Solovjova TV raidījums

Skatos pašlaik pa TV Rosija Solovjova TV raidījumu. Un tur tagad stāsta interesantas lietas. Tipa, ka tagad ASv ir tieši tāda pati situācija, kā bija 80gadu beigās, kad sabruka PSRS. Vai nesen Ukrainā, kad Janukovičs neriskēja apturēt Maidana demostrantus, un tāpēc dabūja bēgt uz Krieviju. Ka tagad arī Trampa valdība varot dabūt bēgt uz Krieviju un būšot ASV valdība trimdā Krievijā. Kā 2. pasaules kara laikā bija Polijas valdībā trimdā Anglijā. Tāds secenārijs ir ticams? :)

VECA_PIEPE  Chris, zinies, wott gribētos pajautāt:
kā Tev šķiet, ta cik aprobežotam ir jābūt cilvim, lai ar interesi skatītos televīzijā ikvakara PTP "Вечер с Владимиром Соловьёвым", ieklausīties tā mudozvona pļerkšķēšanā un piedāvāt publikai apspriesties par to, ko šī konkrētā TV šova vadošais klauns ir izk´akājis efīrā?

Līdz šim šis mudozvons- Lielā Valodjas personiskais šakalēns, ik vakaru sava šova ietvaros gānija ukraiņus, viņu tautas ekonomiku un politiku,
(izmantojot televīziju ento gadu garumā tā bija galvenā tēma- vienas, kareivīgi noskaņotas Lielvalsts varas vīru atklātas ņirgāšanās opzeci par
salīdzinoši mazas un neatkarīgas valsts tautiešiem un tautu kopumā, kas izvēlējās būt brīvi, parādīdami pigu Lielajam Valodjam un viņa negausīgajiem pakalpiņiem, neļaudami šakaļiem iekarot savu zemi)...nu gāna ASV.

Nožēlojami!

https://rocketsmusic.ru/clips-online/2019/akvarium/vecherniy-mudozvon

VECA_PIEPE  https://www.youtube.com/watch?v=6Dz-6RdWYAU

Chris, speciāli priekš Tevis informācija par Tavu elku.
__________________________________________

uz to #17:27
Propoganda, "kas ir pieejama mums."(c) /...vai drīkst jautāt: kuri ir tie visi jūs?/

VECA_PIEPE  Chris, pirms uzsauc PA publisku diskusiju,...ir vērts arī padomāt. Bet, ja domāt ir slabo, tad vērtīgāk ir neklikšķināt uz klawas taustiņiem.
Baudpilnu Tev PTP politiski informatīvo šovu skatīšanos!

Ideja  Tramps tiks nograuzts. Otrreiz ievēlēts netiks. Krāsainie salašņas triumfēs. Nē, uz Krieviju gan valdība nebūs spiesta emigrēt. Trampa reitinga paaugstināšanās tādā plašā un trauksmainā publikā kā Krievija viņa pretiniekiem vajadzīga vismazāk.Tas tā skats c. ķēķa lodziņu

CoCoSan  1kārt, kas ir solovjovs, 2kārt, kas ir tie, kas skatās propogandas tv kanālus

coldlands  Vai tad solovjovs spēj vest diskusiju? Cik esmu redzejis, tad tik bļaustīties, lamāties....
Pie tam vins tak strāda uz putlera valdību, visa Eiropa, Amerika slikti, tik Krievija viss labi, lai gan pasam māja Itālijā, un atvase mācās geiropa.
Tas Tev autor uz vecumu, Tu sāc skatities propagandas raidījumus, smadzenes apkaļķojas, labas grāmatas vairs nespēj sagremot🤔

coldlands  Tieši tāpēc nav vērts tādus raidījumus skatities, viss notiek vienos vārtos, tāpat ka raidījuma ko vada сливной бачок.
Kādreiz šie bij uzkrituši virsu Baltijas valstīm, bet tad topa aizgāja Ukraina.

mairita1971  Nekas pasaulē nemainīsies,jo vīrietis vienmēr tieksies būt alfa tēviņš,kuram pakļaujas citi šīs sugas tēviņi.Vienkārši šobrīd ir saradušies daudz pretendentu uz alfa tēviņa titulu,tādēļ notiek cīņa,kurā būs stiprākais.Tikai šobrīd,pateicoties tehnoloģijām,šo cīņu saprot arī visi pārējie.Bet kas īsti notiek,tā godīgi nezinām neviens.Visiem mums vieni vienīgi minējumi,un slikto meklēšana.Jo alfa tēviņš parasti ir pelēkais kardināls,kuru mēs varbūt pat nezinām.
Kabalas līderis lūdz vīriešus mainīt domāšanu un beidzot apvienoties,citādi kaut kad tās pasaules beigas tomēr pienāks.Pārāk jau viss ir izdomāts,lai pasaules nebūtu.

CoCoSan  Mazais, sievietes taisnvirziena domāšana bija vienīgais tavs arguments?
Esmu dzīvojusi pietiekami ilgi, lai spētu nahrenizēt jebkuru ienākošo informāciju, kura ir tehnoloģiju apstrādāta.

Vaukskis  CoCoSan, es skatos propagandas kanālus, jo to pārraidīšanu apmaksāju, taču tas nenozīmē, ka piekrītu tam, ko tie cenšas "ieborēt". V.Solovjovs ir viens no ievērojamākajiem propagandistiem Krievijas televīzijā, bijušais biznesmenis, kurs laika gaitā idejiski esot apmetis kažoku uz otru pusu.

CoCoSan  Nenu, katrs izvēlas ko vēlas un skatās ko izvēlējies.
Bet vai tu ēd arī sapuvušos kartupeļus, kurus tev nemanot iesmērējis pārdevējs? Ir diezgan savādi patērēt dajebko bez kritiskās domāšanas tikai tādēļ, ka par to samaksāts.
Hitlers ar Staļins arī savā ziņā bija ievērojami cilvēki, ij ko? Arī izcilu biznesmeņu ir un bijis dafigā, un ij ko? Tādēļ, kas ir ievērojams propogandā, tā arī nesapratu.

Vaukskis  CoCoSan, žurnālistu Solovjovu par vienu no ievērojamākajiem papilnam sagrozītas informācijas izplatītājiem padara tas, ka viņam ir ļauts intervēt un veidot filmas par pašu V. Putinu, tāds gods tiek tikai retajam un arī pēc aptauju datiem viņš ir viens no populārākajiem federālās TV raidījumu vadītājiem Krievijā, jo propagandista vadītās pārraides skatās miljoniem skatītāju, tajā skaitā paretam es. Ilgi skatīties Solovjova raidījumus ir grūti, ja vien neesi Kremļa propagandas apdullināts. Pēc sabiedriskās domas aptaujām Vladimirs Solovjovs ir atzīts par žurnālistu, kurš visvairāk izpelnījies sabiedrības uzticību, ne velt viena no galvenajiem televīzijas propagandistiem rīcībā ir nodots labākais ētera laiks. Nenosaucot vārdā vadītāju sarunu šovs "Vakars kopā ar Vladimiru Solovjovu" tiek apdziedāts pat Borisa Grebenščikova "Вечерний мудозвон".
Atbildot uz salīdzinājumu ar kartupeļiem nāk prātā salīdzinājums ar no tiem taisīto čipsu ēšanu. Zināms, ka nevajag tos lietot uzturā, jo kaitīgi, taču man garšo un laiku pa laikam iegribās, līdzīgi ar bieži vien klajajiem meliem un agresīvo retoriku, it īpaši, ja tv šova studijā ir Vladimirs Žirinovskis.. .:)

hiacintee  paldies par diskusiju. ir te viedi ļauži. visu cieņu.

hiacintee  solovjovu es arī skatos!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu