Skaistums - mākslīgais vai īstais.

Kāda ir Jūsu attieksme pret māksīgo skaistumu? Un tas teiciens skaistums prasa upurus. Mož īstais ir veselīgāks. Vai arī, jo košāks ārēji, jo tukšāks un garlaicīgāks iekšēji.

CoCoSan  AbrEgle, baidos tevi apbēdināt, sievietes pucējas citu sieviešu dēļ, nu un pie viena, vaaaarbūt, lai večiem ar patiktu. Sieviete sievietei uzreiz pateiks, kur pirkta somiņa, cik maksā viņas tjūnings un no kurienes nauda.

Varjaubūt, varjaubūt arī tevi piedur tumšie meži no zem sievietes peldbiksītēm, par stringiem nerunājot, bet kā jau teicis lielās nācijas tēvs - katram savs.

Sonja  Ja vispār lietot kosmētiku, tad tikai zīmolu preci, no dārgā gala. Dāmas 40+, kas lētu kosmētiku lieto no vidusskolas laikiem, izskatās pēc lētām ielenēm, kaut sirdī varbūt labi cilvēki.
AbrEglei nepiekrītu, kā arī daudziem citiem. Jūs te jaucat elementāru higiēnu ar mākslīgo skaistumu. Paldies, CoCoSan, ka izmantoji savu komentēšanas iespēju, lai visiem tā kārtīgi parādītu, kāda ES īstenībā esmu.
btw, kādas sieviešu smaržas topā?

C_hloe  😆😆😆😆 a es, a man! 😆😆😆😆
Sen neesmu tā smējusies.
/krāsošsnās, skūšanās, vaksācija - tas ir kaut kas mākslīgs? Večiem ar vēlams TUR sakopt 😌 /

Mikko  Skaistai sievietei tas ir dabas dots!
Slaidu augumu un perfektu izskatu 40+ var Iegút arí nestenot fitnesa zãlé un neziekéjot špakteli kilogramiem!
Varbút nevajag dienas pavadít pie gadžetiem, TV un stumt iekšã visu ko redz...
Perfekts rumpis ir vértíba!
Un man tãds ir 😋
Aizeju reklãmas pauzé!

AbrEgle  CoCoSan, man bija iespaids, ka sievietes pucējas, lai labi justos, kāda ir dziļākā motivācija - tas domāju ir individuāli. Nu es nepeldos, mani vairāk sekss interesē, a stringus - tos tak lieto lai apenes cauri nespīd, kas tas vispār par aksesuāru. Neredzams.

Sonja, es arī nepiekrītu tikai pretēji tam kam jūs nepiekrītat, kā arī daudziem citiem nepiekrītu tikai pat nezinu par ko, bet nav svarīgi. Higiēna ir mazgāt paduses, skūtas un neskūtas (piebildīšu - man ir ideālas dabiskas paduses!) un ne tikai paduses. Mākslīgais skaistums ir silikons un plastika. Labu silikonu un plastiku es no dabiskā neatšķiršu. Nē nu ja man parādīs to 3 cm šuvi dabiski nepiejamā vietā un pateiks ka šitādi buferi maksā 4k tad, iespējams, sapratīšu ka esmu piekāsts.

AbrEgle  C_hloe, pareizi forši tā pasmieties? :) Mēs ar vakar par tevi šitā iesmējām, vienai vesela tēma! PA ir kruta vieta kur ierēkt.

Un mums TUR viss ir labākajā kārtībā (neslēpšu - man ir ideālas dabiskas formas), ja gribi pārliecināties varam bildītes sasūtīt. Tik pasaki, nekautrējies.

C_hloe  Neglīteni, bet tèma bija ierēkšanai. To, ka vecie aborigēni ir stīvi un oho rāmjos iegrimuši, redzams ar neapbruņotu aci.
Vieni un tie paši personāži peras te gadu desmitiem, dzīvē sapazinušies un viss dzīves formāts ir oho formāts.
Ārā ir 21.gadsimts, jūs, vecie, esat overtona loga un savu virtuālo iedomu upuris un auglis.
Es te varu rakstīt dajebko, tas manu dzīvi nekā neiespaido un neietekmē. Un man totāli vienalga, ko oho mūmijas par mani domā.
Jūs te savu dzimteni oho dalat- savàcat un aizrijaties 😌

leone  Ar mēru un ar prātu lietotam mākslīgajam skaistumam nav ne vainas.Ja mēra un prāta nav,tad labāk būtu iztikt bez tās ´´mākslas´´,bet neiztiek jau,jo prāta nepietiek.

C_hloe  Un vēl, neglītā egle, manā izpratnē tu esi vienkārši aprobežots jeb stulbs

Mikko  Atkal rupjibas?
Tev tiešãm ir augstãkã izglítíba?
Nu jau pat es apšaubu 🙄

AbrEgle  C_hloe, pateicos par komentāriem, jūsu viedoklis mums ir svarīgs. Gribētu tomēr precizēt - stulbs vai aprobežots? Otrā tēma kur Jūs godātā izmantojat Lietotāja Apvainošanas paņēmienus. Parasti par to seko bans. Nekā personīga.

Orchia  C_hloe, pēc tiem 284 vīriešiem, kas tev bijuši, nu vajadzēja gan rūpīgāk ieskatīties AbrEgle, tur gan iekšā snauž īsts vīrieša potenciāls.

Mikko  Cienítie oho vecbiedri!
Lieta jau grozas ap to ka nav bijis, nav tagad un nebús! Par your tad ir tã žults uz visiem un par visu!
Jo gribãs taču... Bet nav... 😊

dabasmiilis  Dievinu dabīgu bālu/nesauļotu sievietes ādu , mīkstumiņus, frizūru kā no gultas izkāpušu.
Nekādu kosmētiku , tetovējumus un mākslīgās piedevas.

´´Vai arī, jo košāks ārēji, jo tukšāks un garlaicīgāks iekšēji.´´
-Par šo piekrītu, tādi arī mani novērojumi.

Reds  "Šitie liekuļi. Nazis grib pateikt, ka jūsmo par spalvām aizaugušām sieviešu padusēm... par skrandainiem nagiem..." - nu dažām jau liekas ka elementāra sevis kopšana ir nezin kas, ka spalvu izskūšana jāpieskaita pie ahujennās skaistumkopšanas procedūras. Tagad pat vīriešiem lielai daļai paduses nav aizaudzētas, par apgrieztiem nagiem vispār nerunājot.
Nē nu man jau nav nekas pret: tām, kas pat matus nevar ne izmazgāt, ne izķemmēt - vismaz uzreiz skaidri redzams, kurai mest līkumu.

CoCoSan  Uzzvani uz spā un paprasi cik tas maksā. Nenu koronas laikā var ari ar tavu skuvekli.

kjirsis_X  man patīk gudras sievietes. Bet mākslīgās smadzenes laikam vēl nav.. tā ka atbilde- dabīgs skaistums.

LaskovijMerzavec  Neesmu pret, pie tam zinot,cik daudz pazistamu sieviešu ir dažādi sevi uzlabojušas. Forši.

LAbāk uzlabota, nekā nelabota, kura apgalvo, ka viss dabigais ir skaists...

CoCoSan  Ui, Sonja, saulīt, aizmirsu tev atbildēt. Bet ko tas līdzēs, ja uzzināsi, kādas sieviešu smaržas topā, vienalga tavā maximā viņu nav.
https://www.cosmopolitan.com/uk/beauty-hair/g12464323/womens-perfume/
Manā topā ir Victoria´s Secret un Rаlph Lаurеn. Vecākā fano par DKNY Be Delicious Eau de Parfum. Sīkaļai gaumes katru mēnesi mainās.

Sonja  Vai, cik patīkami, ka mani kāds tā uzpasē un special atbild. Tas nekas, ka Q bija kosmosam adresēts, bet VS un RL ir zīmolu līniju, nevis konkrētu smaržu nosaukumi? Katrs nopietns dizainers ir savā kolekcijā iekļāvis visas smaržu nianses, no aukstajām līdz siltajām, saldajām līdz rūgti smaržojošām, un tev tās visas arī der, ka tik Ralph Lauren?
/nu, nu, teica bāskervilu sunC D:

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu