Kam ir jānotiek, lai madāmas neķīvētos savā starpā?

Madāmas, ja ilgi nav saņēmušas uzmanības apliecinājums no kungiem, tad lec viena otrai krāgā - vai nu tā ir no lapsas vai kāds cits jenots! Bet... Jūsuprāt, kam ir jānotiek, lai oho ārēs netiktu vairs novērota šī kaislību parāde un konkurentes likšana uz sārts? Kungi, tik dēļ jums, tik dēļ jums ir viss šis tirgus!

VECA_PIEPE  uz to jautājuma autora komentārs:
"...nez vai varēs atturēties no tāda kārdinājuma kā paspīdēt ar savu augsto intelektu!" (c)

Epifanija, ar šīs tēmas uzsaukumu, pilnīgi ar neapbruņotu aci var manīt, kā Tu spīzdi,...
vizuļo, zinies,...pa lielu gabalu, ir skaidri redzams kā Tu mirdz un laisties visā savā ierastajā mirdzumā,...augsti, zinies, izteikti augsti!
(aizsedz acis ar plaukstu, baidīdamās apžilbt no spilgtuma)

Geisha  Vīriešiem jau nemaz nepatīk kašķīgas sievietes, bet gan dūjiņas - baltas, mīlīgas, mierīgas, smaidīgas. Maijiņas nevis Paijiņas.

CoCoSan  Tu man dzīvē kaut vienu maijiņu parādi, a? Jebšu tu tā būtu? Večiem vari visādas pasaciņas pastāstīt par maijiņām, sievietēm šito kaku neiestāstīsi.

anis  Nu,nezinu-baltas,mīlīgas-visu ar mēru. Lēmētas Ziemeļmeitas nav ideāls... Jānusa iemiesojums arī nav labākais-divkosības sajūta. Kašķīgumu nevar tā vienkārši pabāzt zem deķa-spraucas kā īlens ārā. Te nav runa par patiesības noskaidrošanu-bet korekti.

AbrEgle  Esmu spiests atzīmēt, ka laba trešdaļa pēdējo dienu PA baudāmā satura attiecināma uz pils. CoCoSan´es un viņas antagonistes debatēm par praktisko estētiku. Sakarā ar minēto - aktīvo opīšu frakcijas vārdā paziņoju, ka mēs esam kategoriski pret jebkādu izlīguma procesa uzsākšanu.

preilene  Nav jau tā, ka visas kašķīgas.. Ir arī jaukumiņi..
Un var arī nelāga diena gadīties, kad gribas pakašķēties ;) Un ir jau labi, ka ir dažādība, citādāk būtu galīgi vienmuļi.

AivarsN  Kamēr vien pasaulē būs vīrieši, tikmēr dāmas dēļ viņiem cīnīsies, īpaši neizvēloties metodes. Līdz ar to, Oho PA nekad garlaicīgi nebūs.

dabasmiilis  Viņas tāpat vien nekašķēsies - vajag vispirms vērtīgu kaulu pamest un brīdināt ,ka tas ir viss ,ko šonedēļ dabūs!

Jāklapē oho ciet , citādi te tā vien izskatās ,ka var ar kašķi aplipināties!

Skudiss  Neleks kŗāgā tikai tad kad nebūs iespēja uzlekt krāgā dēļ tehniskām iespējām. Visas pārējās iespējas sākot no materiālās beidzot ar miesisko apmierinājumu neapturēs krāglekšanas procesu.

draboss  Nu ja te visi sāks tikai čubināties un mīlināties, tev no datora sāks tecēt ārā sīrups. Nomierinies un izbaidi virmojošās kaislības, tā tak īstā virtuālās dzīves sāls.

Geisha  Aivar, es nu gan nekad neesmu plēsusies dēļ vīrieša. Kā vārdā? Kas mani gribēs tas pats ar mani cīnīsies, uzrunās, bet kas negribēs mani tad man tāds nav vajadzīgs. Vēl jau ir vīrieši uz šīs pasaules, kuriem es interesēju.
Coco san, man nav ne mazākās vēlēšanās Tev kaut ko censties iestāstīt. Tev ir sava dzīves pieredze, man sava. Ne Tu manu dzīvi dzīvo, ne es tavu. Tā ka katra dzīvojam savās majas čībiņās un vāram savu boršču.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu