Kādu vīrieti izvēlas turīga sieviete?

Pietiek nolikt sievietes, tagad parunāsim par vīriešiem!

CoCoSan  Kāda vaina jauniem, skaistiem alfoniem, ja var atļauties?

vilks28  Skatoties kā ar galvu tai sievietei, dažādi gadās .

DanaL  Neatkarīgi no tā, esmu vai neesmu turīga, man vajadzīgs foršs vīrietis. Āmen.

DanaL  Labāk jauns smuks alfonss, nekā vecs kašķa meklētājs. Kaut kāda fizikālajai jēgai tak jābūt arī no vīrieša.

vilks28  Cienijamās vcp jūs, kad te sāksiet sapņot vismaz acis aizverat.

runcitis15  Turīga 4o gadīga sieviete izvēlēsies gados jaunāku vīrieti.Paspēlēsies kā ar rotaļlietu.Apniks un palaidīs.

Vaukskis  Tādu, kurš viņai piestāv un ir diplomēts

mieru_tikai_mieru  Baidos, ka turīgai sievietei nebūs laika tādiem niekiem :) Ja nu vienīgi tas vīrietis būs grāmatvedis, bankas direktors, frizieris, autoservisa džeks, arvienvārdsakot, noderīgs tipiņš

Mela  Izskatās, ka vīriešiem vai nu nepatīk turīgas sievietes, vai bail no tām .
Cilvēksvjau nav prece, lai to izvēlētos atbilstoši savām finanšu iespējām. Cita lieta ir vide, kurā apgrozās turīgie....

Araabs  Tuirīga sieviete izvēlas turīgu vīrieti ar labu mīļāko,lai būtu arī sava brīvība.

Forsaakais  Turīgai sievietei joprojām vajag par sevi pašu krutāku vīrieti. Tas nozīmē - bagātāku, stiprāku, gudrāku, inteliģentāku, augstāka sociālā statusa, gara auguma, izskatīgu utt. Karjeru izveidojušām, augsta sociālā statusa un ienākumu sievietēm privātā dzīve ir katastrofa. Tur augšā ir vientulība. Ibo, dabūt krutāku vīrieti par sevi ir gandrīz nereāli, jo visi, kas krutāki par viņu jau ir aizņemti vai izvēlas jaunākas un vizuāli pievilcīgākas dāmītes. Bet tai turīgajai karjeristei, biznesmenei utt., nabadzīgu un zemāka sociālā statusa vīrieti par viņu nevajag. Ir arī psiholoģiskie momenti - ja viņa ir krutāka par viņu jebkurā parametrā arī tas vīrietis viņu īsti negribēs. Vispār dominance un krutums nogalina sievietēs jebkādu seksualitāti, tāpēc vīriešiem jau instinktu līmenī nav gribēšanas uz tādām sievietēm. Sieviete priekšniece vīrieša acīs nekad nav seksīga. Nekad!!! Viņa var būt laba kā cilvēks, kā vadītājs, kā vēl nez kas, tikai ne kā sieviete. Teorētiski krutai sievietei var būt jaunāks un izskatīgāks alfonss, bet tik un tā tas nav īsti tas, ko viņa gribētu. Jo daba un instinkti strādā citādi. Ir pat pētījumi kā karjeras izaugsme ietekmē sieviešu un vīriešu privāto dzīvi. Sievietes izaugsme karjerā gandrīz vienmēr nozīmē arī drīzu šķiršanos, ja viņai ir bijusi ģimene. Ja vīriešiem, tad otrādi, karjera tikai stiprina ģimeni.

DanaL  "Sieviete priekšniece vīrieša acīs nekad nav seksīga"

Un kā vēl!!!
F...kāviņtur atkal runā pr sevi visu vīriešu vārdā. Un pie tam vēl liekuļo.

AivarsN  Dana. Cik gan mazohistiskam jābūt vīrietim, lai liktos gultā ar priekšnieci!? Kādreiz jau intereses pēc varbūt gribas pamēģināt bargo kundzi, bet ne jau ikdienā.

av2  Daudz juus zinaat taas turiigaas sievietes , kas sakussas no nulles, un sapelniijussas biljonus ? Tas ir liels retums. Jaa, daudzmaz normaali pelnossas ir, bet miljonaares, biljonaares....sievietes tomeer ir liels retums. Pasaules bagaatako cilveeku pirmajaa 100teniekaa labi, ka paaris ir sievietes, un tad arii....mantojussas no teeva,vecteeva utt - ne passa uztaisijussas to ienesiigo biznesu.
Ko vinnas izveelaas? Izveelaas viirietis , ja nezinaajaat. Sieviete vienkaarssi sakaa jaa, vai nee.

kjirsis_X  turība pati par sevi ir prasta un un bezcerīga- kā pagrabs ar konserviem. Tik un tā reiz sabojāsies. Bet mums taču gribas svaigus zaļumus un lidot debesīs :)

Forsaakais  Av2. Precizēšu. Ir statistika, ka 99% miljonāru sarakstā esošo sieviešu bagātas ir kļuvušas šķiršanās ceļā. Cita starpā, no nulles līdz miljonāriem izsitušos vīriešu arī ir ļoti mazs procents. Kaut kur ap 5%. Socioloģija ir izpētījusi - bagātie ir bagāti pārsvarā mantojot biznesus un naudas. Bet, kā es sapratu, mēs runājam vienkārši par turīgām sievietēm, kas īsti nebūtu miljonāres, bet kaut vai strādātu algotu darbu ar algu 3000 uz rokas un uz augšu. Latvijas mērogiem tādi ienākumi ir gana augsti. Lai gan turīguma raksturojumā vēl vajadzētu ietilpt normāla izmēra un izskata mājai ne kredītā un pajauns transporta līdzeklis ( marka nav svarīga).

DanaL  AivarsN, vai ir kaut kāds pētījums par korelāciju starp turīgu sievieti un viņas bardzību? Tiešām? Vai tad, ja es nopelnu savu pirmo miljonu, piem., vērtspapīru tirgū, es automātiski kļūstu par bargo kundzi??? Tad jau visas prostitūcijas biznesa "bargās kundzes" ir turīgas?


Kaut kā neredzu nekādu loģisku sakarību.

Gabrieela  Turīga un tātad arī brīva/neatkarīga sieviete var atļauties izvēlēties jebko, kas tajā brīdī liekas piemērots.

ube  Smieklīgi, kā tukšinieki apspriež ko izvēlēsies turīgas sievietes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu