Kas jums sniedz drošības sajūtu attiecībās?

Garām ejot, dzirdēju interviju viena populāra cilvēka veidoto ar tik pat populāru psihologu, vārdus nepieminēšu un secināju, ka drošības sajūtai attiecībās ir tik pat daudz variāciju, cik cilvēku, tad kas jums sniedz drošības sajūtu attiecībās, lai tās pastāvētu ilgstoši, drīkst arī sapņot ar acīm vaļā?!

Tessa  smiekliigs ir onkulis, kurš te paveles, kuram ir jaizsakas un kuram ne.
normalas attieciibas nerodas jautajumi par drošiibu. un nerodas jautajumi tipa kas bus, ja es saslimšu. Jo skaidri ir zinama atbilde.
cits jautajums, vai viens otram der un vai ir labi. sekundari vai ilgak.
bet to ir gruti saprast tiem, kuri nav bijuši ilgstošas attieciibas.

CoCoSan  Nauda un veselība.

bumpastiks  BEZ jebkādas drošības sajūtas nav pat vērts veidot attiecības.Satiekās,nojājās un nekādu problēmu,bet gribas tak daudz ko vairāk.Un lai cik banāli tas neizklausītos-tieši jau tā mīlestība arī sniedz to drošības sajūtu attiecībās,ka kopā ir tāpēc ka vnk kopā ir labi.Nevis piem. ērti,dēļ naudas,lai būtu patstāvīgs sekss un t.t. un pat arī tad nevar nekas būt 100% droši,bet vismaz daudz stabilāk!

elis25  Mikko,,,,nav jaabuut dotajaa briidii atieciibaas,jaabuut ir tajaas bijusham,lai saprastu,kas ir prieksh tevis svariigs ,esot attieciibaas,

Piparkuka  Vai tiešām tik maz ir dzīvojuši laimīgā laulībā, piedzīvojuši attiecības ar patiesu mīlestību utt?!
Drošības sajūtu dod mīlestība, uzticība, draudzība, ģimene, bērni. Pamatā pat varbūt- draudzība divu starpē. Uzticība (tā ir mīlestibas uzticība, ne vienkārši tā- ķermeniskā).

CoCoSan  Un atkal jau. Piparkuka, kas tavā izpratnē ir laimīga laulība? Lai cik stabilas attiecības nebūtu ģimenē, tā drošības sajūta sašūpojas ikreiz pēc ķīviņa. Sacīts, drošības sajūtu tāpat kā laimi neviens nenodrošina - tā vai nu tavā galvā konstanti ir vai nu tās nav.

Skudiss  Nu gan jautājums un šai publikai :)
Un kāds ir prasītais laika sprīdis drošībai 1 vai 3 gadi.
Pilnīgs murgs.
Nav nekādu noteikumu vai priekšnoteikumu, ka izvēlās partneri kurš trāpās izsalkuma mirklī. Ja satiek savu īsto viss notiek pats par sevi un attiecības viss labi.

Summer_in_the_City  Man drošību sniegtu sajūta, ka esam komanda. Brīžos, kad neprotu, nespēju, nezinu, ko darīt, otrs papildina ar savām prasmēm, padomu, vienkārši sapurina un ir blakus. Kad izeju no situācijām meklējam kopā, abi ieliekot savas zināšanas un spējas.

Chris1986  Es nesaprotu, kādos narkotrafika džungļos te sievieC dzīvo, ka viņām svarības drošības lietas? Nu, nopērciet suni, ja bailīgi vakaros pa ielu iet - es tiešām nesaprotu šo drošības problēmu, es par tādām pseidoproblēmām varbūt iedomājos divreiz gadā

Agate24  Naivi....Neviens mums nepieder un més arī nevienam nepiederam...Kas vispàr var dot kàdu drošību mūsdienàs un it sevišķi oho.lv?

Mikko  Jaaaa
Ir, vajag, jãbút....
Runãjiet! Es paklausíšos 👂

Piparkuka  Nu tātad- vienkārši ir!:)

Chris1986  bet ja tā nopietni, tad saprotu, ka sievietēm kā bijušām skolniecēm-teicamniecēm ir svarīga sajūta, ka viss tiek kontrolēts. Bet dzīve nemīl, ka viņu kāds vēlas kontrolēt un pakļaut saviuem plāniem. Tāpēc viņa visbiezāk izdupsē šo kontrolētāju vai nu ar kādu slimību vai citu kādu lietu, lai parādītu, kurš te ir kurš. Tāpēc vienīgā pareizā taktika un ļauties straumei un pedēt par to - kas būs, tas būs - "kas pirmā atnāks, tai piederēšu" :D un tamlīdzīgā pofigistu stilā

CoCoSan  Chris, nu nav arī tik primitīvi, kā minēji. Arī tev kā vīrietim ir vajadzīga drošības sajūta - savs jumts virs galvas, sava dakša un krūze, stabils ienākuma avots, savs vārds un teikšana un cilvēki, kuri stundā x tev pasniegs palīdzīgu roku, nevis vienā rītā pamosties kartona kastē zem tilta ar dilemmu, kurā musarņikā varētu būt izmesti notermineti pārtikas produkti, un vai vispār būs kāds, kurš uzber pēdējās trīs saujas.

Chris1986  Čočo, kas to zin, kā ir - tak ne jau tu vai es

Piparkuka  Cilvēks veido savu dzīvi ar savām izvēlēm.
Un vēlmēm. Ko vēlējies, tur esi.

mieru_tikai_mieru  Visstabilāko drošības sajūtu var radīt tikai pats sev.
Ja tev nav stabilu ienākumu, nāksies paļauties uz kādu citu. Un - tas nav droši.
Ja tev nav šofera tiesības, jācer, ka tevi vizinās kāds cits.
Ja tev nav aizraujošu hobiju, veidu kā pavadīt brīvo laiku - nāksies gaidīt, ka kāds cits tev tos piedāvās. Un - tas nav droši.
Ja tu sevi nemīli, nāksies gaidīt, ka kāds cits mīlēs.
Un - tā varam turpināt līdz bezgalībai.

Elons  Maslow vajadzību piramīdas apmierinašana:
- ikrow-
-- maslow--
----- hlebow-----
bet tomēr mani personīgi nedaudz biedē, ka nevaru ar savu dūdiņu papļāpāt, sastrīdamies un atkal tas sex, bet globalā sasilšana, black lives matter, Pū tranformacija par Zerronātoru paliek neizrunātas...

Magda555  Pārliecība,ka mani mīl.Ja tādas nav,tad pārliecība,ka,ja nebūs šis,būs nākamais........Es uzskatu,ka nav vērts pārdzīvot dēļ cilvēka,kurš tevi nenovērtē,un,kāda iemesla pēc aiziet.Tātad nav īstais! Īstais nekur nepazudīs,ir tikai jāsagaida.Nevajag atvērties pārāk ātri otram.Vajag sevi pasargāt,un vērot,kā rit abpusēja sadarbība(attiecību veidošana).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu