Sievietei ir jābūt vīrieša svētkiem!

- Tu esi viņa svētki!
- Kā tā un es domāju, ka viņš nopietni?!
- Priecājies, ka neesi ikdiena!
Bet ja tā padomā, ko vēl vajag? Tiešām priecājamies, ka kādam jūs esat svētki! Jūsu domas?!

Mikko  Paši visu sarežğijam 😌
Paši taisam sev problémas un tad méğinãm aizlãpít ar ko citu....
Bet lai nu paliek...
Katrs savs laimes kaléjs 😌

AbrEgle  Sieviete-pārsteigums skan draudīgi, kā staigājoša katastrofa zem Sarkanā brīdinājuma. Bet par tēmu - jā, neko vairāk arī patiesībā nevajag.

Skarlete  Neticu ka kāds V mācētu šos svētkus godam nosvinēt!:))

AbrEgle  Visi virieši ir netīrīgi rukši un tādā garā, to mēs jau iemācījāmies iepriekšējas 2328029 tēmās, izņēmuma kārtā varētu lūgt koncentrēties un tomēr pievērst vairāk uzmanības skaistajam. Piemēram - sievietēm kā svētkiem.

Mikko  Arí vírieti vajag iemãcíties cienít un tad bús arí svétki! Vírietis nav tikai stsigãjošs maks, seksa mašína vai steika gabals kuram iekost!

AivarsN  Interesanti, kura reliģija ieguvusi tādu popularitāti, sludinot šo sevis mīlēšanu? Vai tik tas neietilpst sistēmas projektā par planētas iedzīvotāju skaita samazināšanu? Varbūt to tagad sludina pat mācību iestādēs? Mīlēt sevi, tīksmināties par sevi, justies pārākam par citiem, tā jau ir lepnība, viena no vissliktākajām īpašībām, kura piemīt parazītiem, bet nav sastopama īstiem cilvēkiem. Ne velti kādreiz bija tāds briesmīgs lāsts: ,,Kaut Tu lepns paliktu!" Tas nozīmē, pazaudēt cieņu citu acīs un palikt vienam. Vai tiešām kādam vīrietim varētu patikt sieviete, kura tīksminās par sevi, iedomājas, ka ir augstāka par savu vīrieti un viņam jābūt svētku sajūtai jau par to vien, ka tikai drīkst atrasties blakus savai dievietei? Pat neceriet dāmas! Pēdējie zempapēžnieki jau sen ir izķerti. Tikai abpusēja jūtu un enerģiju apmaiņa nodrošina stabilas attiecības. Vispirms jāiemācās mīlēt un cienīt citus, tikai tad mīlēs un cienīs citi, bet nekad otrādi.

saulite34  Un,kāds tad ir tas vīrietis ,kuru vajag cienīt?

Skarlete  Speciāli AivarsN! Esmu par šo domājusi: "Tev būs mīlēt savu tuvāko, kā sevi pašu!"
Cilvēks nevar pilnībā iepazīt Mīlestību, ja viņš to nav "izlaidis caur sevi"! Tikai caur savu skata prizmu cilvēks SPĒJ redzēt, izjust, saprast, arī dot otram. Un TIKAI pazīstos/piedzīvojot visu uz "savas ādas" rodas šīs iemaņas...:))

elfu_mazulis  Ilgstoši svētki ir nogurdinoši. Tas ir kā kātru dienu zobu fejas atļautā konču diena. Nu cik var ēst tos saldumus, pamatā jau tomēr prasās gaļu, dārzeņus un citas ikdienišķas lietas.

AbrEgle  Nejauksim lūdzu perversās gastronomiskās tieksmes ar ēteriskām lietām. Tie ir katru dienu svinamie nelielie svētki, kuri nesagurdina. A ja tomēr sagurdina tad tam domāta makšķerēšana, hokejs un ceļojumi ar jahtu apkārt pasaulei.

Ja cilvēks nemīl sevi tad viņš vispār nevienu nemīl, jo nemaz neapjēdz, kas tas ir kādu mīlēt. Vispirms iemācies tikt ar galā ar sevi.

Vinija  jā ir tādas sievietes manā paziņu lokā. varu sapazīstināt, ja kāds meklē. te rakstīt ID būtu pret datu regulu un cilvēktiesībām kā tādām. apbēdināšu-ne no jaunākās-patērētāju un eiropas pāžu paaudzes.
svētku sajūtu viņas radīs uz līdzenas vietas pat kartupeļu fermā, un nevis apkarinoties kā ziemassvētku eglītes ar kaut ko zibošu, bet interesēdamās par muzejiem, pilīm, garšīgi gatavodamas, būdamas + noskaņotas arī pret jauniešiem un viņu ekstraordināriem (dažkārt) izgājieniem

Felde  Skaisti skan vispar piennemti termini,tomeer,ja tevi nemiil jau en-taaas/tie.... varbut tevi nav par ko miilet?! Vajag sakartot sevi,taisniiba nav tam,kurs skallak bllauj vai paargudri runaa....
Paskatamies,vai maz ir par ko muus miilet?! Vai passi sevi miilam?!
Nesteidzamies,pirms esam ar kaadu kopaa,iepaziistam....lai pec laika nav jaapsaukaa par k.... un tamliidziigi! Sveeto nav,ir tikai robezzas,kuras nedrikt parkapt! Sperot soli paari tai-atpakalcella vairs nav! Miileta un miilossa cilveka pari darijums saap nelabojami,tiessi tapec ir jadomaa par soli aiz robezzas.

Mikko  Kas vertígaks ir par visu,
Par visu, laikos šajos,
Nu protams ka vírietis gados,
Gados vislabãkajos 🤣😋

Shalom  Ja abi attiecībās esošie saņem visu sev nepieciešamo, tad nav izslēgts, ka sieviete būs vīrieša svētki, bet ja tikai viens, otrs noteikti vēlas, lai šie svētki pēc iespējas ātrāk beidzas.

elfu_mazulis  AbrEgle
Mīlestība nāk caur vēderu. Piedevām, vai Jūs spējat iedomāties kaut vienus svētkus bez bagātīgi klātiem galdiem, mēs šeit nerunājam par mūsdienās ievazāto - īstiem svētkiem bagātīgi klāti galdi nav vajadzīgi.
Par perversu šādu salīdzinājumu var nosaukt tikai vēsturisku vērtību necienītājs.

Pillerina  Vīrietim jā, priekš vīrieša. Tikai, ja pašai netīkams eksemplārs, sāk jau apnikt, ka šis tik priecājas un sadomājas, ka viņa dēļ tādas smuka un komunikabla, un īpaša.

Bet kā priekš vīrieša, kas ir vīrs? Vīra dēļ gan diezvai tādai svētku noskaņai jābūt. Citas vīrs, protams, darīs visu, lai tu būtu viņa kārtējais kolekcijas priekšmets. Bet speciāli būt kā svētkiem gan vīram, gan citu bābiešu vīriem - nu nē.
Pašai sev kā svētku epicentrs gan labprāt jājūtas un jābūt :)

FakeIt  Tā parasti saka par precēto mīļākajām vai vīriešu, kuri nevēlas veidot nopietnas attiecības, sexa partnerēm.

AbrEgle  A god. E-Mazuli! Man jau ir apgrūtinoši liels vēders, varētu lūdzu tikai mīlestību? Un laikā, kad sabiedrība mokoši cīnās ar nesamērīgu resursu, tostarp desas un grieķu salātu patēriņu, filosofiska rakstura problēmu reducēšana uz gastronomiju ir sociāli nosodāma pieeja.

M_V  izskatās pēc stervu salidojuma!

jauns_vards  A man patīk būt sievietei - svētkiem! Šodien, teiksim man ir introvertās mūzikas festivāls.

Ja esi neizvēlīgs cilvēkos, nebrīnies, ka tevi sajauc vēlāk ar kājslauķi.. Un pie tava svētku galda ierodas trennuškās un strēbj kaut ko draņķīgu no brūnām plastmasas pudelēm..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu