Ko darīt ja nevar noturēties?

Nav retums,it īpaši manā prakse kad uzraksti kādu tēmu un ir indivīdi kas nemaz par to tēmu neraksta,bet cenšas pēc iespējas"pretīgāk" aizskart tēmas autoru?!KĀ autoram noturēties lai ignorētu un neatbildētu un kā... sevi turēt sevi tiem indivīdiem?Vai to spiedienu var apturēt?

Julianna  Bumbastik.Ir tāda poņatija kā iekšēja inteligence. Ko pats sev atļauj, ko ne. Protams, jebkuru cilvēku var nokaitināt un izsist no līdzsvara. Parasti vārdu perepalkā uzvar tas, kurš ir mierīgāks. Piemērs, loka šavējs. Satraukts ar trīcošām rokām 10-- niekā diez vai trāpīs. Mierīgs, labsirdīgs, atslābinājies cilvēks ir stiprs, satraukts -- vājš. Vēl ir tāda lieta, ka cilvēkos notiek cīņa par varu, par pēdējā vārda -- zīmoga uzlikšanu lietai. Nemanāmi cīņa par varu notiek jebkurā sfērā. Pat ģimenē. Pat tramvajā, kurš noliks savu piekto punktu ērtākā beņķī. Šodien palasīju Delfos par Aglonas svētkiem.Ārprāts, kāda neiecietība un zemiskums no cilvēku komentāriem. Sajūta, ka velna pieņemamajā istabā. Būdami inkognito, cilvēki atļaujas rādīt savas dvēseles tumšākās šķautnes, sāpinot citus, varbūt arī ar nodomu -- zagt enerģiju. Lai kā tur būtu, mums ir dots spēcīgs ierocis -- vārds. Ar kuru var nosist un atdzīvināt.

CoCoSan  ja runa ar koļanu adidas triķenēs vai katra vīra sešu bernu māti kombulieni, ieziepē sev matos savu iekšējo inteliģenci. Ar cilvēkiem ir jāsarunājās viņiem uztveramā valodā, nevis lai demonstrētu savu inteliģenci. Arī te daudziem inteliģentiem patīk lekt uz ecēšām bez iepriekšējas sagatavotības dabūt iekšās pretim

Yamamoto  Man sāk rasties sajūta, ka te kāds arī nopietni šīs aktivitātes uztver. Aizrāda pat par nekorektiem komentāriem.

Epifanija  Tā ir sieviešu politika - konkurentes novākt! Kā izdzīvot? Uzlikt knipeli!😂

Geisha  Latvieši ir viena interesanta tauta. Ja kāds jautā piemēram kā tikt no Tukuma uz Dagdu tad tikai 10 % tautiešu pateiks ka jābrauc ar vilcienu vispirms uz Rīgu un tad ar autobusus uz Dagdu. Vēl 5 tautieši norādīs pielaistās drukas kļūdas. Tas ka jautātājs ir pilnīgs idiots un kroplis ir pašsaprotami kā desa uz sviestmaizes.
Turpretī krievi pat piedāvās "paķert" līdzi kā līdzbrauceju.
Kāpēc tā tas manuprāt ir neizskaidrojams faktors. It kā krāniņi pēc pasules standartiem nav tie mazākie, bet tieši otrādi ieņem līdera lomu. Neapmierinātība? Egoisms? Garīgā tumsonība? To, ka valdība ir tieši tāda pati kā ceļi Lv nedod tiesības otram knabt acī. Varbūt tieši otrādi atvērsim savas sirdis viens otram. Panķūkas cepsim dziedādamas, bet vīri varētu lepoties ar savam blondajām dūjiņām! Latvieši ir labākie vīri un sievas.

qwertyjs  17:28 Arī tā ap***** ir kāda viedoklis,vai ne tā?
------
Ir tēma, tad jārunā par tēmu no savas pieredzes vai, ja tādas nav, tad izteikt pieņēmumu neaizskarot autoru. Vai tas ir tik grūti izdarāms? Izskatās, ka dažiem pasažieriem neiespējami. Ja nav ko teikt, tad vislabāk ir paklusēt. Dažādu viedokļu izteikšana par tēmu tā ir diskusija. Viedokļu nesaskaņas tā ir polemika. Zobošanās par autoru tas nav nekāds viedoklis, tā ir nesaturēšana un viedokļu diskreditēšana.
Chris/14:02 otrā atkāpe 👍

uzplanaledus  Tauta nolaiž tvaiku, tas arī viss. Tas, kas uzcepis tēmu, ir labāk pamanāms un vieglāk graužams.

av2  Nu nevari tak ceret, ka visi piekritiis, un slavees to, ko esi uzrakstiijis. Cilveeki ir dazzaadi.
Sen atpakall, es arii nneemu galvaa kautkaadus uzbraucienus te, ja esi ko pajautaajis te. Bet tad sapratu, ka iisteniibaa uzbraucienus teemu autoraam raksta....cilveecinni, kurus vajadzeetu pazzeelot passus, jo nu nav vinniem uzmaniibas no apkaarteejiem, vientulli, nelaimiigi cilveeki...:( . Nu un tad, nosaucot teemas autoru lamu vardos, pats saak justies tik....varens , svarigs, gudrs utt.Nu, nu...;)

Pillerina  Var. Jo nezini, kas viņi ir. Un pēc viņu tekstiem vari saprast viņu vides un ikdienas saturu, dzīves jēgu un vienkārši pie sevis noteikt: žēl viņu, nabadziņu. Kas cits gan viņam atliek :)

samba4u  Ja nevar noturēties ,tad jāizslēdz gaisma un jāiet paraudāt spilvenā - varbūt labāk paliks!

SmalkaisStils  te tas ir raksturīgi - negatīvisms pret autoru vienalga ko jautā! vairums cenšas pierādīt ka jautātājs ir debils . jautājums nav svarīgs...

Gunitaa  Ja nevari noturēties, čurā biksēs! :D

Anekdote par tēmu. Satiekas 2 draugi, viens saka otram, tāds priecīgs: "Es vakar policistu apmānīju!" - "Kā?" "Vakar biju iereibis un dikti sagribējās čurāt. Nu tad es uz ielas pie viena mājas stūra sāku to darīt. Pienāk policists un saka - bāz atpakaļ biksēs un pārtrauc čurāt!" Bet es viņu apmānīju - biksēs iebāzu, bet čurāt nepārtraucu".
:D

Skudiss  Komentu asumu nosaka tikai jautājuma purgas līmenis un jautātāja izveidotais tēls.

Peleks  Agrāk bij teiciens - neņem galvā, ņem mutē, vairāk vietas un var izspļaut!!! Ja trūkst motivācijas, tad krievam bij teiciens - Abižennih v #opu #but!! :D

Mikko  Pirmdienas ríts sãkas ar nesaturéšanu?
Šausmas 😱
Ar steigu uz aptieku!!!
Tad varés saturét, paturét, nokratít un vél pankukas uzést aizbraukt! 👌

Floriana  Es tak saku ka gavā putni dzīvo! :D Kam tev citu viedokļi, nelasi, ar varu tak nespiež. Pacepsies un pārcepsies!

Mikko  Traki ir tã nedabut ko vélas 😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu