Kāpēc mīļākās ira īstākas sievietes ?

Vai mīļākās ira īstākas sievietes kākad krāpjošu vīriešu sievas nava īstas sievietes un tad tāpēc vīrieši staigā ar mīļākajām ? Palasījos vecās diskusijas kur tad viens teica,kad Pašas negrib pilveidoties, un kļūt par īstu Sievieti, tad norej mīļākās, kuras ir pacentušās un kļuvušas par īstām sievietēm.
Vai tad tā ira ?

runcitis15  Īsāku sievieti var paņemt padusē un aiznest.

neratnelis  Nez...grūti spriest, man muļķim vēl nav bijušas mīļākās. Ehhhh

ketija64  Fuflo!!! Ne jau mīļākās no mākoņiem nokrīt!! Tās ir tās pašas sievietes, kas kādam ir /bija sievas!

iota  Ne par tēmu. Ja sākumā šis "ira" likās smieklīgi, tad tagad jau ir piegriezies. Varbūt pienācis laiks pamainīt stilu? Kas par daudz, tas par skādi.

edding  Par tēmu.Viņām nav ko zaudēt.
Ne par tēmu. iota, pāris personāži kā šķiet vispār ir literāro valodu aizmirsuši, bet administrācijai patīk, tādēļ pārējie mēģina līdzināties. Kā sanāk, tā sanāk.

ESENI  Ja vīrietis noved sievu līdz entiem orgasmiem,tad neviena sieva neateiks ,bet ja tikai kadas 5.minūtes un pašam labam ,nu teikšu ka tāds sex dzīvojot kopā sievai vairs ,,necelsies,,kā veči saka..tāpēc katrai otrai sievai sākās miomas ..u.t.t. a mīļākās māk piespēlēt ,jo viņš taču neatnāks ar plikām rokām un kas biksēs,bet ar prezentu ,nu tādēļ var arī piespēlēt ...Vīri iemācīties sievu novest līdz galapunktam...vīrietis to var just ,tas neatiecās uz mākslīgiem vaidiem un stenēšanu ,ko sievas māk iztēlot.....:)))Juku Jums un kvalitātu sexu!!!!

edding  Kas tie par entajiem orgazmiem. Dod Dieviņ, kaut līdz vienam davestu.

Avs  mīļāko statuss mūsdienu eiropā nebūtu tas, uz ko tiekties psihiski veselai sievietei, bet arī šmucīgai precei var piemeklēt smuku bantīti, lūk te būs
https://www.youtube.com/watch?v=6_c048exl2Q

ESENI  edding,tieši tā !!!,dod Dievs kaut līdz vienam novest,,,bet tas diemžēl reti kad večiem sanāk...un tur ta nelaime kāpēc sievas nevēlās sev par slikto taisīt ...jo mums arī vajaga ,,noiet,,tikai viņi to nesaprot!:)))

Vaukskis  Pēc noklusējuma visas sievietes ar miesu un asinīm ir riktīgi īstas, tādēļ par tām īstāku nevar būt. Mīļākās ir pilnveidotākās no īstajām. Vīrieši ar viņām staigā kopā, jo visiem, kuri spējīgi kustēties, pēc PVO ieteikuma dienā irA jāNoiet 7 kilometri, tā teikt, veselības nostiprināšanai un imunitātei pret uzbrukumiem. :)

HOUSE  Neizlasīju jautājumu, bet vārdi, ira, nava utt. runā par personību, tie burtiski kliedz! :))))
Tu esi īstajā vietā, šeit ir tava vieta mūžīgi mūžos!!!

HOUSE  LOVE! :))))

Pereira  Sievietei ir jābūt sievietei!!Bet..Viņa tāda bùs ja vīrietis cienis viņu!!

Caune  Sieviete ir īsta neatkarīgi no cepurītes, kuru viņa valkā. Viņa var būt vienlaicīgi sieva, mīļākā, māte meita, pamāte un viss pa īstam.

Geisha  Esmu bijusi sievas godā. Zinu visus plusus mīnusus. Tas ir smags darbs būt par sievu. Ir jāmak pieciest, dot savam vīrietim spārnus, iedvesmot uz lieliem darbiem. Tāds sīkums kā ēdiena gatavošana spaiņiem, mazgāšana, gludināšna, čībiņu pienešana zobos, mājās omulības uzturēšana, bērnu apčubināšna tas jau ir pašsaprotami. Praktiski sieviete dzīvo, lai vīrietim būtu ērti, mājīgi, omulīgi. Gribēs mīļotais ar čību metīs, gribēs ļaus roku nolaizīt.
Dzīvojot mīļākās kārtā ir vienkāršāk. Atnāk mīļotais vīrietis svētki. Aiziet atkal svētki. Un nekādu rūpju. Bez tam ar seksu nodarbojies kad gribi nevis pienākuma pēc.

Avs  afigetj

Piparkuka  Chris, sorry, taču Tu esi muļķis. Jo sievietei iekārojamais vecums ir no kādiem 12- 60 vismaz un tad vēl ilgāk, ja ir "biedrs" - vīrs vai draugs vecumā.
Jebkurā gadījumā tie ir, kā minimums, 40 gadi. Un tā jau ir puse dzīves.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu