pumpurinnus,un ziedinnu nemaz nebus :)

AivarsN  Iepriekšējos gadus, vairākās vietās, saulgriežus sagaidīja pēc senajām tradīcijām un īstajā datumā. Iespējams, arī šogad kaut kur būs. Var taču netā pameklēt, kam nepatīk alus, šašliki un šlāgeri. Īstajā laikā, vietā un rituālā, var iegūt fantastisku enerģijas lādiņu, nevis sāpošu galvu un šķērmu dūšu.

Piparkuka  Man arī patīk- vismaz vainags no pļavas ziediem, ugunskurs, nakts, garšīgumi, siers! Alus 1x gadā pāris glāzes var izdzert:)
Līdzīgi Ziemassvētkiem. Sajūta.
Par papardes ziedu- domāju, ka ziedēs.

Vaukskis  ..Gan jau uzziedēs !

CoCoSan  Nu wot jā, šajā jautājumā kkā piesliecos Tessas partijai. Nepatīk masu balagāni, daba tiešām ir skaista ik rītu un ik vakaru bez visāda iemesla

anis  Gan jau būs gana visa kā. Pelšes un Vosa laiki pārlaisti-arī nespēja pilnībā noslāpēt. Masu balagāni arī mēdz būt dažādi. Šis tas atkarīgs no masas pašas. Reiz papardes zieds atradās Jāņu dienas ausmā uz Vecrīgas jumta-neizdzēšams iespaids. Kā te izteicās-lādiņš fantastisks... Nja,nostalģija... Palikuši tik jumti-kompānija pajukusi.

Lija  P:10:08 Tas pats apmeklējot kvalitatīvu izpildītāju koncertus Džeksons (kad bija dzīvs), Bočelli, senāk-Prāta vētra. Līgo svētkiem būt!

Lija  Ja kāds ir dzirdējis earth song dzīvajā, sapratīs, par ko es...

Ideja  es Līgo pavadīšu Daugavas senlejā. varbūt vienatnē, varbūt ar to brandžu, kas tur dzīvo, varbūt kādu oho puisi mēs tajā visā iepīsim who knows

Ideja  nu ko lai saka. brauciet uz ķīnu, citādi ķīna atbrauks pie jums P;

AivarsN  Ne jau tikai latvieši. Visas tautas kādreiz dzīvoja saskaņā ar dabu. Ģenētiskā atmiņa un smalkās enerģijas, tieši saulgriežos sasniedz savu kulmināciju. Tikai tāpēc šos svētkus pārcēla uz citu datumu, lai cilvēki nespētu pilnībā uzņemt šīs dievišķās enerģijas. Nu, jūs jau paši nojaušat, kas to izdarīja.

elis25  Īstie saulgrieži jau garām,piekrītu,ka lielākajai daļai tas ir iemesls pie dabas piedzerties,,,,sākotnēji Līgo svētki latviešiem bija vistrūcīgākie svētki,jo jaunā raža vēl nebija novākta,tad nu miestiņam patapināja sauju miežu un sēja sieru,jo gotiņā dot pienu.Tagad ieejot veikalā pirms svētkiem ,rodas iespaids,ka visi ir badā,,,,šašliks,šņabis un citas gastronomiskas izvirtības,,,,senču tradīciju burvība zudusi,lai piedzerties un pārēsties var arī citā dienā.
Pisieniņš nabadziņš
Pa pasauli vazājās,
Nu atnāca mūs mājā
Pašā darba laiciņā.
Miers no darba, miers no darba,
Nu visiem jāpisās!
Jautrībai,no renātno Līgo dainu krātuves.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu