Sievietes, vai Jūs "lecat pašas virsū" vīriešiem?

...kā te viens mums zināms tēmu autors apgalvoja. Varbūt tomēr lecat? :D Vai varbūt ir kāda īpaša vīriešu suga, kurai "lecat virsū"?
Atzīstaties :) (Un nesmādējiet humoru)

AbrEgle  Lekšana virsū ir sodāma darbība. Tā, būdama fiziski traumatiska un morāli pazemojoša, ir acīmredzamā pretrunā ar vīriešu labturības prasībām.

MrAction  Sievietes laikam speciigi turaas, lai nevienam nelektu virsuu, bet shampanietis dara savu.

Kencis  Labāk jau ir kad uzkāpj, jo lecot toč var olu kulteni uztaisīt ! ... nu un olas jau nav tik cietas kā uzvārītas ! Uzkāpj un pati iestellē , ievada kur grib !

nazis  Neesmu no tiem, kam lektu virsū.
Ir gadījies, kad iesēžas klēpī un skatās ar tik aicinošu skatienu, ka zūd vēlēšanās atteikties.

av2  Railija 20 - feinas kurpes :)
A taa, nezinu, var jau buut kaadas daamas sadzeraas, un akuraati lec ar. Un varbuut, ka kaads par lekssanu nosauc vienkaarssi to, ka ja abiem ir ...veelme, abpuseeja ?
Bet ir sievietes, kas to sex uzskata par nezkaadu daavanu viirietim.
Un ir kas ir vienkaarssi..... liidzveertiigas, jo, nu cik es zinu, sex piedalas abi, abi..bauda to utt.

Skudiss  Ja par tēmu tad tādi sievieši ir un pat nelecējas sāk lekt kad satiek to uz kura grib uzlēkt.
Kas attiecās uz komentāriem, tad nevajag vispār te kādu ņemt aubē jo adekvātu šeit nav. Un priecē tikai tas, ka dzīvē šādus komentāristus/es neatrast jo visi viņi ir šeit :)

Mikko  Skarbi!
Nu tã ir Tai dzívé!
Ja nav kam uzlekt tad vismaz ir jãuzcep téma....

runcitis15  Sievietes ir skaudīgas.Ja piemēr draudzenei skaists vīrietis bāžās virsū kamēr noceļ.Cik nav zināmi gadijumi.

Geisha  Skolas laikā fizkultūras nodarbībā lecu pāri āzim.
Vīrietis taču nav āzis. Tātad nelecu, bet no laba seksa neatsakos.

Chitra  Ak, bagātā krievu folklora! «Сучка не захочет – кобель не вскочет» Un laikam jau arī otrādi.

Mikko  Sãkumã jau jãatrod kãdu kuram uzlekt (nejaukt ar uzbraukt) 😉
Nu ja kã saka koléğis sieva šo mílvãrdinã saucot - Кабелина 😂

Dvinsky  Es drīzāk lietotu terminu "maucās virsū". Ir pieredzēti gadījumi. Darbā kolēģim savulaik tā bija, ka viena kolēģe (precēta) ilgu laiku deva nepārprotamus mājienus. Un tā kā viņš izlikās nesaprotam šos mājienus, viņa apvainojās un sākās dažādas sīkas riebeklības - datora vadu samainīšana vietām, ekrāna apgriešana kājām gaisā utt.

CoCoSan  Gunittt, pirms prasi par mums, pastāsti par sevi, cik bieži ar saviem pupiem nobadi vīriešus.
Jautājumi mēdz būt hipotētiski, taču viņi nesākas ar apgalvojumu "sievietes, vai Jūs lecat pašas virsū"

AbrEgle  Kur es varu iepazīties ar pilnu oriģinālo tekstu spēkā esošajiem noeteikumiem par to kā jāsākas jautājumiem? Biju iecerējis veidot tēmu, bet tagad esmu neizpratnē.

ube  Reti gadās sastapt tik harizmātisku vīrieti, ka sieviete uzreiz gatava randiņam...ja aicinās. Bet tāpēc jau viņa uzreiz nesāk lekt tam virsū :)))) Lēkšana ir ātra darbība, bet te tomēr viss jādara prātīgi. :))

Rouzita  A varbūt vajag tā kādreiz izdarīt ? Pārsteigt ar uzbrukumu. "razvedka bojem" :D

elis25  Ja runājam nopietni,tad esmu redzējusi kā tas izskatās no malas,pat neērti sajutos,,,,kādā saviesīgā vakarā vienai no dāmām iepatikās kungs,kurš sēdēja blakus,tad nu sākās koķetēšana,šķobīšanās,actiņu plikšķināšana,it kā nejauši pieskārieni,,,,kungs nezināja ,kur likties,fiksi piecēlās aizgāja it kā parunāties ar kolēģi,sākoties dančiem sieviete aiz rokas vilka šo dejot,vajadzēja redzēt šī nelaimīgā vīrieša seju.Pie sevis nodomāju,vai tiešām nekādas pašcieņas nav palicis,,,,lūk tādu sieviešu dēļ arī pārējās tiek noliktas pie tām lecējām,,,,tās,kuras atsaka pie frigīdo stervu kategorijas,,,,,kā slikti tā nelabi.

SmalkaisStils  LEC sievietes bez pašcieņas . viņas arī savāc alkaholiķus, azartspēlmaņus un sapņotājus , gaisa piļu cēlājus .

coldlands  Zoofiles stāsts?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu