Kāda ir jūsu attieksme par gadu starpību plus vai mīnuss

Vismaz kādreiz bija uzskats , ja vīrietim ir, teiksim, 15 gadus jaunāka sieva, tad viņam ir iestājusies pusmūža krīze , bet ja sievietei gados jaunāks , tad neizdzīvots mātes instingts .Bet tur tak darbojas divi ! Tad kā ?

runcitis15  Jaunāks vīrietis skatīsies uz jaunām meitenēm Ilona.Sievietes ātrāk noveco ne kā vīrietis.nespēsi ieguldīt līdzekļus savā izskatā lai līdzināties jaunākām sievietē.Gadījums no dzīves.Kamēr sieviete darbā.Jaunais vīrs ar jaunām meitenēm mīcās pa laulības gultu.

Felde  21.42 kadas mullkkibas!!! .....sievietes artak noveco...? ko tik neloggisku..reti dzirdu! paraugies apkaart,50mit gadnieces izskataas jaunas,neticami zzirgtas,viiriessi-kaa sakaarnni-kaa 70gadnieki... Piemers iz dziives,kamer tas 50+sakaarnis-biida savas ggeelas..sieviete tiekas ar jaunu,spraunu,izskatiigu un varossu viirieti!!! Jo-tas nespeejnieks der stabilitaatei,bet kaislei vairs ne.....

bumpastiks  Felžuk,par sievietēm teU taisnība-tās nenoveco,ko nevar teikt par histēriskām bābam..nu tu mani domāju saprati..

Felde  ...sapratu,sapratu! viirietis,kurss paartapis par baabu,klaccojas,un aiz neko dariit-cet teemas...... neko gudru nespej uzrakstiit! :) :)

DanaL  AbrEgle´m. Netestēju, vari gulēt mierīgs. Bet ja pirmais vismaz teorētiski vēl varētu tikt izskatīts kā testējamais objekts, tad uz otru, arī ļoti atvainojoa, bet runāšu vīriem saprotamos jēdzienos, - pat "nestāv".

AbrEgle  DanaL - pateicos par precizējumu, tas tiešām būtiski uzlabos manu naktsmieru. Un kopumā es pilnīgi piekrītu - ko tur tos jaunos gurķus testēt, ir jau kādreiz savulaik iztestēti un kāds rezultāts?? reku tepat vien tiekamies.

DanaL  AbrEgle´m, ar cerību, ka labi izgulējies.
Nē, šitais gurķis netiek izskatīts kā potenciāli testējams nevis gadu, bet kondīcijas dēļ.

Es vispār apbrīnoju jaukos runčukus, kas te sludina, ka tikai vīrieši skatās uz jaunākām sievietēm, un tikai sieviešu jaunākie partneri mīcās pa gultu ar citām. Ak, šie mīļie naivie optimisti...

AbrEgle  DanaL - paldies, izgulējos lieliski. Un diemžēl esmu spiests atzīt, ka tiešām ir nesamērīgi daudz jaunekļu, kuriem patiesi patīk tieši (stipri) vecākas dāmas. Bet tā kā šāda patikšana ir pretrunā ar vispārējām morāles normām, gluži kā somiņu turēšana, tad parasti tā netiek skaļi afišēta. Ar citiem mīcās tie kas mīcās ar citiem un tas nekādā veidā tieši nav atkarīgs no gadu starpības starp partneriem.

elis25  runcits15,,,,nav tiesa,ka sieviete noveco ātrāk un pat līdzekļi nav jāiegulda,,,ir vīrieši,kuri savos 40+izskatās kā tuvu pie 60.

uzplanaledus  Lielākā daļa 60 gadīgie vīrieši izskatās veci. Un mēdz būt vecišķi domāšanā arī. Sievietes lielākoties izskatās jaunākas par saviem gadiem, īpaši, ja kopj sevi.

rokons  Par novecošanu ir daži stereotipi uzskati
- sieviete sevi kopj, bet vīrietis nopīpējies un nodzēries;
- vīrietim pēc 50+ vairs lāga nestāv, bet sievietes aparāts elastīgs kā jaunībā
- sievietei interesē jaunākais visur, vīrietis skatās TV sportu un sūc aliņus.

Patiesībā, nekas nav vispārināms, pat patiesi pierādītā osteoporoze un lielāks liekais svars ( vismaz Eiropā un ASV+ Kanāda) sievietēm
Bet visā citā - nav vērts diskutēt, jo katram sava pieeja partnera izvēlē
-

visits60  Kur paliek migrēna, dzemdes noslīdēšana utt.pēc 50

av2  Nav ne vainas. Nekad neesmu intreseejies, cik vinnai gija gadi. Jo nekad nebuussu kopaa ar, pat neintreseessos par sievieti, kurai arii es neintreseeju. Var saukt par kliksskki,nu ir abiem....jumts aizbrauc. Un ko tad, pasee paskatiities, un, klausies, nIKas nebuus? Tak nee. Kriteeriji izveeloties otru ir...pavisam citi.
Un tos +/- 15 tiessaam pat nemana.

Belle  Smukāk izskatās vecāks vīrietis un jaunāka sieviete. Bet tur jāskatās, ko dzīve izdarījusi ar to vīrieti. Es personīgi sevi drīzāk uzskatu par princesi, nevis atkritumu savācēju mašīnu.

Mikko  Skaistãk!!!
Smukas ir govis un zirgi! 😌

rokons  Zooloģijas pieminēšana izsauca asociāciju ar Noskūtu Vāveri :) Arī skaisti, jeb tomēr ne? :D

Mikko  Katrs saredz to ko vélas!
Es pieméram mazu jauku vâveríti kura éd cepuminu man no rokas 😂
Katrs redz to kas tuvãks!
Kaut kã tã?
Lai visiem lieliskas brívdienas! 🥂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu