Skaistums - mākslīgais vai īstais.

Kāda ir Jūsu attieksme pret māksīgo skaistumu? Un tas teiciens skaistums prasa upurus. Mož īstais ir veselīgāks. Vai arī, jo košāks ārēji, jo tukšāks un garlaicīgāks iekšēji.

Sonja  Nekad nestrīdies ar cilvēku, kas saloka tavu izpletni.

elis25  Skaistums glaabs pasauli,bet klasikis ar to bija domaajis dveeseles skaistumu,,,,,sevis kopshanu t.i. matu tonis,pedikiirs,manikiirs,epilaacija un kreemu ,masku lietoshana it kaa ir pie dabiskaa skaistuma,,,,,luupas kaa zivij akvaarijaa vai botuksa piekachaatu giimi,kur muskuliishi nedarbojas un pieshkir sejai muumijas efektu gan sev neveeleetos,kaut gan varu atlauties.

Epifanija  Mākslīgais skaistums maksā lielu naudu, bet bez tā arī nevar, kaut vai tā pati zobārstniecība, tak pieskaitīta pie skaistumkopšanas, kaut gan būtu jābūt pie elementāras higiēniskās prasības, bet nē - bizness! Nu ko izvēlies vai esi ar zobiem, vai neesi! Vai raut to puvekli no mutes ārā, vai staigāt ar sapampušu vaigu un mocīties sāpēs, dabiskā skaistuma dēļ?

Nora  Te dzīvo izglītota tauta -brīņums,tik daudz maģistru!

Nevis priekš katra māksla,zinībs avots
Ne visiem vienas dāvanas
Ja maz tev prāta,tas vēl nav negods,
Tik negories aiz lepnības!
Dažs mācās sviedros,tā ir veca lieta,l
Lai varētu uz priekšu kļūt,
Viņš dabon beigās arī labu vietu-
Un tomēr tas var ļurba būt/Adolfs Alunāns-1880.g./Es atvainojos-to es par rujībām te no tiem grādiem/

CoCoSan  Noriņa, un cik tev lūdzu ir akadēmiskie grādi un kādās zinībās?
Katrs mēra ar savu mērauklu, viens redzēs skaistu saulrietu, cits piedirstu dīķi viņa fonā. Tāpat ar Alunānu, kurš nu tagad izspriedīs, kas viņam ļurba bij, un kazi vai vārsmas lielais dižgars nerakstīja dziļās paģirās pēc daudzkārtējiem atraidījumiem viņu uzlāpīt

Nora  Van Gogs nogrieza sev ausi-Skaistumam?Ctii saka,ka aiz mīlestības pret prosttūti-grbēja izpatikt.Ir arī citi viedokļi-brālis precējās Un jūs ar savām mākslīgajām skropstām un cičiem arī domājat izpaitkt?Nekas nav labāks par to kādas esat,es tā domāju.Tikai vajag piedomāt -ko ēdat.Un būsiet skaistas.....tas nav grūti....

keksene66  Ja tas tiešām ir skaistums, tad lai katrs dara kā grib , Kaitina uzpūstās lūpas( nedabiskas ), bet ja jāveic kādi uzlabojumi, tad kāpēc nē ?

CoCoSan  Noriņa? No kurienes lūdzu radušies Jūsu apgalvojumi, ka man ir mākslīgie ciči vai liekais svars? Vai gadījumā Jūs savai iztēlei neesat piešķīrusi realitātes izjūtu? Pirms izteikt apgalvojumus ir nepieciešami fakti, kuru Jums nav, tā kā tikušās neesam. Viss pārējais ir Jūsu sakāpinātā iztēle un baumu izplatīšana.
Šajā topikā paudu liberālu viedokli par to, ka katrs pats tiesīgs izvēlēties ko darīt ar savu ķermeni. Mans ķermenis ir ideāls, ne plastiska, ne pārmērīgas fiziskas slodzes un diētu iejaukšanās nav un nav bijusi vajadzīga. Skropstas, kopti mati, kopts ķermenis, koptas rokas un kājas, tīrs smaržīgs apģērbs tas ir ikvienas sevi cienošas sievietes dzīves sastāvdaļa. Noriņa, un kā ir ar Jums, vai pati ievērojat un pati esat tāda, kādu novēlējumu sūtas citām sociuma sievietēm?

Nora  Es atvainojos.Nav nekādas iztēles par jums.to es runāju vispārināti,nekad nerunātu neko sliktu par jums.Nu domāju,ka esmu tīra,smaržas nelietoju´. un svars normāls tikai ar ēšanu.Man bja alerģiskas problēmas.uztaisīju analīzes ko var,ko nevar ..Jūs mani pārpratāt ....

CoCoSan  Atvainojos par pārpratumu

C_hloe  Turcijā vai Amerikā,
Krievijā vai Mozambikā
Sieviete ir skaista plika
Tas ir arī viss

Плевать, если я заболею,
Я сам себе поставить банки сумею,
И мне никого, блин, не надо,
Лишь бы ты ходила голая рядом,
Мне никогда не будет скучно с тобою!
Я даже в твою честь планету открою,
А пока она тебе будет снится,
Я приготовлю для тебя огромную пиццу.

Tveriet dzīvi vienkāršāk, un viss notiek :)

Mikko  Ne jau vienmér skaistumkipšan daili, veselíbu dos,
Dažas uzziež sejãm masku,
Es lídz nãvei pãrbijos 😹

Sonja  Tēmas odziņa, jau protams, ir dāmu atskaites par viņējām objektīvajām kvalitātēm P;
Pievienošu savējās: zobi nebojājas, uzacis savējās, līdz ar to ekspluatācijā lētāka nekā Kokosa.

CoCoSan  Kā var bojaties plastmasas zobi, nesmīdini un kušķis virs acīm vēl nav iemesls lielībai.
Nu ne visi ir tik bagāti, lai maksātu tik lēti par tevi.

Mikko  Hi hi hi hi hi 😊
Cik Eleganti un ljauni 👌

preilene  Man patīk skaisti cilvēki – labāk, ja viņi ir dabīgi skaisti.

Ar mākslīgo skaistumu parasti ir tā, ka, sākot sevi uzlabot, cilvēks vairs nevar apstāties, kamēr tiek sasniegts pilnīgi pretējs rezultāts – skaistuma vietā iegūts neglītums. Bet katrs dara ar savu ķermeni, ko pats grib.

Un es noteikti nebūvētu savu nākotni kopā ar vīrieti, kurš būtu aizrāvies ar sevis ķirurģisku uzlabošanu.

Mikko  Jap!
Uzpumpetie steroida kluči..
Uzkapj skatu torni lídz pusei un gandriz noliek karoti 😂

Mikko  Tie ar pliko pauri ir tie labãkie!
Ar galvu strãdã 😌

C_hloe  vispār, mani izbrīna tikai viens. Dažu cilvēku iedomība un sevis pārvērtešana, vispārēja vienam otru nolikšana. Ko jūs visi no šī gūstat? Ceļāt savu pašapziņu, uzlabojat savus dzīves apstākļus, jums rodas vairak pielūdzeju un fanu?
Nesaprotu, kāpēc oho admini pieļāuj šo zākāšanās formātu, kāpēc viņi visu šo žļurgu ir izlaiduši no spama?
kāda virtuāļiem starpība, kurš resnāks, tievāks, skaistāks, neglīgāts, bagātās, veiksmīgāks? Virtuālas pasakas, kuari katrai ir sava mērvienība, kas vienam gudrs, tas citam aprobežots, kas vienam skaists, tas citam neglīts, kas vienam materiāli nodrošinats, tas citam bomzis.
Sorry, ka ne par tēmu, bet es tiešām nesaprotu, kāpēc jūs ķerat kaifu nonstopā apliejot viens otru ar sūdiem?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu