Kā pēc"ģīmja"var noteikt,saredzēt vai potenciālais partneris ir derīgs attiecībām?

Bieži vien(visbiežāk gan dāmas)raksta, ka pats vainīgs!Vai tad bija akls un neredzēja ar ko veido attiecības un tādā garā.Vot i man palika interesanti ,kā tad pēc"ģīmja" var noteikt labs tas cilvēks vai slikts?Krāps vai nekrāps?Vai ir kādas īpašas pazīmes pēc kā to var noteikt?Piem.deguna vai ausu formaS?:D

Felde  Lija,ar augumu piedzimst! -to var pilnveidot,bet ne veidot! Protams,ja runa nav par kkirurggiju....

Epifanija  Tas ir jājūt un nevis ar pici, bet ar smadzenēm, bet tā kā nostrādājot picim, smadzenes aiziet atpūsties, tad - nekā! Pieredze, tikai pieredze... Nākot vecākiem picis vairs nav tik tramīgs, tad arī smadzenes nāk palīgā, picis, picis pie visa vainīgs!😂

coldlands  Kas ir picis? 🤔

supergirl  Cilvēki taču mēdz arī sarunāties! Tad lūk arī šajā nodarbē, sarunājoties daudz kas par cilvēku kļūst skaidrs. Ne viss, protams. Bet daudz.

samba4u  Acis, tās nekad nemelo!

Laimnese  Jā, Bumbum, pēc ğīmja neko nevar noteikt....bet Tu varētu mēģināt pēc dupša.....Iekod dupsī, ja šī bļauj un vēl ievelk Tev pa ausi, tad būs Tev īstā.

Lija  a ja nu cilvēku degunu pētīšana un infas ievākšana ir vai nu cilvēkNeMīlestības pazīme, vai profesionālais kretīnisms

elis25  Cik daudz šeit ekspertu un cilvēku pazinēju,visu un uzreiz nolasa pēc ģīmja,uzvedības u.t.t.,,,,ne velna sākumā nevar pateikt,pat viens otrs alkoholiķis reizēm izskatās labāk kā veselīga dzīves veida piekritējs.(No personīgās pieredzes).Arī uzvedība tiek likta rāmjos,,,,,tikai pēc laika parādās īstā daba.Ārējais izskats mēdz būt maldinošs,superīgi, galanti un iznesīgi kavalieri reizēm izrādās pēdējie mēsli.

Ideja  Dāmas, jums vispār kādreiz ir bijis tā, ka jūs grib, bet jūs viņus nē? Iepazīšanās portāls bez exiem būtu kā acs bez ziluma, nop.

elis25  Ideja,,,,,visbiežāk tā arī gadās,ka to ,kurš tevi grib nu galīgi negribās:),,,ceļgali laikam sāktu skumt viens pēc otra,ja mēs visus,kuri mūs grib gribētu.

Piparkuka  Ideja- tā dāmām ir gandrīz visu laiku, ka viņas negrib tos, kas viņas grib. Viņas grib dažus/dažu citus. Nu vai atļaujas dažreiz ar tiem gribošajiem...

Lija  te nāk jokot. nē, ja nu kādam/kādai katrs teikums svarīgs, ko opozīcija/konkurējošā firma pauž, tad lai veido Dainu Skapi-ja mēŗkauditorijā atradīs dzirdīgas ausis, noderēs, bet ja ne, viss pasākums daudzu gadu garumā būs kaķim zem astes.

soaham  Pilnīgi piekrītu AivarsN......100%, kamēr nav iesaistījies ´prāts´.......
Aijurvēda skaidro, ka ir 28 sajūtu veidi.
Attīstiet savas sajūtas no min uz max un rezultātā nenāksies vilties ne vīriešiem, ne sievietēm.
Lai aiziet tas būtnes kam ir jāaiziet, lai atnāk tās/tie,kas mums sniedz pozitīvas sajūtas.

kokto  Pēc ģīmja man šķiet neko nevar noteikt . Ja nu vienīgi tas ir ar izteikti zilu degunu :D Viss labākā recepte ir krievi teiciens . ja gribi iepazīt cilvēku piedzirdi to ! ;)

Domina  nepieklājīgi pētīt to neizveicu. bet kāršu spēles laikā varu pateikt, vai kolēga blefo.

ramona45  pec gimja... nu toc nepateiksi, bet pec izskata, runas veida, elementaras attieksmes pret sevi un parejiem, pateiks daudz... pat Serloham Holmsam nav jabut..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu