Kā izmainās pāra dzīve pēc kāzām?

Kā izmainās pāra attiecības pēc kāzām, kas notiek tāds no kā baidās visi vīrieši, ka vilcinas vai vispār atsakās no precībām ar savām izvēlētajām sievietēm un uzskata dzīvot kopā bez laulībām? Ir dzirdēts, ka sievietes pēc kāzām izmainoties un vairs neesot viss kā iepriekš bijis, un no jaukās būtnes pārvēršoties par elles mātītēm.. Vai tā ir taisnība, vai tomēr tiek meklētas atrunas un jāmeklē ir cits precinieks?

Liepa53  Nekur jau nav teikts, ka būs labāk vai sliktāk. Bet ģimenei ir vērtība. Ja no vilka baidies, mežā neej.

Chris1986  Nu, nepatīk man sievieC. kaut gan bērni noteikti nepatīk vēl vairāk. Un arī vīrieši nepatīk. Vispār neviens nepatīk. Kā teica Nīče: kopus cūka nebarojas un cilvēki ir vientuļas salas, kam jāpe;d vieniem pa dzīvi. Jo tikai katrs stiprs indivīds ir ko vērts, bet vājajiem vajadzīgas stutes

MGTOW  Laulības vīrietim nav racionāls pasākums. Tur tiešām ir tikai pienākumi un saistības. Seksa dēļ neviens jau sen neprecās ibo sekss ir pieejams tāpat un nav nekādas vajadzības dēļ tā precēties. Ja nu kāds precās dēļ seksa, tad vinš ir pelnījis to, kas viņam būs realitātē - mazāk seksa nekā līdz kāzām, jo sieviete tajā brīdī visu jau ir sasniegusi, nav vajadzības darbināt demo režīmu, kas bija vajadzīgs, lai piedabūtu to naivuli pie altāra. Tāpēc viņai sāks sāpēt galva, kas iepriekš ( līdz kāzām) nekad nebūs noticis:))) Vispār jau pasaule mainās gana strauji, bet daži vēl dzīvo pagātnē. Viens no galvenajiem iemesliem, kamdēļ izirst laulības un netiek slēgtas jaunas ir milzīgās izvēles ilūzijas. Tagad ir viegli šķirties, jo ir internets, tinderis un, kas tik vēl nē, kas rada iespaidu, ka atrast nākamo partneri būs viegli un bez problēmām. Kāpēc ir sievietes un vīrieši, kuri gadiem sēž iepazīšanās portālos un tā arī neapstājas pie kādas konkrētas izvēles? Tieši tāpēc, ka šķiet, ka nākamais kandidāts/e būs labāks par iepriekšējo. Varētu teikt, ka tur ir sava veida apsēstība. Vēl vairāk, šobrīd arī pašām sievietēm pašapziņu un vajadzību pēc vīriešu uzmanības var viegli apmierināt internetā, ieliec fotošopētu bildi un baudi ilūziju - cik tev ir "like" un, ka katrs no šiem "like" licējiem ir tavs pielūdzējs, respektīvi, sievietei salīdzinājumā ar pagātni ir vieglāk, praktiski neko īpaši nedarot un necenšoties radīt savas pieprasības ilūziju un tā arī nodzīvot ar domu, ka "kaut kur ir tas īstais, kurš kaut kad atnāks.....". Tas ir līdzīgi kā psiholoģijas un mārketinga eksperimentos - jo lielāka izvēle, jo mazāka iespēja, ka pircējs vispār kaut ko izvēlēsies.

AbrEgle  Precēties ir jauki. Pirmās 3-4 reizes reizēm gadās problēmas - tīri aiz nezināšanas. Tālāk jau viss daudz vieglāk.

Mikko  Tã izklausãs ka dažãm ir tikai viens viedoklis - Savs un mãtes.

Chris1986  Ne jau velti Odisejs, braucot gar Sirēnu salu, lika kuģiniekiem aizbāzt ausus ar vasku un pašu piesiet pie staba, lai nemestos jūrjā pēc plika āķa, kas patiesībā nes tikai nāvi un iznīcību. Vienmēr jāatceras, ka sirēnu dziesmas jeb manipulācijas domātas tikai tam, lai jūs apčakarētu :D

Skudiss  Ģimene var būt tikai tā kura ir salaulājusies protams savā starpā. Visi pārējie ir tikai piegulētāji vieglas dzīves meklētāji. Laulība ievieš nelielas korekcijas, bet ja pāris jau sākotnēji ir saderīgs tad viss kļūst labāks.

runcizs  Sen, sen, manos agrīnajos pusaudža gados pa TV rādīja Humora vakarus, tur Žanis Ezītis ar nopietnu ģīmi savas humoreskas lasīja, kamēr zāle (un TV skatītāji) vārtījās, gan smukas dziesmas ansambļa Melos (ar seksīgu solisti) izpildījumā skanēja. Kā viena no tēmām bija ģimenes pāris, sieva laikam Svetlana Bless, vīru neatceros. Tad lūk, jau tajos tālajos laikos vīrs teica (to frāzi tajā vecumā vēl nesapratu): "Mīlestība - tā ir 100W spuldzītes gaisma. Bet laulībā nodzīvotā dzīve - tas ir rēķins par notērēto elektrību"

AivarsN  Nazis pareizi uztvēris. Agrāk kāzas deva kādu garantiju. Tagad, sieva tāpat var aiziet jeb kurā brīdī, bet alimenti jāmaksā gan par saviem, gan pārējiem bērniem, ja nepaspēj laicīgi izšķirties un pierādīt savu nevainību tajā radīšanas procesā.

ne_meklejumos  Vau, kur tādu murgu var uzrakstīt. Vīrieši nebaidās, viņi saprot ko dara un kāpēc.

Jason  Pēc kāzām sievietēm biežāk sāk sāpēt galva... :D

JurisK  Dziive mainaas pashos pamatos. Liidz tam taa ir bezjeedziiga, apprecoties, tai paraadaas vismaz kaut kaada iluzori-minimaala jeega. Tie, kas precaas, lai pa rokai buutu caurums, kotletes un tiirs krekls, vai taas, kas precaas, lai nodroshinaatu savu eksistenci - tiem nekas iipashi nemainaas - bezjeegaa nodziivotas dziives.

tracer  Ha haa..kaa man patiik ka sievieteem pashaam buus savi miilas auglji jaauklee..Ddd..mulkju arvien mazaak kuri sveshu teevinju beernus audzinaas....jo vairaak lasu seit komentus jo stipraaka paarlieciiba ja sievieti man nevajag..un skatos te daudzi gudraaki kluvushi...izsmej tik taas vecmeebelesD

CoCoSan  Kā man patīk šitie liekulīgie plātīzeri. Nu stastiet godīgi, lai dabutu sexu kad sagribās, jums jau nav zb katrai reizei meklēt un pielauzt jaunu sievieti??? Tik nevajag tirst, ka tas baigais ekšens katrreiz viens un tas pats- ziedi vīni ect un zīlet dabus vai nedabūs/ iedos vai neiedos. Visi veči ar laiku kļūst slinki vsl jāties pa pasauli un katru reizi meklēt jaunus piedzìvojumus vienam sexiņam.

Ar laiku atnāk vecuma mietpilsoniskais slinkums, kad mājās gribās parastas kotletes, sievieti rokas stiepiena attālumā, tv pulti un alus pudelìti. Un tikai tie, kuri nespēj organizēt sev šo triviāli vienkāršo komfortu, klaji muld par zinātni un nah nevienam neinteresējošu vīrieša brīvibu.

Tinte  "Ha haa..kaa man patiik ka sievieteem pashaam buus savi miilas auglji jaauklee..Ddd..mulkju arvien mazaak kuri sveshu teevinju beernus audzinaas.."

Jau aizmirsies, ka te tikai "pensionāru klubiņš"? Visām bērni sen jau izauklēti. Jaunuves jāmeklē cituviet.

Piparkuka  Dažviet ir dzirdēts, ka tieši vīri tieši pēc kāzām kļūst par pilnīgiem un totāliem despotiem. It kā cits cilvēks...
Adekvātiem- viss ir +/- vienādi, kā pirms tam.

saulite34  un skatos te daudzi gudraaki kluvushi...izsmej tik taas vecmeebeles[c]

Tie ,kas te izsmej citus ,paši ir veci, vientuļi, slimi ar mazvērtības kompleksiem un nevienam nevajadzīgi.

Mobb_D  Vai vispār pastāv dzīve pēc kāzām ?

rokons  Varbūt jāatdala jēdzieni KĀZAS un LAULĪBAS reģistrācija.
Pirmajā gadījumā tas ir tusīņš, bet otrajā, likumīgo interešu savstarpēja aizsardzība

av2  Ir labi, ja peec kaazaam labo lietu ir vairaak, kaa slikto. Bet tas, kaa..paveiksies, jo nekaadas garantijas nav, un nebuus.Cilveeki mainaas. Arii peec kaazaam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu