Ko tauta saka: dzēsties vai nedzēsties no oho?

Labvakar! Dvēseles kliedziens :D sekojošs: esmu te jau vairākus gadus, bet pirmos ļoti neaktīvi: sāku studēt un nebija laika nekam tādam. Pirms gada atsāku aktivitātes. Pa šo laiku ir atšūti precētie mīļāko meklētāji (nav tā, ka šausmīgi gribu precēties, bet citu ģimenes dzīvē arī nav vēlmes maisīties), bijuši tādi, kas piezvana, pazūd mēnešu garumā, tad uzrodas atkal (nezinu, ko tādi domā). Bijusi arī nelaimīga iemīlēšanās vīrietī, kas vispār ļoti patika, bet laikam nebija tomēr brīvs, kaut teica, ka ir. Un nu pēdējais stāsts: vīrietis, vēl mani nesaticis, runāja apmēram tā: dzēšamies ārā no oho, esam kopā, bet nu viegli tas nebūs jāpieslīpējas un tā. Jau 1. randiņā gribēja iepazīties ar manu bērnu, ko gan neorganizēja. Gan 1., gan 2.randiņš bija tiešām foršs. Pēc tam tikai uzzināju, ka pēc 1. randiņa bija uzkāpis uz korķa līdz pat atkačāšanai.Pirms Jāņiem uzaicināja mani un bērnu uz kempingu, aizveda, atveda, aprūpēja. Bet Līgo vakarā braucu prom, jo bija citur sarunāts svinēt. Tad jau likās, ka sadrūvējas. Pēc tam bija vēl viens randiņš, tieši tajā vakarā nomira tuvs viņa radinieks. Viss bija tā ļoti jocīgi, bet tieši tajā vakarā sāka daudz runāt par seksu (kopš mūsu 1. tikšanās bija 2 nedēļas). Fiziski neuzmācās, tikai runāja, laikam gaidīja, ka uzmākšos es :D, ko nedarīju. Aizveda mani mājās. Aizrakstīju vēlāk sms, ka, cerams, labi aizbrauci uttt. Neatbildēja. Šodien izdzēsis mani no facebook draugiem, whatsapp kontaktiem. Bēdīgi, jo, kaut arī redzēju, ka cilvēks nav viegls, viņš man ļoti patika. Un nu sajūta, ka nelaimīgs man profils, jādzēšas ārā....

Mikko  Piektdiena vakaros ka likums večus vairãk interesé kã pieliet múli nevis pabút kopã ar sievieti....
Nenoliedzams fakts un tã rodas skumjas rabarberes, neapmierinãtas kúkas un citi téli...

uzplanaledus  Uztaisi jaunu profilu un sāc no jauna, ar iepriekšēju pieredzi.

Belle  jocīga sieviete tu esi, rabarbere. pirmo reizi redzu, ka nejaucās precētajiem pa vidu, ar domu kā tikai tiem nabadziņiem kko neizjaukt. da labi. es nejaucos tāpēc, ka neesmu paredzēta kājslauķa lomai, nevis žēloju damočkas, kuras kā nebūt ne bez pūlēm un viltībām palīdušas zem aubes p;
2) internetā nekas nav nopietni. ja gribi zināt, ko par tevi tiešām domā, uzdod Q starp acīm. Ar savu īsto vārdu. Izdzēšana no FB neko nenozīmē, daži speciāli tur neapstiprina tuvākos kaimiņus un kolēģus, lai nedotu par sevi infu ne melnajiem, ne baltajiem
nu, ja man jāizvēlās starp alkonautu vai precēto, es labāk investētu slimajā, nevis nelietī
jauku nakti, draugi

Mikko  Kã vieniem tã otriem ir jau savi plusi 😆
Precétie vienmér bús sakopti un galanti, savukãrt alkonautu varés izdresét péc savas patikas 😂, tã teikt míkstu plastalínu jau viegli mícít un veidot! Uz priekšu dãmas!
Nu vismaz zinãms Júsu merkauditoriju!
Lai jauka Jums srstdiena!
P. S. Lúgums kundziniem nelúrét uz mani!!!
Esmu 100% hetero 😆 nekas nesanãks 😉

ube  Alkoholiķis nebūs viss izdresējams. Alkohols vienmēr izrādīsies stiprāks. Nafig ar tādu ko mēģināt! Pāršķir dzīvei jaunu lapu un turpini mierīgi dzīvot tālāk.

Mikko  Tã jau tas ir!
Sestdienas rítos to labi redz ísi pirms 8:00😂
Kã zombiji velkas... Un ir neizpratné ka kãds var pirkt apelsínu sulu šmigas vietã no ríta!
Pieredze rãda ka tomér lai kãds, nošnurcis, ar smacinu péc darba, bet savéjais...
Ar to jau bús labãk, pie tã taču ir pierasts...

Vedjma_iistaa  Protams, ka alkāns, krasas garastāvokļa maiņas no eiforijas un depresiju, resp., vienu dienu aprūpē, nākamā dienā izdzēš no socportāliem. Tur tak jāpriecājas, ka tiek vaļā.

virietis1973  Visticamāk vinam nepatika kaut kas,ko pateici tanī reizē,kad vins runāja par sexu.Tas nozīmē ko.Tikai to,ka"pareizi audzinātas"režīma ieslēgšana sen vairs nerullē.

Pillerina  Nedzēsies.
Izklaidējies.
Uztver visus ar pārliecību, ka nekā nopietna te nav un nebūs :)

Tas, ka ne no kā ir līdz kačāšanai nonācis, norāda, ka ir cilvēkam kāda iekšēja trauksme, ko ļoti cenšas slēpt un neizrunāt, un izlikties par neesošu. Pēdējā tikšanās kaut ko ir parāvusi vaļā. Būtībā tā ir viņa problēma. Neizrunā, neizbļauj, bet nomoca sevi vēl vairāk, lai to it kā noraktu sevī. Bet neizdosies, vienreiz parausies slēptais uz āru, kas zin kā tas ietekmēs un izpaudīsies uz blakusesošiem.

rabarberu profils nav vainīgs. Vainīgas ir atmiņas, asociācijas un emocijas, kas saistās vai salīdzinās ar reālo sievieti aiz profila.

fargo  klau, ja pēc viena vai diviem mēnešiem, tev jau ir vesels vezums ar problēmām, tad kā tu domā, cik to būs pēc gada vai diviem ar to cilvēku? garlaicīgi nebūs, tas fakc.

vilks28  Ko tu viņam nodariji , ka vņš pēc pirmā randiņa uzkāpa uz korķa ¿))

Gloks_17  Tuk tuk! Šeit vēl?:D
Jaunkundz, un kāds rezumē?

vilks28  Bet vispār dzēsies nafig... savādāk mēs te arī sāksim kost, bet ātrie tā jau pārslogoti. ))

Araabs  Neiedevi ne pirmajā ne otrajā reizē:(( Cilvēks no bēdām sāka dzert.Bet varbūt bija zavjazkā!! A Tu !!

elsa  Ārprāc, kā tā var? Pa lielam garlaicīgs sižets...nav ko piebilst. Varēji vismaz ko piepušķot, lai interesanti lasīt.

dabasmiilis  Kāda jēga dzēsties , pēc tam būs par vienu saulīti,lapsiņu un raganiņu vairāk...
(tie ir tie populārākie,ko esmu manījis)

Elons  Dzēsies un atgriezies, kā cits cilvēks :D

SmalkaisStils  atver smadzenes .. problēma IR tevī... tevi joprojām interesē vīrietis kurš bija "uzkāpis uz korķa". Ja tas nav iemesls lai pārtrauktu jebkādas attiecības. Tad nekas labs tevi negaida.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu