KAS notiek ar vīriešiem?

60gadniekiem vajag 30gadnieces, 50gadniekiem vajag 35gadnieces, 40gadniekiem vajag 20gadnieces... pat 70gadniekiem vajag 40gadnieces :D Tiešām visi ir tik varoši un apzinās atbildību par savām spējām apmierināt jaunu sieviešu vēlmi pēc ... aplidošanas, pieskatīšanas un dinamiska dzīves ritma?

Skudiss  Jāsāk ar to, ka visādos portālos un žurnālos dominē cilvēki kuriem kas pietrūkst, visa atšķirība tikai kas to atdzist un kurš nē. Tāpēc jau pēc noklusējuma tas nebūs nekāds pamats apgalvojumam par gadu starpību. Man pāris čomi ir ar ļoti jaunām salaiduši apprecējuši un vēl bērnu sadabūjuši un ko? Tas ka vecis grib ko tvirtu un nenokalpojušu tā kā skaidrs, bet ko jaunās domā no vecajiem tas ir noslēpums. Cik es redzēju viņas nedomā neko jo nav pietiekošas domājamās vielas. Par laimi tādu pāru ir ļoti maz salīdzinājumā pret normālajiem un laimīgajiem. Vajag satikt savu cilvēku ar kuru saskan un gadiem vai materiāli situācijai tur nav nekāda sakara.

Sonja  Diemžēl, vai par laimi, ar partnera meklēšanu ir tāpat kā ar darba meklēšanu, ja datu kopa pietiekami plaša un filtru nav pārāk daudz, ķeselē noteikti kaut kas aizķersies.
Vislabākā atziņa šajā čatā imho ir par interneta piedāvāto izklaides iespēju postošo ietekmi uz apziņu...un dzīvi kopumā.
Jūs jau domājat, atradīsiet kādu un dzēsīsieties? Ne velna D:)

Aquaserpente  Vai nav vienalga ko vīrieši no 40 un uz augšu domā par stipri jaunākas dabūšanu? Ja jau grib, lai viņiem tiek tas prieks. Galvenais lai jaunuvei nepiemetas jūras slimība ūdensgultā.

CoCoSan  AbrEgle, tur nav nekā ekskluzīva tavā aprakstā, es pat teiktu, diezgan ikdienišķi. bet jā, sievietes tiešām mēdz būt dažādas

tracer  Bizness.nekas vairaak.vidas te lielaass ka jaunulji rakstot..nu nu..protams.tie jau hipdteri.kuriem apenes pat ne katrai i dienai..tad nu domaa pie kundziites piemetiisies..iztukshos savus sekliniekus.verl kotleti apeefiiis.reali ja jus tantas tadu uzaicinaatu uz randinju pateiktu ka viesniicu vajadzees..pazudiis momentaa..par vechiem ap piecdesmit runaajot..mums ir jaa nauda pluss miinuss.dziivesvirta darbs utt..bet mums vienkaarshi nav erekcijas uz sievietes puecdesmit gadu krrmeni.jo skats katastrofaals..kadas var but attieciibas ja nestaav?un taa daudziem.viirirshu kermenis tomeer noveco leenaak..kautvai apskatamies sievietrs veenas uz kaajaam..nu briesmas.vechirm taa nav..taalaak peedas...nu paskatiet jaadas deformaacijas peedaam sievieteem?.un nrapvainojaties.tad taa ir

Dvinsky  Jautājums par iepazīšanās mērķi. Ja man vajadzētu sievu, kura dzemdēs bērnus, tad ar arī meklētu 35-gadīgu. Bet tā kā man viss jau ir, tik reizēm kādu nedarbu sastrādāt gribās, tad labprāt iepazīstos ar sievietēm ap 45-50. Galvenais, lai nav miesās izplūdušas un draiskulības vēl gribas. Vislabāk, ja sieviete precēta, tad viss konfidenciāli var justies mierīgi.

preilene  tracer, haaaa, sasmīdināji. Ja sieviete uzaicinās vīrieti uz randiņu un pateiks, ka viesnīcu vajadzēs, dillēs notīsies visi vīrieši - nav atšķirības, vai šamais 20-gadnieks vai 50-gadnieks :D.

qwertyjs  Tessa raksta - "..cita lieta izveidot attieciibas ar cilveku, ar kuru bus labi ilgterminja. un nav obligati javeido kopdziive, daudzi ir pieraduši but vieni-attieciibas medz but jaukas arii neveidojot kopiigu sadziivi.."
Es to saprast nespēju, atvainojiet. Mīļas, nopietnas attiecības, love- saucat kā gribat, manuprāt, agri vai vēlu vainagojas ar rezultātu būt kopā, ar kopēju sadzīvi un kopdzīvi. Citād sanāk, ka zem izkārtnēm "neviens nevienam nepieder, neviens nevienam neko nav parādā, brīvi un nepiespiesti bez saistībām" utml.,loves sen vairs nav, tā ir nosprāgusi vai vispār nedzimusi..Ir tikai pliki instinkti, kurus ik pa laikam jāpabaro.
Tessa, pilnīgi piekrītu, ka "daudzi pieraduši būt vieni", pēc maniem novērojumiem -īpaši sievietes ap 40-it ar 1-2 kinderiem. No ex- saņem alimentus, bērnu skološana; darbs, kas kaulus nelauž - tādā garā nosprausts mērķis līdz pat pensijai. Vīrietim kā tādam viņas dzīvē nav vairs vietas. A priekš kam? "Skola" izieta. Priekš kam pa virtuvi čāpos morda, tāda pati kā tas kurš nezkad uzmeta? Tikai liekās problēmas. Neuzticēšanās nevienam. Sekss? Ja ir , ir, kaut ar pirmo pretimnācēju, nav-arī labi, var iztikt. Viena to visu atšķaida alkoholā , cita piesedz - rušinoties dārzā, tīksminoties par puķītēm un taurenīšiem , trešai- gleznas, muzeji, baznīca ..
Sevis norakstīšana un nekas vairāk. Dzīve palikusi prognozējama, pelēcīga, laika atskaites taimeris tikšķ. Bet uzticēšanās pazudusi varbūt pat neatgriezeniski. Kareivīgums. Pat vīrišķīgums.

Mikko  Dillés var notíties vien dzívajã ieraugot 😌

elsa  Man, manos 90 , arī uz svaigu gaļu velk. Tas ir slikti? Cik tad man tam priekam atlicis? Labi, ka kāds saņemās un pieņem manus seksā grabošos kaulus, kroņa zobus un uz ruļļim uztītos pupus.

preilene  :D kāpēc Tu tin pupus uz ruļļiem?

JurisK  Jaa, probleema! 50 gadnieces veel nav apritee:( Pagaidi bikinj, driiz cilveeku muuzha ilgums manaami pieaugs, ja tiksim paari shai kriizei. Domaaju, ka 80-gadnieki nesmaadees 50-gadnieces!

Dvinsky  @Preilene - nerunā muļķības. Es vienmēr esmu maksājis par viesnīcu, ja esmu vēlējies pavadīt laiku ar sievieti.

Floriana  Man ir gluži vienalga, ko viņi dara un domā, katrs tak pats sev pavēlnieks un vispār dabas likumi saka ka sievietēm vajag jaunākus vīriešus, un ne visi veci ir dumji, tāpat jauni.

Mikko  Uz priekšu gardemarínes!
20-30... Jús gaida kabatas bilijardu spéléjot! 😉

AbrEgle  CoCoSan, viss pareizi - nekā tāda, ekskluzīva ir tikai attieksme pret notiekošo, pārējais tikai detaļas ilustrēšanai :) Viss skaistais ir pietiekami vienkāršs un tieši tamdēļ skaists.

Semija, lūk ar tādu attieksmi arī negribas neko vairāk kā tikai piedāvāt savu sēdvietu sabiedriskajā transportā. :) Ja gribas trakot vajag trakot, nevis skatīties pasē. Ne jau visiem gribas trakot, bet nevienam negribas dzirdēt, norādījumus kā jāuzvedas savā vecumā. Kādam jaunībā bija darbs un bērni, nebija laika trakot un ko tad, viss - dzīve pagājusi?

dabasmiilis  Tak te tukša muldēšana... Būtu vismaz uzrakstījuši padomu ,ko darīt 30mit gadniekiem ,kuri neiekļaujas ne pie jaunajiem ,ne vecajiem.
Jaunajām nevajag ,vecajām nevajag, vienaudzēm nevajag - tik sēž uz soliņa kūļājot kājas un slavinot cik pašas iekārojamas un gribošas - realitāte - gribošas tikai uz smadzeņu čakarēšanu ,uz pārējo viņām ´´nestāv´´, ne ar ko daudz no saviem vīriem neatpaliek...

Neredzu tiem vecumiem atšķirības - jaunajām par vecu ,vecajām par jaunu - visas sapņo visos vecumos. Iepazīstoties ,neatkarīgi no vecuma, pirmās lietas ,ko man vaicā - vai esmu skaists un bagāts! Tak saņemas ,narcises un nabaga apdalītās princeses - pasaule ap to vien neriņķo - vīrietim nevajag tikai caurumu un skaistumu ,bet partneri ar kuru var i sakarīgi parunāt , i kopā paklusēt!

Es pie tā jau esmu pamatīgi apbižojies ,ka mani tik sekli ļautiņi uzrunā , kādēļ neviena uzrunājot , nejautā vai esmu gudrs , vai varam parunāties par smalkām matērijām vai dabas daudzveidību, vai varam uz dažām stundiņām ar telti nozust kādā pļavā un pavērot kā smilgas šūpo vējš, vai vienkārši pastaigāties pa mežu klausoties putnu dziesmās.
Ne izdomas ,ne romantikas , ne sakarīgu sarunu - nu tuksnesis te ir - pensionāru klosteris...
Nu labi ,saprotu ,kamēr vīri drāž jaunules ,tikmēr sievas sēž oho uzsitot sev cenu , čakarē brīvajiem čomiem smadzenes.

CoCoSan  30smit gadnieki sēž tinderī, te lielākoties drukā veconkuļi, kuri safabricējuši savus gaduskaitļus, uzdodoties par naiviem un romantiskiem zēniem.

dabasmiilis  Es pat neapvainotos ,ja kāda drosminiece uzdrošinātos pajautāt par manu stroķi un tā izturības noslēpumiem... Bet neviena pate!

Skaistums ,bagātība - tās ir pārejošas vērtības!

Labi ,netērēšu laiku te , labāk iešu uz gribošajām māmiņām un milfām paskatīties!

dabasmiilis  Kas ir tinderis? Tas kāds cietums?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu