Kas vajadzīgs?

Vai te kāda sieviete maz īsti zin, ko grib iepazīt, vai grib vispār? Man šķiet, ka tā degunu raukšana ir tamdēļ, ka pašas neizprot savas vēlmes. Cienītās sievietes, vai tā ir?

mieru_tikai_mieru  Ļoti labi zinu! Tieši tāpēc reakcija uz nepiemērotiem piedāvājumiem ir momentāna.

elis25  Pietiek jau ar to,ka sieviete zina ko negrib,tici man,ja sastaps ko vajag degunu nerauks.
Gluži kā lielveikalā,kad tev vajag apavus,piedāvājums milzīgs ,bet paņemt nav ko,,,,,vienas par mazu,otras par lielu ja tieši laikā fasons nekāds vai neērtas.Reti gadās,kad iekrīt acīs un tu nemaz neskaties uz cenu,jo saproti,ka šīs ir īstās.

Margaritta  Varbūt nemaz nav slikti, ka sievietes "neizprot savas vēlmes"? Kad mēģinu izprast savas vēlmes, dažreiz pašai bail paliek. Ar sievieti, kura "neizprot savas vēlmes", vīrietim ir lielākas iespējas...

saulite34  Te lielākoties gandrīz visi vīrieši dzīvo fantāzijas pasaulē,un gaida tās jaunās un smukās,kurām tagad būs jāspēj onkuliņus laimīgus darīt.

Skudiss  Domāju, ka katrs zin ko vēlas, bet diemžēl vēlmes nesakrīt ar iespējām. Un arī internāts atstāj savu spiedogu jo visi vienā purvā. Attiecīgi ja arī ir kāds neapstrādāts briljants tas var palikt nepamanīts. Atliek tikai "patiesība tur ārā".

CoCoSan  Tieši tādēļ, ka zin ko grib, atrast grūti. Viegli tiem, kuri vējapūsti- kā bus tā būs.

AivarsN  Nu gluži kā tajā gruzīnu tostā:
Ir vēlēšanās iegādāties zirgu, bet nav iespēju. Iespējas ir iegādāties kazu, bet nav vēlēšanās. Tad iedzersim par to, lai vēlēšanās vienmēr sakristu ar mūsu iespējām!

Ksenija  nesaprotu skepsi komentāros. jums bija iespēja satikties ar To dāmīti. Metot pār bortu esošo. Nē, kur nu mest pār bortu, tā potenciālā nav to vērta. Ok, bez obid, tā potenciālā izsvītroja jūs no saraksta, nu i ņehui te tagad katru gadu Jāņos to atcerēties! Dažas sievietes nav uņitāzi D:
Aivars kā vnm savā elementā.Labs joks. Un tās, kas te atskatās uz bijušajiem, un ko šie darās svētkos un tā. Hallo, viņiem bez esošaām draudzenēm vēl 18! Esošās ņepričom.Ļičnostj viņiem vnk takaya

ube  Ja vīrieC aizķers dvēseli, tad miesa nāks bonusā tāpat.....

Agate24  Nu laikam nepatīc Tu viñàm. Ir divas iespèjas- attiecības ar patikśanu un attiecības ar nepatikśanu...Diemźél neviena negaranté laimi. Viss tikai ilūzija.

tautietis  Cik esmu novērojis,izpratne par to ko viņas grib , ir tieši atkarīga no sieviešu vecuma........ļoti retos gadījumos. tāda parādās, īslaicīgi!!

Epifanija  Sirdsklauves vajadzīgas un elpas trūkums, a jūs te visi pārsvarā - nauda, nauda! Tad kā domājat, dabūt horizontāli?!

Ksenija  Kāda degunu raukšana. Atcerieties paši , no cik profiliem t.sk. sieviešu paši izmetāt visrēcīgākos piedāvājumus

RSQuattro  Tās, kuras iepazīšanos portālos dzīvo gadiem, tās nezina gan, ko grib - vismaz tās, kuras mēneša laikā pat uz vienu randiņu neaiziet.
Vai arī ir tik stulbas, ka joprojām nesaprot, ka ideālu cilvēku nav.
Vai arī ir tik stulbas, ka nesaprot, lai iepazītos ir jāiet uz randiņiem nevis gari jāčato. Nu čatā nevar iepazī cilvēku, mēs šeit neredzem emocijas, ķermeņa valodu, balsi utt, kas ir ļoti svarīga informācija un 10 minūšu laikā tiekoties pasaka par cilvēku daudz vairāk, kā mēnešiem garas sarakstes.

latgaliete1971  RSQuattro-esmu šeit pusgadu,bet vēlme aiziet uz randiņu nav radusies.Pēc sarakstes saproti,ka nav vērts.Attālumi arī savu lomu nospēlē,ka tikai būtu der ne katrai.Jā,izrādās,ka daudziem garšo stiprie dzērieni,šādi vīrieši vispār nesaista.

raina1970  Ļoti labi zin- gan to, ko vēlētos satikt, gan to- kādu cilvēku savā dzīvē nevēlas laist .

Summer_in_the_City  Zinu, ko gribu. Zinu arī, ko negribu. Visi cilvēki ir labi, tikai ne visi ir mani. Dažkārt nogurstu, skaidrot kāpēc. Nevēlos nevienu aizvainot, bet tērēt savu laiku un enerģiju uz skaidrošanos ar tiem, kam saku nē - tad jau neatliek laika tiem, ko gribu iepazīt un saprast, cik tālu. Iespējams arī citām dāmām ir līdzīgi un tas, ka negrib konkrētu vīrieti, nebūt nenozīmē, ka grib neko vai nezin, ko grib.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu