Šķiršanās.

Kāds var pēc personīgās pieredzes pastāstīt, cik ilgu laiku tagad aizņem šķiršanās process, kādi kantori jāapmeklē, kādi dokumenti vajadzīgi un cik tas prieks galu galā izmaksā ?

butterfly_searcher  ja, strida nav, mantas nav, vai var vienoties par mantas sadali ~300 eur pie notāra. 1 menesa laika busiet laimigi skirti

CoCoSan  Atbilde tīri kosmosā. Jautājums, a ko tu, sieviete, dari nereģistrētās attiecībās? Nu pacerējās, pabučojās, bet nu pēc gada jau tākā vajag apreģeļitsa jā vai nē.
Tā vīrieša nenoteiktība tak kliedz tev acī- sieviete, tu neesi tā, kura par sievu laba atzīstama esi.
Kur nazim nav taisnība tā arī nesapratu. Nepinies ar vīriešiem, kuri ir reģistrētā laulībā vai arī nevar pārskatāmā laika periodā pieņemt vīrieša cienīgu lēmumu vienoties laulības saitēm vai izbeigt attiecības.

nazis  12:18 > Ar šādu domāšanas ievirzi es vispār dzīvi par dzīvi nesauktu! Es kategoriski atsakos dzīvot ar šādām domām!
Visiem tik prātā pats šausmīgākais scenārijs - iekļūsi slimnīcā, neviens klāt nelaidīs, apbedīšanas naudu neizmaksās. Tā nav taisnība! Arī civilsieva slimnīcā ir sieva. Tuvākais radinieks nav tas, kurš pēc dokumentiem, bet gan tas, kura t. Nr. ir norādīts, un dakteri ar to cilvēku arī kontaktējas. Tas no personīgās pieredzes.
Tagad nevienu klāt nelaidīs, sakarā ar covid bailēm.
Un apbedīšanas nauda pienākas tikai pensionāriem - tur kaut kādas kapeikas uz visa izdevumu fona. Vairākums cilvēku pat neiet tai naudai pakaļ, nemēģina tos papīrus kārtot. Tajā brīdī ir pārāk daudz citu problēmu - zinu no personīgās pieredzes.

CoCoSan  Nazi, šajā jautājumā gan esi tālu no īstenības. Pat lai noskaidrotu sava nepilngadīgā bērna veselības stāvokli, tev ir jāpierāda radniecība. Ja ciemošanās režīmā, civilsievas un civilvīri var nākt cik vēlas, tad tiklīdz pacelsies jautājums par medicīniskām manipulācijām, kur nepieciešams parakstīties sava dzīvesbiedra interesēs, virziens civilvīriem un sievām būs ierādīts taisni

Stase  hah tikko CoCoSan objekts juridiski brīvs, es vienalga kādām attiecībām dabūjama! DDD

CoCoSan  Šļurai šļuras sapņi 🤣🤣🤣 no laba prom neiet, pat ar sūdainu koku dzīts ne ☝️🤣

C_hloe  a ko te tie kristieši tik agresīvi?

Nazi, ne pēc telefona vadās, bet tikai un vienīgi pēc oficiālas radniecības
pat ne vienmēr derēs notariālā pilnvara

C_hloe  tiesa vai notārs, izmaksas atrunātas notariāta likuma un civilprocesa likumā
laika ziņā no mēneša līdz kādam gadam, ja bez strīdiem, tagad covid dēļ, tiesa var ievilkties

nazis  Es atvainojos visiem, ka ar saviem komentāriem gluži negribot, esmu šķiršanās tēmu pārvērtis miršanas tēmā. Es to vairāk nevēlos turpināt.

Epifanija  Tad jau tā sieva arī lai to citas piegulētāju aprok, tad jau dzīve nahaļavu! 😂

Stase  Tā tik ir mīlestība, 14:20! Vai, precīzāk, tas tik ir hipotekārais! Jo ja runa ir par mīlestību, tādi epiteti pat dusmās nefigurē. Sit ienaidnieku vai mīļoto tad, kad viņš tajā klubiņā iekļauts.

C_hloe  Nazi, nu miršana ar ir viena no šķiršanās formām :D

ZebieksteEs  Precoties laulību līgums un šķiršanās gadījumā juridiskām lietām jābūt sakārtotām. Mums ir vesela paaudze ar “precējušies, bet nedzīvo kopā”. Tikai tiem kuri pēc šķiršanās neplāno dzīvot, bet eksistēt un par visu gausties, tie var šķiršanos neformēt. Ja cilvēks vēlas dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, dokumenti ir jāsakārto, te nekādas atrunas nav vērā ņemamas, tāpat arī kopdzīvi uzsākot.

Ivi_Ivi  Ja nav kopīgas mantas,nepilngadīgu bērnu u.t.t.,pie notāra laulību izšķir 1 mēneša laikā.Samaksa,man šķiet,tagad varētu būt ap € 130,-?...Varu kļūdīties.Jo palika dārgāks šis pakalpojums.Bet var šo summu sadalīt uz pusēm ar laulāto(ja otrs piekrīt,protams).Bet...viens zvans notāram un viss ir saprotams.

CoCoSan  Piemetot ogles, pakurināšu vēl, mūsu visi aktīvi ir brīvi no hipotekārajām un patēriņa nastām. Skaidrs, ka odžu būtu daudz, kas gribētu ieritināties azotē uz visu gatavu 🤣🖕
Nu kas kucītēm vsp zināms par mīlestību, nesmīdini.

Piparkuka  Pilnīgi piekrītu nazim šoreiz.

VECA_PIEPE  Elementāri, Vatson,
ja negribi šķiršanās klapatas,...neprecies!

Stase  18:25 pie šī komentāra lieliski piestāv izmocīts viltus smaids un nekādi vai muhamedāņu "draugi" FB.

CoCoSan  Nu a tev, putekļsūcēja, feisbukā visticamāk 1500 īstenako draugu ar patiesākajiem smaidiem, muahaha 🤣

Stase  Ja tas domāts nopietni, tu vairs nekontrolē sevi. Ja kā joks, neredzu plusus. Vecajā Eiropā šodien tīklos lepojas ar to, ko devis citiem, ne ar to, kas pieder. Latvijā vispār dzīvo live, atskaitot dažus atkarīgos. Nu jūs esat kaut kā iekrituši starp galdu un krēslu. Cilvēki, kas netiekas ar jums, un cilvēki, kuriem šķaudāt virsū jūs. Tāpēc jāpaliek ohuja skoliņā uz otru, trešo gadu

CoCoSan  Hallooo? Kādēļ vēl neesi Vecajā Eiropā? Tur noteikti atradīsies daudz vientuļu pensionāru, kuri gribēs tev atdot visu, nu saprotams, par regulāru pačūpstināšanu. Bet tev jau nepierast, vismaz pajumti un tikpat saulainas vecumdienas kā man dabūsi.

Kaifoju no šitiem virzienu rādītājiem, kuri paši sēž dziļākajā kloākā, bet citus māca, kas jādara.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu