Ko varat iedot beernam vislabaako?

Prognozeeju atbildes....iedot izgliitiibu.ruupes.uzmaniibu.atbalstu.tas viss apsveicami.saprotami.civilizeeti..bet neesat aizdomasjushies ka labaskaa daavana beernam buutu ja vinsh nepiedzimtu?paskaidroshu sho savu teezi kura liks sievieteem no dusmaam iekraasot vaigus stiprask kaa drogaas pirktais sminkjus..paarticiigi uz oadaules dziivo labi ja katrs desmitais.piekriitat?tur ietilpst valsts vadoshie.deputasti.direktori prihvatizatori un liidziigi..parastie cilveeki dziives laikaa saskaras ar visaadaam probleemaam..kuras risinam..bet nebutu ko risinast ja nebuutu piedzimushi vai ne?dziivee nepatiikamu briizhu ir daudz vairaak kaa patiikamu.kautvai darbs.tas aiznjem daudz vairaak laika kaa atpuuta..miegu neskaitam.jo tad tikai murgojam vai nejuutam neko.patiesiibaa beernus mees radam tikai savu ambiiciju sava prieka deelj..jo instinkti liek to dariit..ja auzdomaatos mees radam beernus kuriem dziivee buus daudz probleemu.cieshanu..vinjiem buus jaapiedziivo savu vecaaku radinieku naave.veselibas probleemas arii shad tad...tad vecumdienas.kad kermenis nolietots.saap visaas malaas..pensija maza.juus to visu noveelat saviem beerniem?

hjuumans  nihilisms un bezcerība ir likumsakarīgs iznākums tādiem pasaules uzskatiem.

Chris1986  Man bērni nepatīk. Es jau mammai bērnībā teicu, ka brālīša vietā labāk gribētu vilku suni

AivarsN  Varētu padomāt, ka nākam šajā pasaulē tikai izklaidēties. Patiesībā mūsu Zeme ir unikāla vieta izglītības un pieredzes gūšanai. Viena dzīve ir kā viena klase skolā. Jo sarežģītāki uzdevumi un pārbaudījumi nāk priekšā, jo saproti, ka mācies augstākā klasē par tiem, kuriem dzīve ir viegla un vienkārša. Jo sekmīgāk savus uzdevumus izpildīsi, jo vieglāk būs nākamajā klasē pāriet, bez parādiem. Par izvairīšanos no mācībām un muļķa laišanu, var reāli palikt uz otru gadu, jeb dzīvi tajā pašā klasē. Tas ir pat nerunājot par dvēseļu cietumu, jeb labošanas darbu koloniju, par dzīvē pastrādātajiem noziegumiem. Dot iespēju vēl kādai, vai pat vairākām dvēselēm nokļūt uz šīs Zemes un visādi tās atbalstīt, nozīmē papildus nopelnīt bonusa punktus, kā arī iegūt papildus pieredzi. Nekas nav bezjēdzīgs ko darām. Jābūt tikai kaut kādām zināšanām, lai visu nesalaistu dēlī.

C_hloe  Visa pamatā ir mīlestība, pret māti, tēvu, vīru/sievu, bērniem, brāļiem, māsām. Pret dzīvi, sevi, apkārtējiem.

Nav mīlestības, nav jēgas nekam

av2  Ko ? Iemaaci vinnam dziives pamatpricipus, paareejo vinnss izdariis pats. Un , jaa, vinna arii klluudiisies daudz, taapat , kaa tu ! Maacaamaies ta visu muuzzu :)

hjuumans  kamēr jēga ir sevī, kamēr centrā esi pats, jēga zūd. pat ja varētu būt. ar to nepietiek.
kamēr man bērns tikai virināja acis, man ar to nepietika, es varu staigāt ar ratiņiem un tā. bet tas man ir nepietiekami. un man pārmeta - ko man tik maza interese. bet man ir... ko tu gribi, lai es daru?
bet tad, pagāja gadi, burtiski.
un viss mainas. un manā priekša ir jauns cilvēks. un es varu dot visu, kas man ir.
arī kāds, kas pamazām nāk pie saviem ieradumiem, veidojas raksturs, dzimst pārliecība.
no sevim, pasaules centrs novirzas uz kādu citu, tā ir svarīga pārmaiņa. es vairs neesmu visuma centrā. bet kaut kas cits ir. man tas ir vienlaicīgi vairāki virzieni - ģimene, ticība un arī pats, ar visu bagāžu finālā. bet... es ar to varu tikt galā. JA es neesmu esības centrā. vai tu saproti?
jēga uz mani nebrēc pēc sevis. jau sen. ar sevi nepietiek.
tu prasi - iedot bērnam vislabāko. bet... kā tu to vari? tu taču to nevari! un ja tavs bērns ir ar vienu aci?
tā nav tava atbildība. tavs uzdevums nav tas! tavs uzdevums ir piepildīt tev doto atbildību. pārējais nav tavā varā. tu neesi atbildīgs par eksistenci vai pasauli!
bet ja tu nevari piepildīt pasaules atbildību, ko tu pārmet to, ko izdarīt varēji, bet neizdarīji?
ko darīt? pasaulīgi.
1. nepamest vecākus.
2. mīlēt sievu.
3. rūpēties par sīkiem.
tieši tādā secībā. ja tev šie kamieļi ir par grūtu, kam tu sev met kaklā bez jegas tos, gar kuriem tev nav nekādas daļas?
parūpējies par savu atbildību, vēlāk varēsi domāt kā pasauli glābt!

ube  Hjumans loģiski saka, kaut var arī rūpēties par citu sataisītiem bērniem, nevis paša. Arī mātei Terēzi šķiet nebija bērnu.

Gabrieela  Dzīve ir sarežģīta. Laist pasaulē bērnu ir ļoti liels egoisms. Tomēr, to ir ieprogrammējusi pati Daba. Tāpēc grūti pateikt, vai pareizāk ir būt egoistam, ļaujoties dabiskajām nosliecēm, vai paļauties prāta apsvērumiem un apzināti nevairot problēmas. Katrā ziņā jārēķinās, ka pat dodot bērnam vislabāko iespējamo, rezultāts gan vecākiem, gan pašam bērnam, viņam augot un/vai pieaugot, ne tuvu nebūs tāds, kā sākumā iecerēts. Ne izglītība, ne manta, ne vara, ne sabiedriskais stāvoklis laimīgu nepadara. Tāpēc, ja jau bērns ir ielaists šajā pasaulē, tad labākais, ko vecāki var dot ir viņu mīlēt, mīlēt un pieņem tādu, kāds viņš ir. Lai gan jebkurā gadījumā pienāk brīdis, kad šīs attiecības beidzas uz neatgriešanos, un tad ir ļoti smagi jebkurā gadījumā.

hjuumans  nē, tracer. bērni dzimst mīlestībā.
un ir grūti nekļūt patētiskam, runājot par tādām lietām. bet tu, vecīt, esi bedrē. morālā, psiholoģiskā, eksistenciālā bedrē. tas ir iemesls, kāpēc es neizvēlos noteiktus vārdus, atbildot uz tevis rakstīto. saaudzības dēļ. un tas nav man ļoti raksturīgi.

mēs dzemdējam bērnus, jo viens otru mīlam. un kad viņi pieaug, gribam dot to, kas ir mums. viņi nav viegli, bet mēs arī neesam. viņi nav tikai rožlapiņas un rozā baloni. visādi ir.
tu esi aizvedis bērnu uz restorānu pēc sporta nodarbībām ar viņu? noguris bērns drīkst pasūtīt, ko vien vēlas, jo ir pelnījis un atpūsties un vienā brīdī "tēt, te ir tik labi!"
vai pirms tam mokas ar sporta spēlēm, kā lielā tenisa raketi turēt, kā sist pa bumbu, vai kā mest grozā basīti, kā driblēt...
tā ir dzīve, kas citam cilvēkam ir. to tu vari dot. par to, nav nevienas labākas sajūtas vispār!

dzīves jēga ir daudz lielāka par pašu cilvēku, tāpēc to ir grūti saskatīt. jo kas to meklē, parasti to meklē sīkumos. bet tā ir visur, pat it kā niekos! bet saredzēt grūti, jo ja cilvēks neredz sev un savējiem nākotni, viss kļūst bezjēdzīgs. bet nākotne ir!

hjuumans  nonāc situācijā, kurā tev sieviete apliek rokas ap kaklu un saka - es tevi mīlu.
gandrīz droši, tu redzēsi dzīvei jēgu. savai.
un to nevar izdarīt tavā vietā neviens cits. Dievs rada iespējas, cilvēki var nākt palīgā, bet neviens nevar atvērt tev dotās durvis, izņemot tevi pašu.

bet tu vari, tā vietā, sisties pret sienām ar pieri un deklamēt eksistences bezjēdzību. ir iespēja, tā var ne-būt tava izvēle. ej prom no sliktiem draugiem, ej prom to tā, kas tevi taranē. esi tur un ar tiem, kas tevi mudina piepildīt savu dzīvi ar jegu.

hjuumans  ne, tracer, manis te nebūtu. ja man Dievs nebūtu devis sievu. es sāku dzert tā, ka man sāka zust saikne starp rītu un vakara. bija naktis, kad es pamodos stuporā un man nebija ne jausmas, kas notiek un cik ir pulkstenis.
bez sievietēm nebūtu tevis un manis.
manis nepietika pašam sev. ar mani nepietiek. es gribēju paņemt litru un ziemā aiziet pie man vien zinama bērza, izdzert un nosalt. es biju par mīkstu visam citam. es to izdarīju. mani atrada un atvilka atpakaļ. es to stāstu tevis dēļ. ar mani bija tik grūti, viņa meklēja mani pa grāvjiem. burtiski. es vairs negribēju dzīvot.
ja nebūtu viņas, manis te nebūtu ar šo manu sarunu ar tevi.
kāds tevī saredz kaut ko, kā dēl ir vērts cīnīties. iedomājies? tu vaino sievietes. zini, ne tur ir vaina tavās likstās.
es novēroju sievietes - no savas mātes, līdz manai meitai.
viņas ir mūsu tuvākie šai visā. nevis ienaidnieki.
bet tas var būt tikai pirmais solis un to... gribi. tu negribi dzīvot nederīgu dzīvi!
sākt ar ko, tracer?
sevis apzināšanos. tu neesi nejaušība kosmosā. tev ir tavs ceļš. tava vietā citi to izdarīt nevar.
tie ir kā ceļa stabiņi, bet kilometru vietā ir rakstīts tas, kas tu būsi.
vīrietis nedrīkst būt sevi želojoša abreviatūra "pasaule ir pret mani ļauna!"
davai, labot to visu pasākumu! ar sevi.

Kaskaade  Tracer, mēs visi mirsim. Tu arī, nenovecojis, skaists, kailu sieviešu aplenkts un apmierināts, ka tev nav bērnu. To vēlējies dzirdēt? Gribam un dzemdējam, negribat- nedzemdiniet, cik tā darbiņa.

rokons  Divejādas sajūtas - problēma, ņemt gatavu vai taisīt pašam?
Jeb esmu nonācis Aizspogulijā, kur katrs notikums neatbilst reālajai dzīvei?
Par slimībām - kardiovaskulārās dominē pār onkoloģiju, poliomelits faktiski ir savaldīts. Par invaliditāti lūdzu statistiskos materiālus pa valstīm, Austrāliju ieskaitot, salīdzināšanai.
Un arguments par nāvi ir lielisks, tas tak regulē pasaulēs šausmīgo pārapdzīvotību.....citādi nebūtu vietas uz planētas kur visiem nostāties, dažiem būtu ūdenī jāstāv, kas veselībai kaitīgi, bet tā kā visi būs nemirstīgi, nebūs liela bēda. Nu pastāvēs, plēve starp kāju pirkstiem izaugs, varēs pa ūdeni staigāt :D :D :D

AivarsN  Pasaule vēl pilnībā visa nav pat apdzīvota, kur nu vēl pārapdzīvota. Vienkārši ir jāpārtrauc dabas iznīcināšana un jāmācās dzīvot saskaņā ar to, kā senā civilizācija simtiem tūkstošu gadu garumā. Vai skolā mācīties ir viegli? Bet vai tāpēc uz visu mūžu jāpaliek par idiotu? Arī dvēselēm ir nepieciešama materiālās pasaules pieredze, lai tās pēc tam varētu evolucionēt tālāk, pārceļoties uz augstākām pasaulēm. Ir jāiegūst visa iespējamā pieredze materiālajā ķermenī, piedzimstot simtiem reižu. Dažreiz dzīve būs patīkamāka, bet reizēm nasta tik smaga, ka negribas vairs to nest. Bet kā lai savādāk iepazīst laimi, ja neko nezini par nelaimi? Kā novērtēt un izvēlēties gaismas ceļu un tā priekšrocības, ja nekad neesi saskāries ar tumsu? Jā, šodienas sabiedrībā nav tie labvēlīgākie apstākļi garīgajai attīstībai. Tāpēc daudzi nonāk strupceļā, pazaudē dzīves jēgu. Taču vienmēr var atrast izeju. Vajag tikai rūpīgi paskatīties apkārt, kā tas ir izdevies citiem. Kura dzīvesveids šķiet labāks, pareizāks, no tā arī mācīties, piemērojot savām vajadzībām. Un jā, kamēr cilvēks pats nav sagatavojies patstāvīgai dzīvei, nesaskata tajā visā jēgu, tikmēr tiešām labāk nevajag radīt bērnus. Jo nevar taču kļūt par skolotāju citiem, ja pats neko vēl nejēdz. Jo lielāku pieredzi, zināšanas, iemaņas vecāki spēs nodot saviem bērniem, jo vieglāk būs bērniem iedzīvoties šajā sarežģītajā pasaulē un augstākus mērķus viņi sasniegs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu