Vīrietis-intrigants. Piedodami?

Un ja jā, kādām citām īpašībām viņam jāpiemīt.

dabasmiilis  Es tikai zinu ,ka vīriešu kolektīvos ir skauģi un ne tās orientācijas cilvēki , pretējā gadījumā neiztulkošu ,kādēļ viņi dušās neskatās man acīs ,bet tikai uz pinci!

Un tad vēl ir apspiestie podkoblučņiki , kuri darbā par to vien runā kā "mana vecene to un mana vecene šito..."
Es viņu vietā būtu nokaunējies ,ka sievietes vietā veceni apprecējis!

Pereira  Nav jau jāpagriež mugura!!!Pieteik pacelt kāju!!!

Mela  Kris
"HISTĒRIJA
īpaša psihopātijas vai neirozes forma, kam raksturīgi dažādi psihes, kustību sfēras, jušanas un veģetatīvo funkciju traucējumi. Pēc I. Pavlova atzinuma histērija attīstās tad, ja augstākajā nervu darbībā ierosas procesi ir pārsvarā pār kavēšanu, ja ir smadzeņu zemgarozas darbības pārsvars pār garozas darbību un vāja otrā signālsistēma salīdzinājumā ar pirmo. Garozas darbības vājums un pirmās signālsistēmas pārākums nosaka reakciju haotiskumu, motivācijas trūkumu, impulsivitāti. Histēriskajam raksturam (psihopātijas forma) piemīt emocionālās dzīves kaprīza nepastāvība, jūtu virspusējība un nenoturīgums, interešu seklums. Šo cilvēku griba nav spējīga izturēt ilgstošu sasprindzinājumu. Viņu rīcība ir pretrunīga, nepilnvērtības sajūta apvienojas ar centieniem pievērst sev uzmanību, iztēlot sevi par neparasti vērtīgiem cilvēkiem. Iedomāto viņi uzskata par reālo; slimajiem raksturīga ātri mainīga attieksme pret apkārtējo vidi, strauja simpātiju un antipātiju maiņa. Histērija neirozes formā sākas tūlīt pēc psihotraumas; parasti tā rodas uz histēriskā rakstura fona, bet ļoti spēcīgu kairinājumu ietekmē var rasties arī gluži līdzsvarotiem cilvēkiem. Biežākās šīs histērijas izpausmes ir lēkmes, kustību un veģetatīvo funkciju, kā arī uztveres un runas traucējumi. "
Piemīt vienādinabiem dzimumiem

Mela  Šitas ir precīzs Mava apraksts 😆😆😆😆😆

Kalla  intrigants-tātad kāds vācu pederasts, mūsējie ar tādiem sievišķīgiem niekiem retāk nodarbojas!

av2  Nu nezinu, es nepaziistu nevienu, kas tiitu..intrigas. Viiriessi tomeer parasti ir aiznnemti darbos, hobijos utt. Taa laika truukst, kaadas veel intrigas? :)

Kalla  piedodams ir viss, kas neatstāj nopietnas sekas, tā ka jā, droši vien piedodami. bet nožēlojami arī. bābu, veču, nīkuļu metode.

aklaiks_  17;24, sprīdīt....un kā vēl pastāv ! Un kas ir interesantākais-viņš daudz ko panāca ar savām intrigām ! Dabūja ievērojamu paaugstinājumu darba vietā. Viņam ļoti padevās bīdīt lietas-es tev, tu man ! Tad viņu uzaicināja strādāt tās pašas sfēras smagākas kategorijas kompānija, nostrādāja labu laiciņu, izintrigoja dažus sev nevēlamos no darba, bet tad sapinās meistarībā (pieķēra informācijas nopludināšanā) un pienācās no darba aiziet. Kostja bija smalks intrigants!

Piparkuka  Nē. Diezgan pretīgi un neizprotami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu