Galvaspilsēta un viss ap to!?

Vai tiešām tā ir taisnība, ka ārpus Rīgas puiši/vīrieši ir pieklājīgāgi, simpātiskāki, koptāki un visādā ziņā ņemami ..., bet es dzīvoju Rīgā un negribu draugu ārpus Rīgas. Jautājums tāds, kāpēc Rīgas brīvie vīrieši izlaižas? Vai tāpēc, ka te lielāka sieviešu izvēle?

Peldam_kopa  Tevi vajag kārtīgi uzsēdināt... lai saprastu, ka esi glupa bāba.

Skudiss  Kā reiz senos stātos tika teikts, jo tālāk no pilsētas no lielāks laucinieks. Un izrādījās, ka Parīzē dzīvo viss lielākie lauķi, tak 2500 km attālumā no Rīgas.
No kura laika atrašanās vieta un cilvēka nodarbošanās ietekmē viņa inteliģenci?
Izlaižas jau tikai tie kuri var atļauties izlaisties jo ir pietiekami aitas kuras ganīt.

madaa  Izskatās, ka šeit ir viens lauku puisis, kurš nu nesaprot ko slavēt, ko pelt.... (18.11)

SmalkaisStils  Visticamāk pilsētnieki ir izvēlīgāki, jo ir daudz no kā izvēlēties. Laukos varbūt ir kas vienkāršāks, patiesāks tikai tad ļoti jāmeklē. Jo daudzi ir tādi kurus tiešām negribētu . ...

tracer  Jaa jaa..ka tik ne taa..lauku puishi..labaaki?tie kuri gaterii straadaa par minimaalo?nezinu nevienu kursh mazpilseetaa pelniith kaut tuukstoti.tas ir kosmoss..un ko dariisi ar tasdu antinju?

CoCoSan  Kas ir pilsētnieki? 80% urbanizējušo laucinieku. Un tie ir tie pilsētnieki izvēlīgie???? camonnn

Yamamoto  Koko, kur var pārbaudīt %us?

MiiA  Lasu un domāju,par ko vispār ir stāsts!? Vai tiešām vēl 21.g.s par kko tādu nākas vēl diskutēt !? Piekrītu izskanējušiem viedokļiem par to, ka nav taču nozīmes, vai Tu esi no Rīgas vai provinces. Cilvēku personības ir tik dažādas - Var būt izcilas personības no provinces un konstanti no Rīgas, un gluži pretēji pilnīgi dziļš personības pagrimums. Mīļie ļautiņi vai tomēr Jums nešķiet, kad mēs visi kopā dzīvojam Latvijā!?

AivarsN  Vai tikai urbanizēts nav tas pats plānā galdiņa urbējs? Tā jau tagad ir, ka par darba imitēšanu maksā daudz vairāk, kā par īstu darbu. Laukos vēl joprojām cilvēkus vērtē pēc viņu cilvēcības, garīguma līmeņa, bet Rīgā tikai pēc algas. Pēc tik krasi atšķirīgas vērtēšanas sistēmas, loģiski ka laucinieks ar pilsētnieku tikai ļoti retos gadījumos var atrast ko kopīgu. Tiesa gan, pie rīdziniekiem sevi bieži vien pieskaita arī ārpus Rīgas dzīvojošie un pat strādājošie. Bet tie jau tie paši laucinieki vien ir. Īsts laucinieks nekad nepārcelsies dzīvot uz Rīgu, jo viņam tā asociējas ar trakomāju, bet centrs jau vispār ir smaga diagnoze. Tāpat rīdziniece ne par ko nepārcelsies uz laukiem, jo bail no tumsas un kukaiņiem. Alternatīva varētu būt citas lielās Latvijas pilsētas. Jābaidās jau ir tikai no ļauniem cilvēkiem, bet Rīgā tādu ir vairāk, kā pārējā Latvijā kopā. Tā ka, kopā var sadzīvot tikai līdzīgā vidē auguši, bet ne no dažādām pasaulēm.

Yamamoto  Esmu urbanizēts,- man ir urbis. Urbju plāno galdiņu.

raina1970  Nu gan AivarN, šoreiz esi iebraucis pamatīgās auzās... tajā apkaimē kur man tie lauku prieki ir, zinu ne vienu vien pāri- kuri ir -viens no Rīgas,otrs no saimniekmājām, un dzīvo un rušinās, laukus, dārzus, kuram ir- ari pa kādam lopiņam, visu apkopj, un nav ne vainas.. Nesen ari neta bija stāsts- angļu valodas skolotaja,( mana angļu valodas skolotaja-tadēļ zinu konkrēti)-rīdziniece jau nez kura paaudzē- dzivo un saimnieko lauku ipašumā- vīrs viņai jaunākos gados pārcelās uz Rīgu no tā ipašuma, strādaja, bērnus audzināja, kad mājas pārgāja viņa pilnīgā īpašumā-- abi pārcelās uz turieni.. bijam iebraukuši uz svētkiem apciemot-- kādas bailes, kāda tumsa , kādi kukaiņi- pagalms tīrs, māja kārtīga, lopi, dārzi, apkopti.. i vel viņa paspēj zeķītes pirms laika dzimusiem bērniņiem saadīt un uz Rīgas slimnīcam sūtīt, un kaimiņbērniem ar mācibām palīdzēt, pati smaidīga, pats -apčubināts, .. un tas nav vienīgais tāds - dzīvais piemērs..Citā gadījumā- rīdziniece ieprecējās laukos, vīrs pāragri aizgāja viņā saulē, sieviete i bērnus uzstutēja kajās un palaida dzīvē, i majas apkopj, i viņai viss ir kārtīgāk nekā varbūt, lai man atvaino, kā vienai otrai - dzimušai lauciniecei.. i pie friziera vēl paspēj, i traktoru saķīlēt..

MrAction  Saac ar sevi.

AivarsN  Protams, vienmēr ir izņēmumi. Esmu pamanījis, ka sevišķi pēdējā laikā, rīdzinieki mēdz pārcelties uz dzīvi laukos, pat ar visām ģimenēm. Agrāk varbūt mazāk tāpēc, ka vēl nebija Covid19. Bet tā, tuvākajā apkārtnē, tikai viens kaimiņš apprecēja rīdzinieci. Pirmos gadus viņai gāja grūti, jo dārzu nekad nebija redzējusi. Taču tur vajag lērumu zināšanu un iemaņu, ko laucinieki apgūst jau no agras bērnības. Vēl grūtāk būtu rīdziniekam adaptēties laukos, jo lai apgūtu visas tās nepieciešamās profesijas un iemaņas, lauku puikas no saviem tēviem mācās jau kopš agras bērnības. Par to tumsu un kukaiņiem es neizdomāju. Zinu pat vairākas rīdzinieces, kuras no tā paniski baidās. Nepazīst savvaļas augus, nezina kurš var iedzelt, bet kurš noder tējai. Bail meža zemenes palasīt, jo var taču kāda ērce pieķerties. Ja ierauga rāpojam vai lidojam kādu lielāku kukaini, tad vispār krīt panikā. Kādi tik kuriozi nav redzēti. Un ko iesākt ar tādu sievu? Cik gadus viņu vajadzēs apmācīt?

Epifanija  Laukos ir tik pat plašs kontingents kā pilsētās, tikai uz pirkstiem tos visus var saskaitīt un visi par visiem visu zina, tā kā laukos nevarēs no viena uz otru lēkāt, ātrāk par tevi ievāks ziņas, kas interesēs... Ieteiktu pie plaši klātiem galdiem īpaši nenašķoties, vietējās arī ir uz vakts, kas zin kā novāc konkurentes😂

fargo  kad uz mežu jāiet, velku ancuku ar šlipsi. nospodrinu gumijniekus tā, ka spīd un iedušīju bārdu ar visdārgāko "Sjudā Tudā Pasmaržõ Manī NR 4" rugāju spaisinātāju kādu vien varu pasūtīt no parīzes. tā ka, taisnība vien autorei būs.

Mikko  Omg! 😂
Atkal tantas kurai nespidéja uzklúp?
Vai tiešãm tas dzívsvars un negausígo bérnu aiztaurétãs smadzenes nespéj aptvert vienkãršas un pašsaptotamas lietas? Nu nebús nekã un var pat necensties! Smiekligi 😊
Es pasmaidu, tã mierígi, un eju tãlãk 🐾🐾🐾
Neba katram ğímim kúres,
Daili, veselíbu dos,
Zieké virsú cik vien tík,
Beigãs tãpat baisa govs 😌

Piparkuka  Iveta- tieši brīvie jau vairāk sevi kopj:))
P.S. Nav nekādas diskriminācijas- jebkurā vietā vari tāds būt. Tikai Rīgā kaut kā tas "prasās".

Piparkuka  (tāpēc, ka Mikko ir sieviete, kas mēģina runāt kā vīrietis, taču tas ir GALĪGI garām. Pat smieklīgi)

Ljekainiitis  Nu tak ... Mirttante Limuzinā ar´ teica - tie rīdzinieki vispār nav cilvēki ... :)

anis  11:00-izklausā,ka "aiz nav ko darīt"?... Jeb tādēļ ir "atbrīvoti"?
Ja kāds ir slinks kasīties,tad būs vien jāmazgājas...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu