Te kaads laucinieks lasa?

Uznaaca paardomas..ko domaa kaads laucinieks vai lauciniece ienaakot un palasot te?peedeejo teemu par teerinjiem uz beernu..cik zinu minimaalaa alga uz rojas ap 360eiro..laikam oho ir sleepto miljonaaru saits..

Chris1986  Nu, vīrieti, padomā - kāda varbūtība, ka līdz bērna pilgadībai saglabāsies ģimene mūsdienās? 10%? 25%? Vai tādā gadījumā ir vērts padoties manipulācijām un sirēnu dziesmām seksot bez prezervatīva, un stāstiem, cik tas būs jauki, ka mums bērniņš utt. utjp. Dzīves īstenība gandrīz droši būs, ka tu ar 80% ticamību būsi alimentu maksātājs un tavs bērns tiks noskaņots pret tevi. Nu, ja iekrīti - tad pats vainīgs. Skola maksā naudu

Peleks  Oi zini, ja cilvēks skaita naudu cik jātērē lai saimi pabarotu, tad viņam saimei vispār būt nevajadzētu. Nezinu, dzīvo laukos, tā nauda vispār nav vajadzīga, toties var ēst kilogramiem gaļas, dārzeņus, pienu, sieru, sviestu, sulas, vīnus, šmakovkas, alu, da visu. Ed abāk kā karalis, dzīvo tīrā vidē, nezinu kam tas papīrs vajadzīgs, man peitiek 3 dienas mežā ogas palasīt, lai visus maksajumus gadam apmaksātu :D

Lovetta  nu ok, bet man nedaleca-kāds sakars laukiem? tipa-laukos vairāk no pabalstiem dzīvo? vi mazāk? jeb lauciniekiem mazāk naudas vajag? kur te tā sāls?

Ajisata  Cik kg/tonnas jāsalasa 3 dienās mežā ogas, la varētu visus gada maksājumus apmaksāt?!

dabasmiilis  Eju meklēt kartē ,kur tie Mazpisāni atrodas... Izklausas pēc zelta āderes - sapnis ne dzīve.

Nerunājot par bērniem ,bet tikai par to skaitli 120 - tā ir bagātība , tur sanāk ap 120 maizes kukuļiem ,bads nedraud 4 mēnešus... Priekš neta ,lai tupētu oho ,gan nesanāks!
Par prežiem tur arī jāaizmirst - pārāk tie dārgi!

Mela  430. Nākamgad 500.
Nevari nopelnīt, turi desiņu rāmu.

Avs  pansionāti ir dažādi, un diagnozes ir dažādas. tas nav nekāds serviss vai labdarība no bērna puses, ja viņš patur vecāku mājās, kuram regulāri vajadzīga sistēma un nepieciešams atrasties mediķa uzraudzībā, un tā ir lieta, ko labākie pansionāti/ aprūpes slimnīcas garantē. un ja sirds tev ir pie tā vecāka, tad tu jau turpat apkārt rotē. ne jau atviegloti uzelpo, kā var nojaust no oho komentiem.
nākoškārt
zinu, ka kriss joko, bet nevar apgāzt viņa teikto
ja esi jauns, foršs čalis, tad risks pavadīt dzīvi ar babuli, kura noskatījusi tevi, nevis otrādi, ir lielāks, nekā pieņemts domāt. Un tā ir vīrieša vienīgā dzīve.

nazis  Es nesapratu, kāds sakars šeit ar laukiem? Cilvēkam nav pat ne mazākās saprašanas, kā notiek dzīve laukos, un cik tā maksā, un cik lielas algas saņem. Neviens saimnieks nesēdinās 200k vērtā traktorā traktoristu par minimālo algu, un tāds traktorists, nekad par minimālo, ne divām minimālām nestrādās. Lopkopībā saņem vēl vairāk.

Geisha  Kamēr jūs te pļurkstat taisīt bērnus vai netaisīt ķīnieši okupēs visu brīvo oiropas teritoriju. Eiropieši negrib bērnus. Bērnu nav - tauta noveco neglabjami. Vieni izmirst, bet citi kuriem nav par grūtu taisīt bērnus savairojas.

hjuumans  es tevi saprotu, tes. bet...
ja man ir noticis daudz kas, kāpēc man liegt domāt to citam. varbūt arī tur ir izeja tam cilvēkam? man nemaz nepatīk ko viņš raksta. bet man arī nepatīk savas domas agrāk. atceries, kā es rakstīju par šķirtenēm nievājoši? tā biji tu, kas man uzrakstīja, ka es esmu tevi aizvainojis. bet es to tā nedomāju. bet man trūka tālredzības, man trūka padoma, bet vārdi vēlās pāri lūpām vienalga. tevis teiktais man lika aizdomāties. par efektu, ko mans tarkšķis rada. ka maniem vārdiem ir nozīme, negatīva.
es tā negribēju. tad ko darīt? apklust vai mācīties?
varbūt arī viņš dzirdēs un laiks paies un doma atausīs kādā brīdi.
cik viegli ir novilkt bikses otram un pērt, bet pamācīt? nav viegli.
es ceru, ka sacītais aizķersies, tāpat kā man kādreiz teiktais.

Kalla  piemetīšu savas ogles alimentu ugunskurā. Vīrieti, nemīlams bērns no nemīlētas sievietes ir sūdīgs pensiju fonds. ja tev strādā izdzīvošanas instinkti, bēdz. Uz Austrālijas Ķenguru fermu, piemēram, uz gadu. Atgriezīsies, nopirksi porsche, sakoļīsi beibi (Latvijā tās mantas netrūkst), kuru spēsi mīlēt. Un kinderu. Tad tikai atliks iedot tam kādas nebūt starta pozīcijas, lai viņam būtu resursi, ar ko savukārt x stundā atbalstīt tevi.
a tā....tie pasīvās dzīves pieejas piekopēji uzdzen žēlumu & riebumu vienlaikus. Ir satikti tādi, kas izmantoti par donoriem pie stervām garāmgājējām, un tagad bomžōjas-skrīveros dzīvo. Par šo ciemu komenti nav nepieciešami, domāju.

Kalla  skrīveros daudzas mājas ar daļējām ērtībām, slinkiem vai ļauni nenovīdīgiem kaimiņiem, nekam nepiederošām zemēm, kuras jākopj, vēl ir nemaksātāji, kā arī bērnkopības speciālisti-un tas viss mājā ar sliktu skaņu izolāciju.
ir labie cilvēki ar-tos var pazīt pēc sirmiem matiem, jo spēka gadu indivīdi tādās barakās nedzīvo, ja vien nav pa daļai lēmēti. Vai ieberzušies at UGF ha ha

Kalla  p. s. dzīvot Skrīveros, lai strādātu Rīgā, var tikai tāds, kas iepriekš strādājis Rīgā, dzīvodams Ludzā

Kaskaade  Mhm, šai personai visur slikti, Jēkabpilī slikti, Skrīveros slikti. Viņai labi ir tikai malkas šķūnīšos, laivu laipu piestātnēs un mazpazīstamu ciematu avārijas stāvokļa dzīvokļos bez apkures, ūdens un kanalizācijas.
Un cilvēki nav muļķi, redz viņas būtību un ātri vien tiek no viņas vaļā draņķa dabas, skaudības un nemaksāšanas dēļ. Bet jā, Rīgā kā nevar, tā nevar tikt pat hostelī padzīvot.

Dzeguzessbalss  Alimentus pieprasa tiem, kas par bērniem nerūpējas. Un tad šie darba intervijās pīkst, ka oficiāli nevar saņemt visu algu, jo automātiski no konta nabadziņiem atvelk un iedod viņu pašu bērnu vajadzībām. Diez vai tādus jāžēlo.

Gabrieela  Kāpēc tiek popularizēts viedoklis, ka laukos dzīvo nabagi? Ja gribat zināt tādu pilsētās, īpaši Rīgā ir daudz, daudz vairāk. Nav jau tur tikai jaunie biznesa bīdītāji. Laukos daudzi cilvēki dzīvo ļoti labi - ar savu lielu māju, zemi, mežiem, moderniem kompjuterizetiem ražošanas līdzekļiem (traktori, kombaini, utt.), labām dārgām automašīnām, ar kurām ērti var braukt ne tikai ceļojumos pa labiem ceļiem, bet arī pa mežiem. Un bieži vien ar dzīvokļiem Rīgas centrā, kur palikt naktī pēc teātru un koncertu apmeklējumiem. Protams, tie ir tie, kam galva strādā, rokas ir pareizajā vietā, nav iedzimts slinkums. Ticiet man, tādu ir daudz.

virietis1973  Ja redzat,ka vecis nepelna vai nenopelnis tos jūsu iedomātos miljonus,turiet kājas ciet.Neviens ar varu jums viņas vaļā neplēš.

laukroze  ...lauciniekam, citāts no Edgara Pujāta, kas ir liepājnieks, savā ziņā, var teikt , ka no laukiem, citāts no viņa sacītā:
Kā jau minēju, īstam vīrietim ir jābūt gatavam strādāt jebkādu darbu, lai uzturētu savu ģimeni. Skaidrs, ka ģimeni vienmēr pabarošu!

Tā kā mācies no īstiem večiem un neraksti palagus un neraudi palagā, bet, gan darbojies!!!

DanaL  A tu pats ar 120 € mēnesī izdzīvotu???

Reds  Šķirtajām sievām visas iespējas taisīt ģimeni ar Pujātu, bet ja nevienam vairs nav vajadzīgas, nav ko līst atpakaļ pie bijušajiem un tēlot ģimeni, tur kur ģimenes sen vairs nav. Bet īsts vecis pabaros savu ģimeni un nekāda sakara tam nav ar minimālajiem eiro mēnesī. Tikai nevajag fantazēt ka bijušajam vīram jūs esat kaut kas vairāk kā jums jūsu bijušie vīrieši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu