Runāt sliktu par iepriekšējām attiecībām

Veidotu attiecības ar cilvēku, kas tā dara? Mēdzat runāt sliktas lietas?

Obamaspadomniece  Ir daļa cilvēku, kuriem viss iepriekšējās attiecībās ir bijis slikti un pie katras mazākās izdevības ķidā naudas, virtuves un gultas lietas - tādi nav pat mazākās uzmanības vērti. Netīrās veļas mazgāšana ir pretīga padarīšana , īpaši, ja tajā iesaista iespējamo nākamo partneri.
Arī tie, kuriem viss ir bijis bezgala labi, izraisa piesardzību - kāpēc tad esi aizgājis no tik labām attiecībām? Klīstošā holandieša princips ? Bēg no pārāk liela labuma?
Pamatlietas gan būtu jāizrunā, bet iepriekšējās attiecības tagadējās nav jāiesaista.

CoCoSan  cilvēki, kuriem viss iepriekšējās attiecībās ir bijis slikti, jau ir pirmais filtrs, lai ar steigu atvadītos no šiem kadriem.

RRAGANA  Daudz pārpratumu un nevajadzīgu strīdu rodas no salīdzināšanas. No iepr.attiecību un tagadējo/iespējamo attiecību blakusnostatīšanas.
Ļoti bieži sliktie vārdi par iepriekšējo ir aizvainojums. Pazemojuma sajūta. Tā stāstītājs it kā attaisnojas pats savās acīs. Jāskatās kompleksi-vai cilvēks bijušo uzskata par vispār sliktu cilvēku, vai par kādu konkrētu rīcību, notikumu. Jo katrā ir gan labais, gan sliktais. Nevar būt kāds caur un caur tikai slikts un maita!
Piedevām-iespējams, ka pats/i klausītāja dzird tikai negatīvo vien, ko otrs randiņā stāsta. Varbūt pats ir koncentrējies tik uz “ļaunuma sensoriem”, un nemaz neredz/nedzird otrā to labo, kas viņā ir🙂

Piparkuka  Vienalga. Būtībā ir vienalga- runā vai nē, sliktu vai labu.
Galvenais, ka patiesi! Ja kaut ko stāsta, tad patiesi un tā kā bijis.
(to var just!)

Vaukskis  Piesardzīgi veidotu attiecības ar cilvēkiem, kuri runātu sliktu par iepriekšējām. Ja kādreiz es neraksturīgi tādā sakarā runāju sliktu, tad daru to paškritiski.

Ideja  Kas man daļas par citu sieviešu problēmām. Kopš sadauzīju autiņu, visas jaunās maukas gan darbā , gan kāpnēs kļuva cukurlaipnas un uzbāžas ar sveicināšanos, līdz tam cenšoties neskatīties ne uz mani, na manu autiņu ))

CoCoSan  Nu laukos cilvēkiem ir tādas manieres, jā, itsevišķi, ja vēl auto pirkts par pēdējo naudu un bez kasko apdrošināšanas.

Lija  Nav par pēdējo naudu...un no kāres draudzēties mani atradināja jau klasesbiedrenes, tā ka pārsteiguma momenta nav! Lietām nepieķeros un ja man būtu jāizvēlas starp auto veselību un suņā/kaķa dzīvību, es upurētu auto...Bet atzīšos, iemīlēju to no 1. skatiena. Pārdevēji dabūja atklanīties no citiem klientiem, tik motivēta biju:)

Floriana  Nekad neesmu runājusi sliktu par bijušajām attiecībām, nedomāju ka tas ko mainīs šodienā.

inaralaima  Man patika ko Andris Freidenfelds ,jeb Fredis nesen teica,ka nevajag kraut virsū bijušajām attiecībām,it sevišķi, ja tajās dzimuši bērni.Tas var sabojāt attiecības ar bērniem uz visu mūžu.

Skudiss  Zināma patiesa pagātnes infa ir vajadzīga. Kas neatceras pagātni tam nav nākotnes. Vienīgi kas par daudz tas par skādi.

SpoguliitisTM  Ja reti, tad jaa. Pie kam ja tas ir paarmainjus ar labo. Bet ja nepaartraukti un tikai slikto, tad nekaadas attieciibas neveidotu.

AbrEgle  Iepriekšējās attiecības tāpēc ir iepriekšējās (bijušās), ka tām nav nozīmes. Ja par tām jārunā, tad tām tomēr ir nozīme un tās nav iepriekšējās/bijušās. Ja potenciālajam partnerim nepieciešams
visuresošo slikto cilvēku fons, lai izceltos, tad personīgi dotu priekšorku drīzāk izbaudīt klusumu klausoties LR2.

Ideja  nesvarīgi, varbūt cilvēks vnk pļāpa. katrā ziņā neņemu vērā nko, ko pati neesmu redzējusi, bez tam tāpēc šī vietne ir, lai dzītu tuftu

Alice  Tas kā un ko vīrietis runā par iepriekšējām attiecībām ir lielisks veids, kā saprast, vai tur emocionāli viss ir beidzies un kas varētu sagaidīt arī šīs attiecības. Ļoti labs veids, kā redzēt cilvēka attieksmi - vai tā veselīga, vai nē, jo arī ne visai labu pieredzi var pastāstīt neitrālā veidā.

Pillerina  Par zināmu cilvēku interesanti.
Par nezināmu - vienalga. Lai runā.

miers2  Katrs cilvēks ir atbildīgs par to, ko runā, ko uzklausa, ko ņem par pilnu un par ko paņirdz. Ja otrs taisnību saka bez ļaunuma un bez samazgām, tad tas ir savādāk nekā no draņķa uzklausīt to pašu pasaku izpušķotu ar saindētiem prusakiem

Keroleina  Runāt par bijušo slikti ir nekorekti...klausīties to- nepatīkami...

Lija  neņemu nopietni. neko ne par vienu nevēlos dzirdēt no 3. puses, un pati nerunāju par daudz (cerams)
bet tomēr velk atpakaļ pie šitiem..D:)

Mikko  Visas velk atpakal tur kur búts...
40+ múžígã vãjíba... Siena kurai nevar pãrkãpt pãri...
Never ending story.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu