Evoluucija bez slapjuma?

Asaras ir sieviskiibas simbols..vai ne?.cik asaru nav izliets gaidot maajaas saveejo.iisto.patieso vieniigo?.nekert krenkji!.tas domaats par poeetiski seno jauniibas laiku.par dienaam kad otrs bija visa pasaule.kad elpot bija gruuti ja izredzeetaa nebija blakus..domaajot globaali.atmetot indiviida intereses aizdomaajos par vienu lietu.patiesiibaa..ja viirietis tiekat atits par alfu.par iekarotaaju.kura geenus sieviete pavaros peecnaaceeju veidaa.kaapeec tiek likti skeerslji lai izredzeetais laulaatais neapaugljo vairaak sievieshu?visiem tacu nakotnee buutu patiikami dziivot aarieshu.izredzeeto stipro smuko pasaulee vai ciemataa vismaz?.uzskiceeshu taadu dziives cikla diagrammu..pilseeta ar simts iedziivotajiem.50/50 dzimumu attieciiba..pilseetaa viens loti speeciigs gudrs iznesiigs un labsirdiigs viirietis..apmeeram kaa apollons..visi tak zinat taadu veestures gigantu.ja nebuutu pilseetas sievieshu privaatiipasnieciskuma.vinsh vareetu apauglot visas pilseetas sievietes.piedzimushie beerni izaugtu ar speeciigu geneetiku un savukaart kopotos ar kaadu apolonnu no blakus pilseetas vai ne? Un rezultaataa super civilizaacija.ar mega geeniem?bet kaapeec taa nenotiek?.deelj sievietes egoisma..jo grib tikai lai vinjas beerniem stiprie geeni...un grib lai kaiminju anninja kopojas ar kaadu vaajaaku..jo izaugot anninjas beerniem lielaakas izredzes vairoties?.taapeec izdomaajast gimenes instituutu?lai bremzeetu civilizaaciju?

kjirsis_X  paskaties apkārt. Sugu izdzīvošanas stratēģiju pamatā ir daudzveidība un pielāgošanās.
vienvirziena selekcija noved pie degradācijas. Kareivīgie smukie apoloni nosprāgs badā ,ja nebūs omulīgu apalīšu kas tos pabaro.

AivarsN  Jo lielāka mīlestība starp abiem bērna ieņemšanas brīdī, jo spēcīgāks enerģijas uzplaiksnījums un attīstītāku dvēseli piesaista. Bez mīlestības nekāda dižā enerģija neizdalās. Tāpēc piesaistīt var pirmo pagadījušos būtību, kas tajā brīdī bijusi tuvumā un ne vienmēr cilvēka. Kad auglis sasniedz zināmu attīstības fāzi, primitīvā būtne to nespēj pārvaldīt un tiek izmesta, bet vietā ienāk mazliet attīstītāka, lai gan ne pārāk. Tāpēc mīlestībā ieņemtie bērni, dzīvē gūst vislielākos sasniegumus. Protams, ko nu kurš saprot ar sasniegumiem. Tikai dvēsele pati vislabāk zina, ko šajā dzīvē grib sasniegt. Tāpēc tai labāk netraucēt ar pārgudriem padomiem, bet tikai iedvesmot un atbalstīt jeb kuru jaunā cilvēka izvēli.
Vaisliniekus izmanto šķirnes dzīvnieku audzēšanā, lai iegūtu pēcnācējiem kādas konkrētas īpašības. Taču ļoti rūpīgi tiek veikts ciltsdarbs, lai nepieļautu radniecību. Kurš gan mūsdienās var izsekot cilvēku ceļus un neceļus? Tad nu rezultāts ir tāds kāds ir.

Kaskaade  Vecīt, nu ko lai saka. Nolaid atmosfēras 10smit savai fantāzijai, ka tevis cienīga ir tikai drostala no 90.smito gadu seriāla Palmbīčas pludmale.
Nu nestāv pēc tevis, nu pēc mums, pensionāriem rinda, nestāv. Esi reāls. Pēc maiņas tev sāp mugura, kakls stīvs, gribās labāk slīpi nevis trīsdirsu augstumā. Nu tak piebeigs notikuma vietā tevi sprigana zebiekste, patanomatologiem akal būs prikols darbiņā.

Nesaprotu, kam tu tā uzvedies kā te? Tu tak dabā pavisam cits, dzīvesgudrs, mierīgs, humorīgs, laipns, draudzīgs, feins vīrietis. Kur ir tas profits no feil imidža?

Kaskaade  Veltījums visiem vecajiem zēniem 😜

Алина! сжальтесь надо мною.
Не смею требовать любви.
Быть может, за грехи мои,
Мой ангел, я любви не стою!
Но притворитесь! Этот взгляд
Всё может выразить так чудно!
Ах, обмануть меня не трудно!..
Я сам обманываться рад!
/A.C.Pushkin/

miers2  Te nu es arī piekrītu meitenēm - labāk, ja tādi mudaki nevairojas, kam intelekts nav pieskāries , bet ar līkumu apgājis

edding  apaugļotājs atradies. Ja kādai vajadzētu tikai to, tad atrastu gudru, smuku, jaunu.

Reds  Ir baigi smaga kļūda domā ka katrs vīrietis grib pilnīgi visas sievietes un arī tajā ka vīrieši ir izteikti poligāmi - lielākā daļa un it īpaši tie, kas tiešām cilvēcei varētu nest kādu evolūciju ir izteikti monogāmi.
Un tur arī ir tā gaudu dziesma - dzīvo ar domu ka visi vīrieši viņu grib defaultā, līdz attopas ka kvalitatīvie vīrieši, kurus grib viņa, viņu negrib. Jo tādas , kuras "es esmu sieviete, tāpēc man tagad pienākas..." ir simtiem, bet tāda, kura var kaut ko atbilstošu piedāvāt pretī ir viena.

Ausma  Neviens/neviena nav neaizvietojams/-a, ja par to bija Q

Tessa  nu bet ta ir nogribejies, ka katra tema sviestu dzen, tur jau japiemaksa, lai kada ar viņu vispar pat domas gultos, kur nu vel isteniiba.

donKihots  Pārējie primāti pēc tādas shēmas arī vairojas un lēni izmirst, tikai cilvēki pārņēmuši visu pasauli. Vari minēt kāpēc. Vai arī pamācies ģenētiku. Katram, pat labākajam sugas īpatnim ir ģenētiskas kļūdas. Vairojoties arī kļūdas vairojas.

Pillerina  Tāpēc jau čingishans apleca pie miljona iekaroto teritoriju sieviešu...
Pēcteči bez intelekta vairojas kā mušas kūtī :)
Viens pat Latvijā par demogrāfijas ministru tagad sēž pie ministru kabineta. Izspļauts sencis, tikai acis mutējošas krāsas bevis kā sencim

Mikko  Veltijums visãm superbeibem!
Tã teikt aina no...
Амелия сняла ливчик,
И её груди устремились в низ,
Медленно подпружинив остановились возле колен....

Skarba realitãte! 😌

Spriditis1975  Kur slapjais draugs palicis?

Mikko  Rékina izdevumus un savelk bilances pirms randevu 😏

Tessa  Miko, tev ir Amelija ar spaniela ausiim? kakoj košmar :DD
citas jau jums vnk nedod :D

Mikko  Iedomajies ja protams tik tãlu velk saprãta krokas - Man nevienas nav un Tevi es arí negribu! 😊

Tessa  galvenais neiekrist depresija, to pardziivojot :DD

hjuumans  par tiem gēniem. bet varbūt tie nav labi gēni? nav ienācis tas prātā?
nu, labi. ir labi gēni un ir cilts. bet iedomājies pasažieri šai jūrā, kam gēni ir so-so, bet pat par tiem viņš neparūpējas?
ok.
bet.
tagad ir kads cits, kam gēni varbūt arī nav labi, bet viņš par savējiem parūpējas.
jautājums - kas notiks, kā cilts paliks?
saproti, ja tu gribi uz izdzīvošanu, tad tikai tie, kas rūpējas par saviem, izdzīvo. pārējie ar laiku iznīkst.
cilvēki mēģina ar visiem spēkiem nodot to, kas viņi ir un kāpēc tā dara. bet ko var nodot donors?
ko var nodot cilvēks, kas ir kā ēna?
tas ir kā mans mežs - ir stumbri, kam nav nekādas jēgas, tas viss tikai traucē mežam dzīvot, viss iznīks, tikai iekurs ugunsgrēkam. bet līdzīgi ir ar cilvēkiem. sīkos kāds pieņems, kāds uzaudzināts, bet tu - mirsi. caur savu nākotni. kāpēc to izvēlēties, tā vietā, lai būtu tētis? kinderiem, savai sievai? kāpēc....

Mikko  Nu kãda gan man bútu kaut vismazãkã interese gar Tavu vai kãdas citas depresiju??? 🤔
Ja ir stresinš var taču uzjaukt brúno...
Nu nestresojat ja 😌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu