Daudzsievība.

Ja likums atļautu,vai šejienietes nāktu kādam par otro vai trešo sievu?Viss būtu likumīgi un vīrietim tad nevajadzētu paslepus meklēt kādu mīļāko.Tāpat vairākām sievietēm kopā būtu vieglāk saimniekot un kārtīgi aprūpēt mīļoto vīrieti lai viņam pilnīgi nekā netrūktu.Sekss būtu pēc grafika,kā arī sievietes reizes vai galvas sāpes nebūtu problēma,jo pie rokas vienmēr būtu otra vai pat vairākas sievietes.Vīrietis vienmēr būtu laimīgs un apmierināts.Daudzas sievietes vairs nebūtu vientuļas un bez seksa.Ko domājat par šādu ģimenes modeli?

Labrador  Ja kas , turiigiem viirieshiem ir vairaakas sievietes - sieva un kaadas 3 oficiaalaas miiljaakaas , kuras tas sponsoree. Juurmalaa kaadam Kaukaaza izcelsmes kriminaalajam biznesmenim ir savs hareems.

Sonja  Kāpēc viņš nesēž?

Sonja  Vācijā 18 gadīgi skolēni uzlauza sistēmu "nozogot" eksāmenu jautājumus, tagad šodienas avīzē 1.lapā, atā studijām un 3 mēnešu cietumsods.
LV gan ir afēristu paradīze!
tiešām pareiz dara tie, kas evakuējas, lai mafijas sūdi paši sev tirsu slauka!

CoCoSan  Tā ir kad palīgskolu absolventi tiek pie interneta. Korānā, antiņ, korānā tas teikts- kas grib daudz sievas, tam ne vien jāspēj visas savas sievas uzturēt un viņu bērnus, bet arī katru no viņām atsevišķi godīgi un taisnīgi apmierināt gultā.

Ir nu gan liels jaunums, ka miljonieriem goldigerieņu fermas, pf

Sonja  Kas tas par nicinājumu pret pavisam nezināmiem jauniem cilvēkiem. Parādi savu atzīmju izrakstu.

Epifanija  Autors nepretendē ne tikai uz daudzsievību,bet pat vienai no viņām uz suņa vietu, nekā personīga, bet tikai izlasot autora rakstīto... Nožēlojami! Nav par ko pat iesmiet!

ube  Uzradusies jauna dzimte- nekatrā, jeb ļurbaki. Tādi nevienai nav vajadzīgi. Vīrieši jau krietni pieprasītāki, jo viņu ir maz palicis...

Forsaakais  Kas tā par pagājušo gadsimtu domāšanu? Harēms, kurā tu uzturi par savām naudām kaut kādu skaitu sieviešu ir nereāla pārmaksa par seksu. Mūsdienās sievietes ir brīvas un neatkarīgas. Un pašas spēj sevi nodrošināt, tāpēc par seksu nav jāmaksā ar viņas uzturēšanu un naudas tērēšanu uz viņas. Katrā ziņā, pat, ja tās stiprās un neatkarīgās "nedod´ ( kā likums ir nedadrāztas), tad pastāv modernais seksa tirgus, kura izcenojumi par vienu seksa reizi ir krietni vien lētāki nekā uzturēt pat vienu sievu, kur nu vēl harēmu. Kā saka, lai dabūtu glāzi piena, nav obligāti turēt govi. Vēl vairāk, nav obligāti uzturēt ganāmpulku.

Runcis_Puncis  dēļ glāzes piena, slaukšanas aparātu darbināt??! :( ...izslauksi ar rokām :D

kjirsis_X  Būtu jēdzīgi to oficiāli atļaut. Ļaudis taptu mazliet laimīgāki.

Epifanija  Nez, kurš tad to ir aizliedzis, lai tik bildina un ved mājās visu to baru!😂

Dzeguzessbalss  Daudzsievību var atļauties tikai turīgi vīrieši. Arābiem arī ir tā, ja esi ar pliku pakaļu, tad vairāk par vienu sievu nekad nedabūsi. Nav ko dzīvot ilūzijās.

SARMUCIS  Mēs taču latvietes esam greizsirdīgas kāda daudzsievība, absurds...

AbrEgle  Ar pliku pakaļu musulmanis arī vienu nevar dabūt, tādi tie noteikumi. Un dod mums visuvarenais spēku ar vienu tikt galā, kur nu vēl vairākām.

Sonja  lai arī izklausās šausmīgi, tomēr priekš sievieC ir par pakāpi labāk, nekā situācija "precēts, bet ne ar tevi", par ko latvietes nez kāpēc daudz neiespringst un pat ļaujās atslaucīties)

aklaiks_  Oi, sasmējos....Chris1986 pat u z r a k s t ī t vārdu sekss nespēj, iedomājaties viņam trīs sievas !!!!!!:)))

rokons  Atkal pie literatūras:
Žils Verns - 80 dienās apkārt zemeslodei.
Amerika, mormoņu ciltis, slavenas ar savu daudzsievību dzīvesveidu.
Vilcienu, ar kuru brauc Fileass Fogs, mēģina noķert kāds mormonis.
FF sulainim Āķim palīdzot, mormonis ietraušas vagonā, kur Āķis viņam jautā - cik ta tev to sievu bija, kā tā bēgi.
Atbilde skaidra un arī pamācoša - Viena, viena bet arī tā līdz kaklam...........:D

Snowagain  2020-07-29 08:19
Daļa taisnības jau šajā sacītajā ir. Bet ja vīrietis ir turīgs, viņam POH tā sīknauda, viņš var atļauties sev šādus mazos dzīves sīkumus. Katrs tērē savu naudu, kā viņam patīk. Šādiem arī varētu atļaut oficiālu daudzsievību. Un mūsu valsts garā par to iekasēt nodokli (daudzsievības nodoklis).
P.S. Piekrītu 2020-07-28 22:15
Turīgs vīrietis, ja vien to ir vēlējies, vairākas sievietes īpašumā ir pilnīgi parasta lieta. Kā jau teicu vienā citā tēmā - finanses patīk visiem. Un nav te nekā nosodāma - brīvais tirgus.

Dvinsky  Ar to pašu vienu sievu vairumam ir sekss reizi nedēļā :D

dabasmiilis  Sākumā tiec galā ar vienu sievieti! (harēms nebūt nav sapnis - kad tās sievietes sāks savā starpā plēsties un taisīt troksni mājās , un tev tas būs jāizstrebj ,jo pašas nerimsies)...

Es arī tīņu gados savējiem teicu ,ka neprecēšos ,kamēr nebūs oficiāla daudzsievība un..... un joprojām neprecēts - laikam paralēles var vilkt... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu