Hmmmm

Nav gruuti ieviest jaunas draudzenes , bet problemaatiski ir utilizeet vecaas druzkas ,ja vinas pasas tam nav ar mieru !!! Savukaart jaunu druzku ieviesana ir saistita ar sadzives neertibaam un dresuurai pateereeto laiku ,ko vareetu izmantot lietderigaak lasot biibeli un tracinot miesaskaares apseestus sieviskus oho aiz nefig dariit !

Sonja  ... bet pārgulēt ar šīs jomas speciālistiem, un padejot līnijdejas
/sorry, piemirsu iepriekš

knopiene  Meklē kurš izmet tukšās alus pudeles, izmazgā grīdu........ Ir taču visādi pakalpojuma servisi, bet jā, tur būs naudiņa jāmaksā. Ja jau meklē tīrītāju , apkopēju tad jau nebūs īstais portāls.Meklē glītākas , jaunākas! Kas zina kāds vēl pats izskatās varbūt var tik dabūt manu draudzeni kuru no dīķa izvilku. Pagaidi vēl kādu laiciņu un tās druškas varēs tevi izmest un meklēt jaunāku, varīgāku. Ko lai saka,iesaiņojums dāvanai varbūt ir, bet iekšā tukšums!

Epifanija  Visām tik ļoti patīk izmest tavas tukšās pudeles?

CoCoSan  Godājamais, par jūsu naudu apmierināsim visas jūsu vēlmes

tracer  Seklas taas sievietes.vienas nemaak dziivot..man piemeeram forshi vienam..vieniigi probleema.ka lai tiktu pie sex man jaateelo ka esmu stulbs un gribu attieciibas..

av2  Agraak, vai velak taa lielaa Love....paliek ikdieniska utt. Un kaadam ar to nepietiek,nu ar to, kas palicis paari.Un tas nekad nenotiek, nu reti, kad taa veelme sskkirties ir abiem vienlaiciigi.
Reizeem arii vislielaakais "gribu sskkirties" bllaaveejs, kad nonaak liidz reaalai dariissanai , pavisam savaadaak saak uzvesties un runaat. Karoche, sarezzggiiti.
Jaa , iepaziities ir vienkaarssi, atrast isto cilveeku gruuti, kopaa nodziivot ilgi, un veel laimiigi, hmmm, par to vajadzeetu "ordeni" iedot, jeb nu .... valsts preemiju. NU teiksim, peec kopaa nodziivotiem 15 gadiem - 10 sstukas, peec 20 - 25.000 , peec 30- 40 sstukas utt. Tikai , kaa lai noveertee, vai taa kopaa dizivossana ir paiistam abiem laimiiga? Varbuut beerniem pajautaat?
Idejas...;)

CoCoSan  Kādēļ seklas? Arī sievietes tēlo ka ir stulbas un grib sexu, lai tiktu pie attiecībām

eLfrida  Atļaušos šodien kādu skaļāku vārdu.
Viena liela daļa Latvijas vīrieši ir izlaisti memļaki - pļerzaki, citiem vārdiem, kuri lūko, kā tik izmantot sievietes, ar prastām manipulācijām. Rietumeiropā vīriešos no dzimšanas ieliktas pilnīgi citas programmas un sabiedrības standarti. Tur, ja vīrietis, kaut ar melnādaino nēģerieti pārgulējis, tādam vīrietim uzreiz ieslēdzas atbildība par sekām, tai skaitā, karmiskām sekām. Viņi maksā kompensācijas, ja seksuāli izmantojuši sievieti un neaprecējuši. Bet, ja ir bērni, bet vīrietis nespēj samaksāt alimentus - tādi vīrieši vispār, taisa pašnāvības, jo dzīve, bizness un reputācija, pēc tādiem gājieniem, viņiem, tajā sabiedrībā, principā, izpostīta.
Protams, ar Rietumeiropā, cilvēki mēdz nostāties uz kriminālās takas, bet nu, cietumā, vismaz, viņiem tur ir valsts apmaksāta psihoterapija.

Okey, okey, viss arī tur, nav tik gludi, bet nu, sievietes ar bērniem tur ir aisargātas no visām pusēm, kamēr te, gaišā dienas laikā, ne no šā, ne no tā, periodiski, pastkastē kāds ieraksta piedauzīgus textus.

AbrEgle  eLfrida, blēņas vēlams īsāk rakstīt, lai nesanāk par dažiem nejaušie vārdiem piem. "kaut ar melnādaino nēģerieti" parasts Austrumeiropas cietums bez visādām psihoterapijām. Cilvēkā tik dziļi visādas figņas, ka viņa pat nesaprot, ka tas ir atklāts rasisms.

ketija64  Gailis paliek lielīgs ilgi dzīvojot vistu barā :) Tomēr uz rudeni gaiļus izkauj atstāj vienu -vaislai, un vecais gailis nekad nevar zināt ,kad būs tā reize ,kad viņu nokaus :)

Sonja  "Okey, okey, viss arī tur, nav tik gludi, bet nu, sievietes ar bērniem tur ir aiSargātas no visām pusēm, kamēr te, gaišā dienas laikā, ne no šā, ne no tā, periodiski, pastkastē kāds ieraksta piedauzīgus textus."....

tu speciāli tēlo imbicili jeb tev tas tā organiski sanāk? DDD
un jā, cerams dižajiem Rietumeiropiešiem ir savi forumi, ņefig te nīkt.

eLfrida  Pēc noklusējuma, nekad neesmu atbalstījusi šito draudzīgo pašpalīdzības kolektīvu "Miers & Bērziņš".

Laimīgu JUMS savstarpējo čakarēšanos! :D

Snowagain  2020-07-26 14:34
Elfrīdas kundze neidealizējiet rietumus. Tieši no rietumiem mūsdienu sabiedrības domāšana un izturēšanās ir ienākusi. Piekrītu, ka rietumos mātes un bērna sociālā aizsardzība ir labāka, kā šeit, bet tas viss jau arī ir palicis tik patoloģisks, ka palicis par absurdu. Rietumos baltie vīrieši vairs nesapņo un nealkst veidot ģimeni, īpaši ar Rietumeiropas sievieti. Viņiem vienkāršāk šajā sabiedrībā ir dzīvot vienam. Vai ar citu vīrieti...
P.S. Es uzskatu, ka tikai šī iemesla dēļ Rietumeiropu pārpludināja ar "vīriešu kārtas welkomistiem", lai tie apaugļotu Rietumeiropas sievietes kaut piespiedu kārtā.

Laimnese  Labāk dresē suni un lasi bībeli! Kaut man suņuka arī būtu žēl....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu