Kāds ir labāks iepazīšanās veids

Live vai virtuāli. Ar īsto ID vai anonīmi.
Labi, jautāšu tieši, uz ko jūs visi, kas te sapulcējušies cerat.

Mikko  Hi hi hi hi!
Labãk ir bút ka Čiekuram egles délam!
Nedoties vãveram! 😂😂😂
Viss atkarigs no tã vai Tu zini Kã! 😌
Paméğiniet kaut reizi nenolikt visus víriešus vienã čupã un nekam nesãkoties neuzbraukt ne par tému!
Un skat uzradísies kãds burvigs džentelmenis ar kuru bút kopã! 😏

inaralaima  Izmēģināju dārgo dāvanu -balto itāļu velosipēdu un tā pavisam viegli uzbraucu meža stigā pēkšņi izskrējušam vīrietim.Laikam viņam tas patika,kā dadzis pielipis vēl šodien.

samba4u  Labākais iepazīšanās veids ir neiepazīties.
Ko es ceru? Ceru ,ka jasmīni ziedēs cauru gadu.

Epifanija  Te pilnīgi nav uz ko cerēt, te ir tukšums! Psihiski slimie, alkoholiķi, Narcisi, izvirtuļi... Un tas arī viss sieviešu dzimtē! Pazaudēsi laiku un reāli iepazīsies ārpus šīs bedres vai melnā cauruma, kur cilvēku iesūc un atņem viņam pat cerību!

Bellatrixa  Nekāds.

Aina_Ko  Kāds labākais iepazīšanās veids? Kamēr nav iepazīts īstais cilvēks, tikmēr neviens veids neškiet labs. Katram sava laimes atslēdziņa. Kad iepazīšos šeit, tad apgalvošu, ka šī labākā vieta. Secinājumi rodas pēc pieredzes.

Maarka_Tvans  Es vienkārši runājos.Neskaužu un cenšos neaizvainot.Un, ja nu pēkšņi gadās abpusējas simpātijas, īpaši nepretojos.Ir viedoklis, ka es izliekos,bet dzīvē esmu tāds, kā sevi pasniedzu.Privāti tet a tet randiņi man ir bijuši tikai ar trim oho iemītniecēm un vienu, kura ielogojās atrast mani speciāli.Kopējus tusiņus neņemt vērā, jo cita interese.Jā, sex ir bijis.Bet, ja joprojām manā dzīvē nekas nav mainījies,uzskatīsim par nenopietniem sakariem.Dažreiz vienkārši tiek meklēts iztrūkstošais ´´kēdes posms" pašreizējā mirklī.Vai apskaut, Vai sabučot Va uzklausīt.Vai arī kārtīgi izmīlēt.
Vienmēr jau dzīvē kaut kā mazliet pietrūkst, pat ja visa ir daudz.

Chris1986  nu, visa šī 50+ sieviešu dzimtas publika, nu, piedodiet, bet tas tiešām ir perversi

CoCoSan  Vah vah vah, Chris, nu un ko tad trinies šajā perversajā sieviešu 50+ publikā diendienā?? Acīmredzot patīk tev spīdināt savu pirmo piena zobu tantām 😂

Epifanija, tev tāds ēterisks skaists niks, taču kas nāk no taviem komentiem ārā, zeme atveries. Nu no kurienes tev zināt par visiem vīriešiem, ar visiem esi gulējusi vai dzīvojusi kopā? Varbūt psihiatrs esi vai narkologs lai diagnozes uzstādītu? Un par sievietēm ko tu zini, pazīsti te kādu, kopā uz izšūšanas krustdūrienā kursiem ar kādu šejienieti esi bijusi vai izrādi "Vagīnas monologs"?

tracer  Veco ljaužu pansionaats..te pat cetrdesmitgadnieces vairs nenaak..agraak bija..tagad stabili piecdesmitgadnieces..tfu..

elsa  qwertyjs, tu , atvaino, esi pārāk tups, lai ko jaudīgu savā mazajā, tukšajā galviņā izdomātu. Kur nu vèl dzirksteļošanu. Atslābsti un mēģini saskatīt lietas pareizos veidolos.

kruela  tracer - Jums tak a agrāk bij trīsdesmit.....bet nu jau arī ar vien´ kāj´iekš tā piecdesmitnieka..... DDD

Peleks  es neko neeru, vienkārši laiku nositu, ir feini, kad ārā lietus līst, vai ziema sūdīga, kā šī, a mājā viss izdarīts :)

Tagadne  Vislabākais iepazīšanās veids ir kad V no sava biznesa e-pasta uzraksta S uz viņas biznesa e-pastu uzaicinājumu satikties gaišā dienas laikā neitrālā teritorijā uz glāzi tējas. Par atklātību un pieklājību nekas labāks nav izdomāts
bet šīs mikimaušu maskas un izdomātie vārdi no abu dzimumu puses...tas ir ceļš, kas ved nekur, atskaitot patīkamu laika nosišanu. Kas lai arī patīkama, ir tik un tā laika nosišana....

henings  virtuāli.

VECA_PIEPE  "...uz ko jūs visi, kas te sapulcējušies cerat." (c)


PA jau entos gadus pēc kārtas, ceru uz iepazīšanos ar potenciālo piekto vīru.

AivarsN  Tagad vasarā jau laikam ērtāk iepazīties kaut kur pie dabas. Piemēram, kādā skaistā vietā lēnītēm pavizināties ar elektrisko motorolleri. Bet sludinājumu pasažieres meklēšanai, var ievietot šeit.

draboss  Pofig veids, aktuālākais ir rezultāts.

AivarsN  Kā pofig veids? Pat zivis uz pliku āķi neķerās, kur nu vēl sievietes!

draboss  Tev Aivar, lasīt jāmācās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu