Kam jānotiek, lai satiktos?

Bija visai neparasta kāda vēstule no pasta kur dažas būtnes raksta kā lai zin vai varam satikties? Un ja varam, cik daudz no jums tad būs? Un lai jūs atpazītu mūs siesim atlasa lentas matos.. ā, un rokās mums būs šokolādes saldējums! Dzīve ir īsa un nenokavējiet satikties, lai šokolādes saldējums neizkūst!

fargo  lai kaut kas notiktu, ir vajadzīga griba. un uzmanies, ne visi cilvēki ir kā mēs - parājamies, norimstam... vēstule ir aizdomīga. vnk be aware.

kruela  ....ir jābūt vēlmei, jo satikties varam jebkur un jebkad, tikai ne ar jebkuru.....

palietotais  Vismaz minetam.Citādi kāda jēga?

runcitis15  Ja sieviete vēlēsies būt laimīga un mīlēta,tad darīs lai tāda būtu.Sēžot četrās sienās ne kas nenotiks.Uz priekšu jaunām iepazīšanām,un jauniem draugiem.Galvenais lai cilvēks būtu laimīgs.

ReasonerEXP  Motivācija ir smaga lieta, piekrītu. Zināmā mērā varētu palīdzēt dažādi stimuli (efekti) - piemēram austiņu iegāde (Cirkle K stilīgas austiņas 7 eiro maksā), nu un vēl otra lieta, ir izdzēst visu iepazīšanās aplikāciju profilus. Izdarīsi, tad pēc saulrieta dodies "pasēdēt" kādā bārā - pēc būtības tas ir viss. Ja ar to nepieteik, tad vēl beidzamā lieta - kaitinoši Break Bad Habits paziņojumi telefonā - tas nu točna garnatēs efektu.

Ja tuvumā bāru nav, jāmaina lokācija - cita risinājuma vienkārši nav. Testēts uz vairākām nomaļām vietām Latvijā. Par lokāciju runājot - vilciens vai starppilsētu autobuss "paņems finanses", jo vienkārši "nebūs garīgā".

av2  Jaaicina uz satikssnos, tas viss.

rokons  Lai satiktos, abiem jāsaprot, ko viņi no satikšanās gaida.
Tad pirms tam var saskaņot abu pušu vēlmju lielāku vai mazāku sakritību.
Rezultātu tas negarantē, bet samazina pilnīgu vilšanās situāciju

runcitis15  Mana doma,ka nav jādomā kā būs satiekoties.Galvenais justies kopā labi,un cerēt uz nākošo randiņu.

Lego  Vislielākā muļķība, ko var darīt - doties uz randiņu ar kaut kādām nesaprotamām gaidām. Ir brīvs laiks, nav nekas interesantāks, ar ko sevi nodarbināt - uz priekšu. Ar noteikumu, ka negatavosies izrādei, neskriesi pie friziera, manikīra, pedikīra un 55 reizes nepārģērbsies spoguļa priekšā. Ooobligāti paķer līdzi savu maksājumu karti un par sevi maksā pati, lai nav jāpiedzīvo neveiklas situācijas. Tas ir normāli. Stulbi ir uzskatīt, ka randiņā tev visu izmaksās. Nē. Vislabākie ir spontānie - ir laiks, paķer līdzi nepieciešamāko un pa durvīm ārā.

runcitis15  Nav tak jādomā uz slikto,kas var notikt.Lai katrs maksā savu rēķinu kafejnīcā,un viens otram ne ko nav parādā.
Dzirdēts,ka džeks uz randiņu ierodas kā no traktora nokāpis eļļainās drēbēs.Visi vēlas parādīt sevi no labās puses.Lai tomēr būtu nākošais randiņš

ieva03  Runcīt,pilnībā Tev piekrītu,var taču divi cilvēki vienkārši satikties kādā kafe,un pilnīgi droši katrs par sevi arī samaksāt(tas par tiem vīriešiem,kas no tās kafijas tasītes izmaksāšanas briesmīgi baidās-nu tie skopuļi,sauksim lietas īstajos vārdos).
Bet nu ,lai uzaicinātu uz tikšanos ir vajadzīga DROSME,kas oho dalībniekiem pietrūkst.
Laimīgu sēdēšanu tepat!

CoCoSan  Īsti normāli tas nav, ja sieviete, esot kopā ar vīrieti grasās par sevi norēķināties pati. Tas vai kāds biznesa lančiņš, kur katrs par sevi maksā (un arī ne vienmēr).
Taču jā, kartei vnm jābūt līdz, lai izvairītos no apkaunojošām situācijām, ja neprognozēti esi nokļuvusi nīkuļa sabiedrībā.

rokons  Kas tur ko bīties no iešanas uz randiņu, vismaz gaišā dienas laikā :D
Nu varbūt kāds duncis vai traumierocis jāpaņem līdz katram gadījumam. Ja ir atļauja, var arī karabīni paņemt. To uzreiz redzēs, novērtēs turpmākajai rīcibai :D:D:D

runcitis15  ieva03 -protams, parasti drosmei paņemts uz krūts.Tad jaunais līgavainis jau mīksts.

AivarsN  Pēc ,,makaronvīrusa" otrās atnākšanas, daudzi vēl ciešāk būs pielipuši savam datoram un māju uz brīdi pametīs tikai bada spiesti. Vēl daudziem būs kritušies ienākumi. Tā ka, aicinājums uz randiņu, drīz varētu kļūt par ļoti pārdrošu un pat ekskluzīvu rīcību.

CoCoSan  Aivar, varētu padomāt uz tevi tas neattieksies. Tev pat tagad nav par ko meiteni uz randiņu uzaicināt, ja nu vienīgi ērces un blusas palasīt tavās nekoptajās mājās

Mikko  Cik sarežğíti!
Labprãt ar kãdu satiktos, bet...
Bet varbút ari ne...

tracer  Tagad satikshos tik tad ja buus bildes reaalas..izbesiija shitaa kafijas dzershana.parasti atvelkas taadas kuras reaali nevienam nav vajadziigas..

CoCoSan  To tak nevar pārbaudit, ir tās reālas vai nav, vai no neta nokačātas vai no vidusskolas laikiem vai ar fotošopu nopulētas

ieva03  Tieši tā-bildi var uztaisīt uz oi oi,oi,bet reāli dzīvē ieraugi un jābēg.
Un ,lai nebūtu jābēg,nu tad gan drošāk tepat sēdēt ar gadiem,un izbēgsim no LIELĀS vilšanās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu