Kadai ir jābūt sievietei.lai pietiktu tikai ar vienu?

Vai var būt viss vienā sievietē,lai par citām pat nedomātu?

Tessa  tracer, spešel tev, klat pie potences trabliem: http://virutests.lv/
ibo mes neesam vainiigas pie tavam veseliibas vainam. njem par labu!!

tracer  Ko te tessa tagad reklamee? Kaads sakars prostatai ar sievietes nolietotu kermeni?tu uzskati par normu ka man tagad jaaiekaaro taada sieviete kuru neviens negrib?.tiem jam prostata kasrtiibaa tad iekaare uz jebko?biski krastus esi sajaukusi

_Krasula_  Tādai, no kuras baidās.

Gretta  Viņai jābūt vienīgajai visā pasaulē. Pieļauju, ka Ādams domāja tikai par Ievu.

Chris1986  man slinkums pat ar vienu krāmēties, kur nu vēl ar vairākām

eLfrida  Visi, gan vīrieši, gan sievietes, vēlās, lai partneri būtu pilnum_pārpildīti ar vienām vienīgām pozitīvām raksturīpašībām, tādām, kā, maigiem, iejūtīgiem, jautriem, saudzējošiem, atbalstošiem, reizēm rotaļīgiem, uzticamiem utt, īsāk sakot - partneriem jābūt tieši tādiem, kādi paši/as te neviens nespēj būt... nu, ja nu vienīgi... deguna urbināšanas procecā, pafantazējot...
Un tā tā dzīve paiet... rozā lietus līst... :(

Sonja  meitenīt, kā tu vari zināt, ko grib visi. bulls**it

Sonja  bez tam man vīrieša jautrība pilnīgi noteikti sarakstā nebūtu pirmajā trijniekā, tālu pirms uzticības Bastardiņš tu mūsu:)

Vaukskis  Gādīga un žēlsirdīga sieviete aklam un kurlam vīrietim

Mela  Ne jau - kādai ir jābūt sievietei, bet gan - kāds ir vīrietis, kurš ir uzticams un ar stabilām vērtībām.

Kaskaade  Tad sieviete var būt dajebkāda? Vulgāra netīrele bez izglītības, dzīvesvietas un saviem ienākumiem ar pārkosmiskām ambīcijām? Galvenais uzkačāt prasības vīrietim - uzticams un ar stabilām vērtībām.

Mela  Dažai labai pietiek būt muļķei :D mazgāties un skaistinaties, lai tikai vecis nelūr apkart :D
bet nu tik seklu domāšanu nemaz nevar nokomentēt, ja jau tev vecis par visu varu jānotur, tad turi

DanaL  Tak sieviete varētu būt kaut dieviete visās jomās, problēma tik un tā būs ar vīrieti, kuram visu laiku liekas ka viņam kkā pietrūkst.

Kaskaade  Dana, būsim atklātas, pagale nekad nedeg viena. Abi labi, ja viens otru tādus atraduši. Nu nevar baltai un pūkainai pēkšņi lops gadīties, acīmredzot neironu saites pašas atradušas savu sapņu vīrieti. Tāpat krietnam vīrietim nevar emma gadīties, ja pašam zemapziņa uz šļorām nevelk.

Shalom  ‒ Ko man darīt? Mans vīrs naktī miegā sauca kaut kādu Lienīti!

‒ Vajadzēja parunāties, kad pamodās!

‒ Viņš nepamodās…

Mela  Nezinu, kaskade, kas tev tur deg, bet, ja vīrietis uzdod tādu jautājumu un tu atbildi kā muļķe, tad esi tā pagale, kuru krāpj.... jo pati uzprasījies

Kaskaade  Pati saprati, ko uzrakstīji? Tad ikviens, kurš atbildēja ar savu komentāru šajā tēmā ir muļķis, tajā skaitā arī tu?

udenssieva  nezinu kaa citiem vechiem bet man kautkaa iekaare paariet ja redzu treninjbiksees ar ruljiem matos..dzirdu kaa labieriibaas noiet gaazes.

Vai tu pats nestaigā trenūzenēs? Un -ja tev nenoiet gāzes,tad tu esi slims.

Mela  Kaskade, nemokies 😅

elis25  Vīrietis,kuram viss ir vienā sievietē un citas neinteresē,ir laimīgs vīrietis,jo laiks ko apkārt skraidītāji un brunču mednieki velta pūlēm nolikt kādu slīpi tiek izmantots produktīvāk.Nav jāmelo,nav nekas jāslēpj un atkrīt traka ērzeļa, izplestām nāsīm,skriešana gan darba laikā uz stundiņu,gan brīvdienās tipa makšķerē vai steidzamas darīšanas,,,,tā nav aksioma,tikai mans viedoklis-manuprāt vieglāk dzīvot,ja esi atradis īsto sievieti,to viss vienā,gan parunāt,gan sirdi izkratīt,gan fiziski viss ok.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu