Meklēju cilvēku kas varētu mani uzklausīt

Esmu bezizejas stāvoklī.

klaustrofobija  Izklausās pēc nenobrieduša tīņa....tikai istaba un darbs.... Un ar ko parunāt jāmeklē iepazīšanās portālā. Jopcik!

klaustrofobija  Izklausās pēc nenobrieduša tīņa...tikai istaba un darbs...un ar ko parunāt jāmeklē iepazīšanās portālā. Jopcik!

Piparkuka  Un kā tad bērni??!!
Brauc uz Latviju un dzīvo, vismaz savās mājās.

rikititikitai  Krīzes centra "Skalbes"uzticības telefons 67222922.

gunda10  Gimenes ārsts un antidepresanti un tas ir tiešām nopietni .

gunda10  ,,angļi , te laikam aktīvi sēž , tiko biju ss.com redzēju dzīvokļus no 5 - 10 tonnām , tūkstošiem nu prostus nelielus , istabiņas , remontējamus arī Rīgā , ja nopērk un nav lieli kom .maksājumi var vazāties pa latviskiem pasākumiem tas vispār līdz .

uzplanaledus  Darbs ir, kur dzīvot ir- tātad tā nav materiāla beizeja.
Varbūt esi aizmirsusi par sevi? Par ko tu varētu priecāties un justies laimīga (iespējams, atmetot to, kas ļika aizmirsties pirms šī beizejas stāvokļa)?
Pataigas labi palīdz. Fiziskas aktivitātes, domas aizvirzās, patīkams fizisks nogurums ļauj sākt domāt citādi. Nesēdi mājās, ej ārā. Pēc darba, ja pat esi nogurusi, ej pastaigā, pavēro cilvēkus, dabu, da jebko, kam iepriekš neesi pievērsusi uzmanību. Piezvani seniem draugiem, ne lai žēlotos, bet lai parunātos, atcerētos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu