praktiska izmantosana

tehnika attistiijusies , fastfuuds pietiekami , TV un nets + alus lieliska atpuuta briivdienaas . Eskortserviss pieejams videeji situeetam cilveekam ar palsaam izveeles iespeejam . Tapec rodas jautaajums ,kur sajaa idillee iebaazt padzivojusas sievietes no oho ,kuras var tikai sabojaat so sveetlaimi . Pie visa veel var pasausminaaties ka vieniga so leediju piedavataa vienigaa eksportprece( ciku -briku ) ir paarcenota un nav noveerojami interesantu bari !

draboss  Nekur nav jābāž, atstāj šamās mierā.

CoCoSan  Viņas ir cietākas par cidonijām? Dievinu cidonijas, tādēļ interesējos. Mani krūmi vēl jauni, tādēļ jāpērk vēl. Par aivām un to garšu neko nezinu, bet būtu interesanti uzzināt. Aivariņ, kādēļ gan tev tās aivas neatvest uz Rīgas naktstirgu, būs naudiņa labam randiņam ar kādu meiteni 😉

arikot  Kad šim autoram absolūtais slinkums kaut ko noderīgāku padarīt, tad viņš parasti ienāk PA ielikt/nolikt tēmu par vecākām sievietēm. Citiem viņas nezin kāpēc virsū neskrien, bet autoram tāds specifisks pašapmierināšanās paveids.

CoCoSan  Vai tev nav vienalga? Nu patīk vecam zēnam paraustīt vecām meitenēm bizes, lai tak alojas un relaxējas, viņam darbs nopietns

Piparkuka  Atkal kaut kāda sieviete, kam nav ko darīt... pfff- qwerty.
Neskaties uz sievietēm un aizmirsti! Arī vīriešus šādi nedabūsi:)

AivarsN  Ar tiem nosaukumiem tulkojumu rezultātā ir radušies pārpratumi. Šīs lielās, tā kā vairāk tiesīgas saukties par cidonijām, bet mazās par henomelēm. Bet tā kā vairākās valodās, arī latviešu, iegājies aiva, tad labāk varbūt arī pie tā palikt.
Agrāk viena paziņa regulāri Rīgas tirgū pārdeva manu aivu augļus, bet vairs ar to nenodarbojas. Pašam tirgošanās nekad nav padevusies.
Jā, varētu būt cietākas par cidonijām, jo Latvijas klimatā kaut cik nogatavojas tikai vēlu rudenī, paliekot dzeltenas. Tās var apskādēt tikai stiprāks sals, ja nav kārtīgi pārklājušās ar koka lapām. Un vēl tāda īpatnība, ka augļi mazliet pūkaini, līdzīgi kā persiki. Esmu lasījis, ka var pagatavot dažādus desertus, ievārījumu, pat pievienot plovam un cepešiem, varbūt šogad pamēģināšu. Bet līdz šim tikai sarīvēju svaigas ar cukuru un uzglabāju ledusskapī. Ar medu pat ledusskapī sarūgst vīnā.
Labāk lai kāda čakla saimniece pati atbrauc salasīt sev aivas ziemai. Maksu neprasīšu. Tās mantas ir daudz.

Aquaserpente  Būtu daudz aroniju, aizbrauktu salasīt.

coldlands  Senatnē, cidonijas cukura aizvietoja man koncinas.

Epifanija  Padzīvojusi sieviete... Izklausās zaimojoši, bet nu tēmas autora paša izvēle! Tad par ko tēma?

CoCoSan  Tēma ir beztēma, tādēļ plūstoši pārgājām uz cidonijām un aivām.
Coldlands, vaine, gardums?
Aivar paldies par info, tiešām traki ieintereseji, kas tas par zvēru aiva. Gribētos redzet dabā, pataustīt un notestēt. Nezin neviens, ir viņas kur Rigā noperkamas?
Aronijas arī laba štelle, jaunībā vāriju viltoto ķiršu sīrupu, aronijām pievienojot ķiršu lapas, figuški pateiksi, ka aroniju sula ☺

AivarsN  Aquaserpente,kā par spīti, aronijas man tik labi ja vienai burciņai sanāks. Varbūt der upenes? Tās man daudz krūmu nelasītas.
Patiešām, par cidoniju sukādēm pavisam biju aizmirsis. Super!
Kādreiz tika gatavots arī sīrups no aronijām un ķiršu lapām. Brīnišķīga limonāde sanāk. Taču no aroniju vīna man bija ļoti slikti. Tāpēc tagad pret tām ogām izturos ar piesardzību.
Kas to būtu domājis, ka tādi vitamīniem bagāti auglīši, var tik ļoti vienot abus dzimumus, kuri citās tēmās pamatīgi plēsušies! Varbūt patiešām tā mīlestība nāk caur vēderu, nevis citām ķermeņa daļām?🤔

Aquaserpente  AivarsN, upenes negaršo jau kopš bērnības, tāpēc piedāvā citām lasītājām.

tracer  Klasiski..bet veciem ljaudiim jau patik daarza darbi.cidonihas un aronijas..smiekliigs kluust portaals..veel laicinsh un te buus rokdarbu un burkaanu audzeetasju tusinsh..mirst portaals

inhema  Pateicoties tiem jocīgajiem,kas ar,sēj,novāc,ko iesējuši,un kuri zin , ka maize,burkāni un vēl šis tas neaug veikalu plauktos-tracers un viiņam līdzīgie nestaigā neēduši un pliki.

CoCoSan  Tracer, onkulīt, tu esi vecāks par mani, tākā vecie ļaudis attiecas arī un jo sevišķi uz tevi. labāk mūsu sarunas par dārzu un rokdarbiem, nekā tava marazmātiskā nostaļģija par izbijušo sexu takša aizmugurējā sēdeklī.

Sonja  Ja daudzi vecāku cilvēku interese par dārza darbiem kādai liek domāt, ka visi dārzkopji veci. Uzkod kad dzer, blondā galva!

Tinte  Ar aronijām vajag uzmanīgi, tās tak pazemina asinsspiedienu. Un ja tāpat jau zems, tad gals klāt.:)

Mikko  Cik nomãcoši un neinteresenti...
Nu ja tantas netiek klãt tad atliek vien virtuãli knãbãt 😂
Jautãjums ir tikai ko? 🥀

AivarsN  Patiesībā jau ir tā, ka aizraušanās parasti ir uz visu mūžu. Man, rušināties pa dobītēm, iepatikās jau agrā bērnībā. Iespaidojos no vecākiem un sevišķi jau vecvecākiem. Vēl šodien, kā dārga piemiņa, ap dzimtas māju aug viņu stādītie koki, košumkrūmi un pat daudzgadīgās puķes. Cik spēju, cenšos to visu saglabāt un papildināt. Tikai ne vienmēr tam pietiek laika un enerģijas. Sevišķi jau pēdējos padsmit gadus, kad saimniekoju viens.
Jā, tagad laiki mainījušies, jaunatne parasti sapņo nopelnīt lielu naudu, sēžot kādā ofisā, bez fiziskas piepūles. Tomēr ir arī vēl tādi, kuri mīl zemi un lieliski saprot, cik patiesībā daudz tā var dot, ko nevar mērīt naudas izteiksmē. Jā, bez naudas nevar. Taču ar naudu vien, ir daudz par maz, lai cilvēku dzīves būtu uzskatāmas par pilnvērtīgām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu