Māksla mīlēt!

Ja jau cilvēkam ir jāmīl pašam sevi, tad kādēļ dzīvē ir iekārtots, ka viņš iemīlas kādā un kļūst par apsmieklu davājot savu mīlestību citam un tas otrs kā likts to izmanto, jo abpusējas mīlestības neeksistē? Kāda tam dzīvē vispār ir jēga? Kā tas darbojas? Kas cilvēkam jāsaprot? Kas jāatklāj priekš sevis? Nu nevar taču visu laiku būt vientiesis!

Dezyree  Mīlestība vienmēr ir abpusēja!
Tas, ko te mēdz saukt par "nelaimīgu, neatbildētu mīlestību" ir dajebkas tikai ne mīlestība!
Cilvēks kas sevi mīl- neļaus otram sevi pazemot, izmantot utt.
"skābekļa maskas princips" - vispirms sev, tad pārējiem!!

Un vēl- ja kādu patiešām mīli, tad vēlēsi viņam laimi, pat ar salauztu sirdi, pat ja viņa/viņas laime neesi tu!!!

CoCoSan  O, Chris tādu gudru valodu sāk runāt, tīri vai šoks, bet patīkami 😅

Ja autorei dzīvē nonstopā nav veicies, tas nenozīmē, ka mīlestības neeksistē. Jaunībā varbūt tā mīlestība arī ir tāda eiforiska sajūta, bet ar gadiem tā pārtop par tādu mierīgu saprotamu plūstošu baudāmu līdzās pastāvēšanu. Un ko gan vairāk vajag vienam pieaugušam cilvēkam? ☺😇

Chris1986  Čočo, nu, bet tā tak ir - sievieC saskaījušās melodrāmas un seriālus, un tagad svētā pārliecībā ar putām uz lūpām kliedz - bet tā tak ir arī dzīvē, ka pēc 10 gadiem laulībā mīl kā 1. dienā, nevis "paņem nazi un nodur mani, lai man uz tevi nav jāskatās!" :D

Piparkuka  Kādam darbojas, kādam ne.
Vienmēr viss darbojas abpusēji....
Ja nav izdevies to piedzīvot- neesi izaudzis līdz tam, nespēj to sajust, neesi tādā pakāpē utt. Vēl daudz ar sevi jāstrādā.

Nora  Mikko ,nerunā muļķības,tā nav.Kurš kuru neatlaiž...Tava sirds,vai otra....Tas nav uz papīra,tā dara.,zinu.Un paliek labi draugi, nestrīdies.Pa medus upēm nevienam mums nav bradāt ļauts,ne peldēt.Dzīvē visādi iet-nezaudē pašcieņu un nelamājies.
Šodien un vienmēr mīli to,ko ir vērts mīlēt....

Dezyree iztevās ,ka mīlestība vienmēr ir abpusēja.Nepiekrītu.

Karmensita  Krisuļ- utji, putji! :)))))

Nora  Dezyree,Mīlestība ir un būs-taisnība,bet varbūt ne gluži vienā pakāpē.Ja mīļotais ir vecāks,tad viņš piešķiļ tai liesmai nedaudz prāta..un,protams-mīl...

Bellatrixa  Būtībā jau tā ir, ka ir visas iespējas pa dzīvi pabūt abās lomās. Tā arī nezinu, kas ir nejaukāk, bet labi nav nekā. Un pasakām un brīnumiem ar kaut kā ar laiku vairs neticas. Māksla ir tādā gadījumā labi nodzīvot savu dzīvi visās citās jomās, nevis ieciklēties uz to vienu.

elis25  Saakumaa ir iekaare un kaisle,kad tas ,paariet ,tad paliek miilestiiba(ruupes vienam par otru),vai arii nekas nepaliek,cilveeki aiziet katrs savu celu.
Cilveeki ar gadiem ,tiem 10 vai 20, nodziivotajiem kopaa it kaa saaug,tikai tad tu saproti,ka miili to otru ne ar ohiem un ahiem,bet dzilaak,savaadaak,atbildiigaak.

Dezyree  Nora, par vecumiem vispār nebij tēma ja kas.... Vecums vēl nav prāta pierādījums, pat pieredze vecākam nebūs visās jomās lielāka kā jaunākam!!

Yamamoto  Nora,- saprati?

Mikko  Redz kã!
Kad netiek tad ir uki puki 😂
Piektdienas vakari ir gari un skumji 😊

Nora  Es ne uz vienu nedusmojos,neskaužu,lai runā...

Dvēselīte rasa lāsēs-
Ne jau zvaigžņu,tikai rasas-
Viņpus prieka,viņpus bēdas,
Dvēselīte krustceļos.

Neskumsti! Nāks vēl meitene jauka,mīļa un teiks tev-

Lai es tevi izmīlētu ,mīļais,
Man ar vienu dzīvi ir par maz...

Tas tad būs mūžīgi-mīlā un saticība līdz sirmiem matiem...

Gan tā būs...

Mikko  Wow 😍
Es samulsu un asarina nobira pãr vaigu...

Nora  Tu smejies...tas jau uz labu.....Sapratu...

Mikko  Ne... Raudu no sajúsmas...

CoCoSan  Raudi, tikai bez ģitāras un dziedāšanas

Mikko  Tev gribétos? Nesagaidísi un Pasveicini piparoto kúku! Vinai bús jãdejo striptízu jo... 😂

elis25  Garīgā pieredze vispirms ir praktiskā mīlestības pieredze. Bet mīlestībā nepastāv likumi. Var, protams, sekot grāmatu padomiem vai mēģināt kontrolēt savu sirdi, izstrādājot rīcības stratēģiju – taču tam nav jēgas. Sirds lemj pati, un tikai tam, ko tā izlēmusi, ir vērtība.

Paulu Koelju citāts par mīlestību,,,,labāk vairs pateikt nevar.

Chris1986  Nja, ko te lai saka? Laikam tikai to, ka jo mazāk sieviete dzīvo visādās brīnumu, fantāziju, ezotērikas, mistikas, reliģijas, ekstrasensu, homeopātu utml. pasaulēs, jo vairak atzīst tikai fizikas likumus un citādas stingri zinātniski pierādāmas lietas, jo ir vērtīgāka. Un otrādi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu