Cieņa

Vai tiešām otru ir tik grūti cienīt un netraucēt ar nepiedienīgiem piedavajumiem ja profilā skaidri rakstīts ka nepiedavā neko intīmu???

C_hloe  kuras bildes tur brēc?

Summer_in_the_City  Off of the topic, bet, ja anketā iepazīšanās mērķis ir norādīts tikai sarakste, kāda jēga kritērijiem, lai nav bērnu un ir nesmēķētājs? Vai nav vienalga augums un vecums?

CoCoSan  Lūk pārskatāms piemērs ar sagrozītu vērtību orientāciju. Meitēns visticamāk vēlas iepazīties nopietnām attiecībām, bet ieliek foto ar pa visu ekrānu izkarinātiem pupiem. Bērnam neviens nav paskaidrojis un ar savu piemēru nav parādījis, ka nopietnām attiecībām pupus un knapi piesegtas vāverītes publiski nedemonstrē. Sagrozītā laikmeta morāle atklāti un neatgriezeniski maldina jaunās sievietes, ka intīms ir labākais un efektīvākais veids atrast sev labu partneri dzīvei. Ehhh, meitiņ, ja gribi feinu čali, ieliec smaidīgu bildi no virtuves, kur cep kotletes. Šī fiška šodien toč ir defecīts.

samba4u  Mūsdienu vīrietis pats prot kotletes uzcept, kam man konkurenci virtuvē, maisīsies tikai pa kājām!?
Gultā gan prasītos ,lai kāda sasilda vietiņu ,kamēr esmu pie plīts.

CoCoSan  Iekāms ir aļņi, kuri cep kotletes, gultas var sildīt ļoti daudzās vietās 🤣👍

Mikko  Ja nemam Alni igauniski tad sievieti toč nevajag 😆

Yamamoto  Kādi vēl aļņi, visi kas prot un gatavo ir aļņi? Nu vai zini Koko,- kaut ko tādu es no Tevis negaidīju. Vairs neko Tev negatavošu pēc visa šitā te.

Lego  Šādi piedāvājumi bija, ir un būs. Samierinies! Cilvēku smadzenes ir slimas, prāts degradējies, sirdis pilnas ar mēsliem un vissliktākais šajā visā ir tas, ka viņi to natzīst un noliedz, jo vienkārši nesaprot. Viņi pat neatzīsies, ka caurām naktīm pavada laiku ieurbušies pornovideo, ka, atvainojos, turbē pie ekrāniem tiešsastēs, fantazē savas slimās fantāzijas... nezinu, ko vēl. Palasi/paklausies, ko cilvēks raksta/runā un tu sapratīsi, ar kādu saturu viņš ir piepildīts. Viņš pats, saprotams, liegsies, saniknosies par šādiem apgalvojumiem, pat mēğinās tos pagriezt pret tevi, jo uzbrukums ir sava veida instinkts, kurš ir grūti kontrolējams negaidītās situācijās.

Yamamoto  Izārstē mani, lūdzu?

Lego  Es neesmu ārsts. Dievs gan ir vislabākais ārsts. :) Tu tici, ka Viņš Tevi mīl tādu, kāds esi šobrīd, tagad? Un gaida, kad Tu Viņam vienkārši uzticēsies.

Mikko  Ămen 😌

Rouzita  Viriesi šeit mērķtiecigi- ar kāju atsper durvis vaļā un saka savu vēlmi, nemaz nelasot, kas uz durvīm rakstīts. Nav te nekāda lasitava, te dzīve mutuļo.

fargo  cik es saprotu, pagāja trīs dienas. un tomēr, es neredzu nevienu vārdu, ko autore izmantotu, lai par sevi pastāvētu. lai arī tu uzrakstīji tēmu. tas liekas kā iziet pļavā, kaut ko pateikt svarīgu un tad aptupties un nelikties ne zinis.
ja tas arī ir tā dzīvē, tad nebrīnies, ka cilvēki neuztver tavus postulātus nopietni. nevis tāpēc, ka tie tadi nav, bet ja tu tos nesargāsi, tad kas? cits kāds?

draboss  Apskatījos - nav grūti. Nepiedāvāšu.

Sonja  draboss D:

CoCoSan  Yamamoto, tas tiešām ir liels atbalsts sievietei, ja viņš pats spēj reizi pa reizei sevi pabarot un pabarot savu sievieti, kad viņa gāžas nost no noguruma. Bet mazgāt ar rokām sievietes apenītes, pārņemt vietu virtuvē pie plīts, tur jau konkrēta dzimumu un sociālo lomu kropļošana. Nu un kā un par ko cienīt un bijāt šādu vīrieti? Draudzene ar bārdu, nekas vairāk

coldlands  ...cilvēku smadzenes ir slimas, prāts degradējies, sirdis pilnas ar mesliem...
Tāda sajūta ka kāds sēž uz poda un nespēj padirst.

selnija_  Aizmirsti u negaidi nekādu cieņu. Dzēs ārā un ignorē to informāciju, kas tev nepatīk.

samba4u  12:33,
Bet ko darīt ,ja tā sieviete no noguruma gāžas dien dienā no kājām un tā viņas apeņu čupa aug augumā ,vai gaidīt ,kad sāks pūt? Bet tā - viens divi un problēmas nav!

Tas pats virtuvē, viens divi un problēmas nav. Pretējā gadījumā ieceps vēl kādu matu(nav nekā briesmīgāka par matiem un smiltīm ēdienā - uz līdzenas vietas apetīte nosista), pievienos par daudz sāli vai nemaz , paralēli urķējoties pa telefonu vēl piededzinās , bet kad pats gatavo ,tad zini ,ka viss būs tā kā vajag - ar tukšu vēderu nepalikšu.

Filmas taču māca ,ka ļaundaru boss vispirms sūta kaujā savus rokaspuišus ,bet kad tie visu sačakarē ,tad boss nosaka ,ka visu nāksies pašam darīt un dodas ārā no savas alas.

Mācība - ja vēlies ,lai viss būtu kārtīgi izdarīts ,tad jādara pašam - tas ieekonomēs daudz vairāk laika un nervu.

Ja ir kašķīgs cilvēks ,tad arī var pie saviem principiem pieturoties , stāvēt uz ceļa un stundu skaidrot kaut kādam idiotam ,ka tas lielais akmens uz ceļa braucamās daļas ir jānones no ceļa , tas nekas ,ka pats būtu to nonesis dažu sekunžu laikā.

Tā kā ,ja negribi sarežģīt sev dzīvi - tad viss pašam jādara.

Ps. Aļņiem manā virtuvē nav vietas ,ja nu vienīgi uz pannas! ;)

CoCoSan  Vīrietim ir jānes mamuts mājās, nevis jākļūst par alni mājās. Nafigam sievietei jānodzenas kā zirgam darbā, ja zirgs sēž mājās, pucē porcelāna figūriņas un savas olas? Nu bet jāa, ir īpatnes, kurām vēlme būt mužika lomā, skaldīt un valdīt kā darbā tā mājās. Krč katram savs attiecību modelis, bet īsti veseli tas nav un ne līdz kam labam tas nenovedīs. Normālam vīrietim iztrūkst vajadzība dzīvot ar azbesta veceni, bet normālai sievietei iztrūkst vajadzība dzīvot ar ņuņņu. Sociālās lomas ģimenē mēdz pamainīties, kad vīrietis uz laiku zaudē ienākuma avotu vai kādas veselības problēmas dēļ. Taču ja tas ir bāzes variants, nu sory, labāk būt vienai, nekā ar Kenu mājās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu