Sievietes pacietības robeža

Epifanija  Pacietīgam ir jābūt vīrietim, ja viņš savā dzīvē vēlas sev līdzās sievieti, tā ir viena no rakstura īpašībām gudram vīrietim... Sievietei ir jābūt emocionālai, citādi viņa vairs nav sieviete!

CoCoSan  Manipulācija ar sex ir tradicionāls sieviešu paņēmiens. Ne īpaši tālās un ne īpaši mācītās, lai panāktu savu, ar to bieži nodarbojas. Taču reizēm tiešām ir tādi strīdiņi pēc kuriem ne tikai sex, runāt pat negribas, un man domāt tās ir nedaudz atšķirīgas lietas.
Pacietīgam jābūt tētim un draudzenei. Vīrietis vai nu spēj izturēt un pieņemt konkretās sievietes emocionālās vetras vai ne.

Tessa  nevajag paziities ar visadam stulbam tantam, tad nebus jadoma stulbi scenariji, ka butu ja butu.
bet vispar baisi. mazums, tantam kkas sap, ka nedod to sesku. droši vien pat nepajautas, kas kaiš (jo tad jau automata čmo), bet skries apvainojies pie kurtizanem.

coldlands  ...maz kas tantai sāp...😂
Pirmdien tantam sāpēja mati, ai ai sāpēja mati,
Otrdien tantam sāpēja, zobi, ai ai sāpēja zobi,
Trešdien tantam sāpēja nagi, ai ai sāpēja nagi....
Tessa, ieslēdz smadzeni, es rakstīju par manipulēšanu ar seksu.

Gloks_17  Pareizi saki (23.06), kaut arī vajadzētu gulēt, nevis dauzīties pa oho un lauzt šķēpus :)
Sieviete kā mobilais telefons, fīčas daudz, bet funkcija viena :) un par nesamērojamo cenu.
Par harēmu! ☝ Kur visas klusi san un čakli strādā!

AbrEgle  coldlands, čugunu čurāt ir protams ir laba lieta, atbalstu, bet mums podkablučņikiem arī ir pacietība, ja jūtam manipulāciju - viena mierīga, bet pēdēja saruna. Galvenais ir spēt atšķirt manipulēšanu no citām dabas parādībām. Ja vēl nezini - seksu nedod un neņem, tur piedalās vismaz divas ieinteresētas puses. Pārējos gadījumos tas ir vai nu onānisms vai izvarošana.

coldlands  Abregle, izbeidz šo demagoģiju. Visi ļoti labi saprata ko es rakstīju.
Būt padkablucnikam, un spēt atšķirt manipulēšanu nav viens un tas pats.
Ja man tants palūdz nopirkt viņai zābaciņus jo nāk ziema, bet iepriekšējie vairs neder, mēs aizejam un nopērkam, bet ja tants man nostāda fakta priekšā, ka bez jauniem zābaciņiem man seks nespīd, tad pardon.

Rouzita  Patikami lasīt, ka kāds šeit nav dzives apdalīts, t.i. saglabājis savu prātu un pašcieņu šai briesmigaja dzīve, kurā virietim nākas saskarties ar sieviešu dzimumu.
Daudzi ir tik bieži un pastāvigi kāpuši uz grābekļiem, ka nevar un nevar beigt smilkstēt - t.i. babuļi te slikti, bet nu jānāk te regulāri un jāizliek sava hroniskā sāpe.

AbrEgle  coldlands, tu šlango vai tiešām nesaproti? vispirms, jau vajag izcilu meistarību, lai tādu tanu atrastu un vēl ieviestu mājās. Otrkārt - tur nav nekāds pardon, tur šādā gadījumā ir - uz neredzēšanos! kam man vel viena taburete. Pieturamies pie tēmas. Par sieviešu izdarībām var uztaisīt arī jaunu, nav jau nemaz tā, ka te būtu labu tēmu pārpilnība.

Sonja  6:21 +100
atceries, cik daudz skaistuļu esi pasūrtījis šitās pelēkās žurkas dēļ
cik daudz skaistuļu vienas palikušas!

Runcis_Puncis  Sievietes pacietība ir tāda dīvaina štelle - no vienas puses sieviete ir ļoti pacietīga - var stundām darīt besīgu darbu, piem adīt, ravēt, kopt māju... bet pamēģini tai izkoptajā mājā ar netīriem zābakiem ieiet - uzreiz atrausies! :)

Ar laiku pie visa pierod un iemācās sadzīvot... es savējo kā vijoli māku spēlēt - un izdabūt visas skaņas no soprāna līdz basam ;)

CoCoSan  Prieks atrasties starp gudriem vīriem 😉👍

Sonja  nu tad es vienu zinu, pie kā tev jāaizņem rinda:)

coldlands  Jocīgi, tantas saliek zaļos īkšķus par labu podkoblucnikam, un komentāra autors, un vēl daži pipli,cenšas smuki izlocīties, mol jāmāk vijole spēlēt, jazin, jāsaprot.
Vienos vārtos, padziedi tantai ārijas, un vsjo, derēs arī cmosniks, galvenais lai miskasti iznes, a tants padomās, iedot viņam vakara, vai lai paliek gribot.🤔

Eneile  Redz, coldland, tur jau ir tas joks, ka ar tādiem bluķiem, kas neuztver nianses, ir sarežģīti. Ja viss ir melns un balts, bez starptoņiem. Kategoriskums ir grūti sagremojama lieta.

Sonja  15:29 dabā viss ir melns & blats jau sākot ar atomāro līmeni!:)
Starptoņus imho izdomājuši vai nu diplomāti, vai *aukas

Eneile  Nē, starptoņus rada cēloņi, sekas, iemesli. Būtībā izpratne.

AbrEgle  A god. Sonja, krāsas/starptoņi un tamlīdzīgi ir atkarīgi tikai un vienīgi no gaismas un konkrētā priekšmeta īpašībām (refrakcija, absorbcija utt). Paši par sevi atomi ir bezkrāsaini. Pilnīgi melns, iespējams, ir melnais caurums. Pilnīgi balts - nepastāv pat teorētiski. Gluži kā sekss par kuru visi runāt bet nekādi nedabū rokā ;)

tracer  Pashi viirieshi stulbi.paaraak izdabaa sievieteem.ar visaadaam aplidoshanaam.ljaujot ar sevi manipuleet.uzspljaut..un ja visi taa dariitu..pashas kaa kakjenes ieliektaam kaajaam naaktu xex prasiit..bet kameer buus stulbenji kuri gribees buut labaaki par paareejiem vechiem .tikmeer tantas jaas juus...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu