Mīļais, atnes, lūdzu, man zvaigznes no debesīm!

Vai nav burvīgi, ja kāds vēl ir spējīgs uz to? Dzīve ir skaista, ja mērķis ir cēls! Pieredze, viedokļi, cits variants... Jautājums : cik daudz vajag laimei?

Skudiss  Tas man liekas ir ļoti labi, bet tik grūti jau tādu atrast kuras dēl būtu jēga kaut mainīt ikdienas sabiedriskā transporta apmeklējuma laikus :) Tas mani runā vīns!

vaitiesam  Felde pati ar sevi sarunājas 😂

MiiA  Zvaigznēm debesīs piestāvētu arī pastaiga pie jūras un pankūkas ar mellenēm brokastīs!

kubiks  Varbūt vel vairāk par 2000...!? :))

Felde  17.50 pat ja taa,kas gan tajaa slikts? :) Gribas tak ar kaadu gudro parunaaties..?! :) :) bet re-tu pamaniji.... :) :)

C_hloe  Man nepatīk zvaigžņu nesēji un cita veida tukšmuldētāji.
Patīk rīcības cilvēki. Īsti, patiesi, sirsnīgi. Rūpe, ko izrāda, interese, ir daudz vērtīgāka par zvaigznēm

rokons  Reizēm jau gribas otru iepriecināt ar kaut ko spožu un izcilu. Nav jau to grūtu izdarīt, ari miljonu tam nevajag, tikai cik ilgam laikam tā pozitīvisma sajūsma saglabāsies.
Gadās, ka pēc laiciņa viss jaukais ir aizmirsts un kara cirvis sekmīgi izrakts.
Advokāts Grūtups reiz intervijā teica : Neviens labs darbs nepaliek nesodīts :D

janisb  Diezgan nepārdomāts prasība, ar pannu pa tauri, tā lai zvaigznītes, un lūgums formāli būs izpildīts. Visa matērija nāk no debesīm...

aivalaiva  Ar tukšu vēderu ilgi laimīgs nebūsi, tā kā man svarīgi ir labi paēst, tad, lai nebūtu tikai jāēd gaļa un varētu ar maizei sanākt, tad kāds santīms nenāk par ļaunu, Tadvel ērti apavi, silta jaka un kopā ar kādu lielisku personu lielisku pārgājienu. Viss, vakars klāt, debesis zvaigznes kvēlo un sapnains skats un pleda pusi... Ieritinaties tajā un karstu tēju pie lūpām strebjot, teikt otram - cik forši, ka tieši Tu man esi blakus, paldies.

ube  To labo, ko kāds reiz mums dāvā, neaizmirst nekad. Vai tās ir zvaigznes no debesīm, vai šampis Eifelī, vai pleds vēsā vakarā uzlikts uz pleciem. Rūpe par mani atbruņo sirdi.

dabasmiilis  Gribētu redzēt to laimīgo ģīmjus ,kas vēlētos galveno zvaigzni ,tas ir - Sauli nonest uz Zemes!

dabasmiilis  Līdz pārējām zvaigznēm vēl tālāks ceļš... Līdz Saulei vien jālido gadi ~20mit vismaz ar mūsu oficiālajām uzpariktēm , tā kā tas ,kurš te minēja ,ka tas nesējs tikai naktīs nebūs mājās , tā gluži nebūs... Viņš atgriezīsies pēc 40mit gadu prombūtnes , protams ,ja vispār līdz Saulei tiks neizcepināts!

vilks28  Vina pudele neder , obligāti vajag zvaigznes ¿

Mikko  Lai bútu laimígs vai tad ir kãdai kas jãnes???
Cik bezpersoniski un merkantili!
Labãk iepriecinat sevi ar ko foršu...

Peleks  Nu man laimei pietiek ar perfektu labsajūtu, apziņu, ka viss ir izdarīts, atrodoties perfektā vietā un laikā un ar ideāliem laikapstākļiem, kad neesi nedz pārēdies, nedz izbadējies vai izslāpis, sakarsis vai apsalis. Divas reizes esmu to momentu noķēris, un izbaudījis!! :) Vot tā ir laime, Kad viss ir un neko vairāk negribās!! :)

Mikko  Tieši tã!
Četri elementi!
Un viss pãréjais ir nenozímígi 😌

marselis  mazs siikums-,bet tas ir ipass!

av2  Maz vajag, ja taa padomaa.....

kjirsis_X  Vasaras naktīs varu piebērt pilnu ezeru. Un dažas vēl tējas krūzē :)

AivarsN  Nesen izlasīju anekdoti.
Visas šīs zvaigznītes es dāvinu tev, teica Jānītis, iesitot ar spainīti Anniņai pa galvu.
Cik romantiski!😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu