Kad tas beigsies?

Nu cik var...jo taalaak jo trakaak..vai ekonomiskaa situaaciha tik smaga sievietem ka aizmirstas preteejo dzimumu funkcihas?tik visur dzird par atbildiibu.pienaakumiem probleemaam..vienkasrshi satikties nedeljas nogalees negribat?.

AivarsN  Atkal uzbrauciens!
Ne tev vērtēt, cik profesijas, prasmes un zināšanas esmu apguvis un cik daudz daru vēl joprojām, neskatoties uz smagā darbā sabojāto veselību. Un nevienam neko neesmu ne nozadzis, ne izkrāpis. Vismaz agrāk tās skaitījās cienījamas īpašības un cerams, ka drīz atkal.

CoCoSan  Ūja ūja, Aivars dusmīgs kļuvis!!! Nu un kā būtu, ja pats pārstātu vērtēt, kuri un kas ir vai nav parazīti? Vai tad tieši tu neesi PA pats galvenais pašpasludinātais tiesnesis? Nepatīk ja tevi vērtē, kādēļ tiesā citus, m?
Slavini cik vēlies savus garīgos līderus, savas vertības, uzskatus un dzīvesveidu, taču būtu labi, ja tev izdotos pārstāt polarizēt/pretstatīt citu cilvēku vērtības kā sūdu iepretim taviem ideāliem.

Bet kopumā šis komentārs nebija konkrēti par tevi, bet par ekonomiskās klases sexa gribētājiem.

supergirl  22:47 CoCoSan tieši mērķī! Ko nozīmē vienkārši satikties nedēļas nogalēs- vienkārši nodrāzties, kad man ir brīvs laiks un nav ko darīt. Bez obid:))

elfu_mazulis  Daudz laimes dzimšanas dienā autor!
Katrs dzird un redz to ko vēlas sadzirdēt un ieraudzīt. Pieaugušais ziemā taureni neieraudzīs, jo zina, ka ziemā viņu nav...Bērns gan pamanīs, ja viņš tiešām lidos, jo viņš redz tā kā ir, nevis tā kā būtu jābūt.

samba4u  Man taureņi cauru gadu lido.

AivarsN  Ekonomiskās klases seksa gribētāji.(22.47) Beidzot lietas tiek sauktas īstajos vārdos un tiek konkrēti atzīts, ka visu nosaka cena un funkcionalitāte, kā jau rakstīju vienā no iepriekšējiem komentāriem. Secinājumi pavisam vienkārši. Attiecību veidošana atkrīt pati par sevi, jo tās neviens normāls cilvēks par naudu neveido, bet nedēļas nogalei, par naudu var dabūt jaunāku un smukāku. Tad kāda slima suņa pēc vēl tērēt laiku randiņos?

fargo  iedomājies no sievietes puses - atbraukt uz jūru, laiks kā pasaka, diena laba, garīgais labs un čalis, ar ko atbrauci(arī sesku padzenāt, es domu galīgi neizslēgtu) īd. tad zupa par dārgu, tad tas, tad šitas. gandrīz katram cilvēkam ir vesels štābels ar savām problēmām. pat ja empātija nav sveša, tomēr pacietībai ir mērs. sevišķi, kad gribas atpūsties. bet kāds blakus īd. un īd un īd. man liekas daudzus attur vairāk pat bailes no tā, nekā kaut kas cits.

Piparkuka  Taureņi gan visu laiku lido!

Piparkuka  09:57 - Nu gan Tavs komentārs ir absurds un neatbilst tam, ko sievietes grib pateikt.
TIKAI sekss var interesēt es nezinu, ko- tracer varbūt un citus tamlīdzīgus, bariem!! Burtiski bariem.
Normālu sievieti interesē tieši attiecības. Cilvēciskais, pieķeršanās utt utt.
Kam var interesēt "ekonomiskās klases seksa gribētāji"- te nav suņu izstāde, kur 2 suņi satiekas aiz sētas un to izdara:(
var jau, bet tolka nekāda.
Vai tad Tu brauci tos neizmērāmos km tikai pēc seksa. Arī tā ir darīts, fakts, protams. :) Bet tas NAV normāli!:)

AivarsN  Tieši to jau es domāju. Braukt ir vērts dēļ kā tiešām nopietna, kaut vai neizskatās nemaz tik cerīgi. Taču ja jau pirms randiņa sieviete norāda, ka satiksies tikai ar dāsnu maksātāju no sabiedrības augstākajām aprindām, tātad par attiecībām tur pat nav runas. Jaunās dāmas vismaz nosauc konkrētu cenu, bet ja ne pirmā svaiguma dāma pat nedod nekādas garantijas, ka laiks un nauda netiks iztērēti veltīgi, tad kurš gan uz ko tādu parakstīties? Kam tikai sekss, kam attiecības, bet ja ne viens, ne otrs, tad kāpēc velti izniekot laiku?

Piparkuka  Nu tādā gadījumā- protams!
Galvenais jau ir attieksme un sieviete mīlēs arī to bez naudas (nu ļoti maz naudas, tā ka maize un speķis un tēja un viss...) un arī to, kas 5000 km tālumā un gadiem. Par īstiem darba rūķiem ar saimniecību nemaz nerunājot.
Tikai no attieksmes viss atkarīgs.
Protams.

Sergejs50  Bla, bla, bla, bla.......

rokons  %Re, tagad zinu, ka ir laikam arī biznesa klases sex. Bet kā ar pirmās klases? ( uz skolotājām tas neattiecas)

CoCoSan  Nu uz luxiņu Latvijā diezvai kāds pavilks, pirmā klase sex apmaiņā pret attiecībām, nu un ekonomiskā klase kā jau žanra klasika, piša pirmajā randiņā par narvesena kafiju vai auksta alus pudelīti.

rokons  Bet ekonomiskajā klasē var pasūtīt arī šampi, kas puto un reibina. Bet kā ar sex šai klasē?

gunda10  Nepatīk sieviešu zaķi , cik lielas novirzes nezinu , veču narcicisms , vai īstie trolli cenšas iestāstīt ka ja būtu bagāts būtu īsts zaķis , bet pat ļoti bag.un citiem oligarhiem nav gluži pusaudzes kundzes , dzīves trolli arī neapmierināti , vispār tās sliktās ir ne vairāk kā 2 no 10 , bet bez naudas ir labas un mēģina aizņemties .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu