Vai tiešām pusmūžā vīriešiem un sievietēm rodās vienam pret otru nepatika?

Kur nu vēl nepatika!RIEBUMS!
Kā te daudzas vecās celulītpakaļas sarosījušās , cerēdamas uz randiņu ar pēcāku seksu vai keksu kas kurai tuvāks , tā it kā gadiem nav dabūjušas , bet laikam jau tā arī ir , kam tādas vecas c-pakaļas vajag, ar apčurātiem caurumiem , un vēl tās kurām naba jau atrodama starp pupiem , un vēl grib lai par to visu maksā un uz jūru ved ! Nē , 100 reiz labāk tad ir samaksāt par jaunu , svaigu, 20 gadīgu mantu un tad ir vismaz jaukas atmiņas , un ja gribi , nopērc 2 uzreiz , vēl jaukākas atmiņas būs ! :-))C)
Vo komentārs šedevrs no kāda 63 gadīga onkas un tāds jau nav vienīgais.Arī sievietēm mēdz būt tādi viedokļi!Bet tak ne vieni ne arī otri vairs nav pirmā svaiguma!Jaunībā var vipendrivatsa,bet zolīdā vecumā vai ta tas nav smieklīgi pat ja ne traģiski?

preilene  Nav riebuma un nav nepatikas pret otru dzimumu kā tādu. Vismaz man noteikti un domāju, ka daudziem citiem ir tāpat.

Bet saprotu arī tos, kuriem viss slikti – ir traki, ja daba nav Tevi apveltījusi ne ar skaistu seju un ķermeni, ne ar šarmu, ne patīkamu valodu, Tu mēģini atkal un atkal uzrunāt pretējo dzimumu, bet saņem vienmēr atteikumus. Tu kļūsti īgns un vēl neglītāks. Izredzes tikt atzītam no pretējā dzimuma puses sarūk gaismas ātrumā. Un Tu paliec kā brūna čupiņa, kura izplata tikai savu smaku.

Peleks  Pieredze, nekas vairāk!!

Piparkuka  Pat ļoti traģiski izklausās.
Jebkurš cilvēks saprot, ka laiks maina visus. Mazie, kam bija 5 un 15 gadiņi, nu jau tiem ir 30..
Tev bija 16 un nu jau ir 50...
Un normāls cilvēks pilnīgi skaidri saprot, ka laiks izmaina.
Taču- ja tu esi foršs, tad tu esi foršs arī sazin cik gados. Un arī 75 atrod dzīves draugus.
Tāpat- precētie ilgus gadus- viņi jau redz otru jaunības acīm.
Un tā tālāk.
Tā ka- seklums, gara nabadzība, zināms stulbums.
Gribi jaunos un smukos- neviens neliedz!
Ja var, protams!:)
Tik neviena to onkulīti nemīlēs, jaunā. Un tukšums viņā būs un paliks.

Freddy Krueger  Nepatika - tas laikam skaļi teikts. Bet, nu jā, pienāk brīdis, kad, ziniet, es varbūt iztikšu bez jums... Fiziski tā kā - nu, varbūt, bet visa tā ņemšanās (droši vien - savstarpēji) - nu, da nu viņu... Par vecumu piebilstot - nu, jaunajiem nav, un arī nevar būt, tā pieredze, kura ir ļaudīm gados. Ir, kas to novērtē, un labāk izvēlas pieredzējušu partneri. Bet lielajā tiesā gadījumu - nezina, nesaprot, un arī nemēģina "iebraukt"... Tikai laiks, maita, visus pie vietas noliek... :-P

Felde  Riebums nerodas pret Viiriessiem..... tads rodas pret llurbakiem,kaa,piemeram,autors,kurss nu noteikti podaa nespej traapit! Un ved uz mitekli miillaako,kaut aiz sienas mammuks klausas.... Jaa,autor,rodas riebums! Rodas! Taadi indiviidi,kuri cep stulbas teemas,ciennu neviess.... tikai riebumu!
Taccu,paldies Dievinnam,ir vel arii sakarigi viriessi. Un ir taadi,kuri peerk taas meitenes,bet neplaatas...jo tie,kuri daudz runaa-neko nevar ne atllauties,ne izdariit,tad nu atliek vien sapnnot-vallaa aciim...
Normaala sieviete-ne jauna,ne veca-nepiekritiis ielaisties jebkaadas attiecibas ar taadu autorinnu.... un ja tevi uzvilktu mehaaniskas kustiibas,un bllaussana-orgasma vietaa...domaajot-cik speejigs esi... tad esi zemu kritis... zemak nav kur! :) Fu...pretiigi! :)
Bet sapnnot jau nav aizliegts! :) -pat tiem,kuriem taas nollukussaas,atkaarussaas,saviitussas kules... un,kad veelas iestumties.... :) ar roku stiiveejas...steneedami... :)
Bum,tici,jaunas meiccas neveelas taadu vaargullus.... arii vinnam velk pec svaigaakas miesas.... ne peec taadiem,kuri neredz to savu ccokuru...zem alusmucas...
Laikam nav nekaa pretiigaaka,kaa viiriessa,kurss tik zemu nolaizzas,lai celtu sev reitingu...
Esmu par lidzvertigam attieciibam,un lidzvertigiem vecumiem! Lai gan mans viirietis bija devinus gadus jaunaaks,bet toreiz bija cita svaiguma vecums.... tagad neveeletos tik stipri jaunaaku,lai gan tiessi jaunaaki liip klaat!

Felde  Jaa jaa,bum! Kaada tur dveesele!-komuniceejot ar taadu autoru.... :)
Tev nav taadu argumentu,lai es izgaaztos..... :) :)
...no sava vecuma-nu tocc nekaunos... un ar bumliidzigajiemllurbakinniem neielaizzos! taa latinna tik zema,ka nespeeju ieraudziit... :) Bet neraudi-katram savs,arii tev! :)

Felde  eh bum..... ja taads ir viirietis.... baabas nevajag..... :) :)

AivarsN  Ar potenciālo klientu zākāšanu, savas devalvētās valūtas kursu nepacelt.

Felde  tu,Aivarin,par bumu un vinna klienteem? :) Nu ssajaa situaacijaa-vinss buus klients savaam maksas meiteneem.. :) ja kaadu pierunaas-par attiecigu samaksu... Jaa,un piekriitu-zaakaajot sievietes-viirietis zaakaa gan savu maati,maasu,sievu-bijussaas..un pat meitas.... . un tas godu nedara,necienna izraisa neciennu! Taads virietis nav cienas veerts! Arii taads,kurs savas bijussas sauc par kucem... izdari secinajumus,un pirms ko saki,padomaa.... :)

VECA_PIEPE  "...kam tādas vecas c-pakaļas vajag, ar apčurātiem caurumiem,..."(c)

Bumbasķik, būsim reāli: uz gludu lateksu tikai reta vīrišķa krāns ceļas,...ta i savas gumijas dāmas caurumus tikai retais iemanīsies apčurāt, nenovelkot TENA autiņbiksītes. Tu iri talants!

saulite34  izķertajam pīrāgam kārtējās problēmas,viens vecs savītis onkuliņš nakts vidū no nedabūšanas ienāca izkliegt savu dziļo sāpi,jaunas nevar dabūt,jo naudasmakā caurvējš svilpo,bet visām pārējām viņš nav vajadzīgs.

Chris1986  nu riebīgas gan mutes te rakstošajiem sieviešu nikiem - lai dies nogrābstās :(

saulite34  savītušais onkuliņš no sākuma pats gar savu riebīgo muti lai nogrābstās,tad varbūt nevajadzēs šeit apsaukāt sievietes, ar tukšiem naudasmakiem vecie,savītušie onkuliņi sapņo par jaunām meitenēm.

inhema  Pilnīgs pīīī... autoram laikam saules dūriens.,ar veselu galvu tādus murgus nesagudrot.

Epifanija  ...63 gados onkulis jau var būt ar prostatas problēmām/urīna smaku un jābūt laimīgam, ka var pačurāt un nav jastaigā ar maisiņu pie sāna, ne jāsapņo par jaunākām!

Pereira  Ko nozīmē nepatika un riebums ???

Pereira  Ja,Tu kādreiz mīlēsi sievieti !!tKad viņai ir slikt...pat nav svarīgi no kā...Tev ir jābūt vīrietim!!Sieviete var apčurāties dažādu iemeslu pēc!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu