Vai zinat par ko maksaajat?

Zinaajast ka zubu plombe maksaa daargaak par zeltu?viens kilograms ap 20000eiro.ka viens hamburgers pasizmaksa 30 centi?.rimi salaati.kuri tagad jau maksaa videja cena ap 8eiro.pasizmaksa ir labi ja 1.50 eiro?.statoila desinja miiklaa vispasr kosmoss..bet ir tacu kuri suuri gruuti straadaa..sanemot arii minimaalo algu..360uz rokas ja nemaldos..un padakiet veel ja latvihaa daudz cilveeku nestraadaa par veedera tiesu?

Kaskaade  Saulīt, tā, kura Epifanija. Kāds sūds, bet kādreiz dzīvē da notiek ar katru. Pat viltīgie kredīti, kurus meta pakaļ.
Var protams, acis pārgriezdams viklt to neadekvāto jūgu, kamēr atmetīs kājas. Un var uzspļaut savai lepnībai, augstprātībai un pastrādātajai glupībai, uztaisīt maksātnespēju, pamocīties pēdējos divus gadus un sākt jaunu dzīvi no jaunas lapas brīvi uzelpojot. Tākā nevajag te svilpot visādu uiņu.
Tas pats ar alimentiem. Nav nekādas starpības vai baro tos bērnus ik dienu vai atpērcies ar pliku naudu. Ja naudas pietrūkst- nozīmē par maz strāaadaaaa haaaallloo? Nauda kokos aug tikai muļķu zemē, atceries pasaciņu par buratīno? Ok?

Felde  18.17 Alimentu nemaksaataajus pat nepiemini! viiresi ir radussi skraidit apkaart-taisot beernus..passi vainiigi! Tie ir pelnijussi raapot uz celliem,ja nespej domat!
Par tiem kreditiem,te situaacijas dazzadas,bet zinu arii taadus,kur cilveeks celloja,pirka dazzadas extras...un kreditsaistiibas atlikai-ai....gan jau. neesmu jau vieniigais kas nemaksaa... un tad nonakot pie sasistas siles-atkal citi vainiigi! Pat esot jau..pakallaa... turpinaaja nnemt krediitus... Un kas-tagad visi vainiigi,ja sannem minimaalo???
Man ir bijussi laiki,kad ne maizes,ne elektriibas maajaas... -jo sitos ar biznesa saakumu....ieguldiju visu,ciinijos...riskeeju! Un tagad nav neviena ko vainot! Tapec nemeedzu skaitit citu naudu,negaidu viirieti ar maku,un lloti cienu domaajossus cilvekus.
...uz meeness dziivo tie,kuri gaida,ka no debesiim kas nokritiis! Un,ja esat uz minimaalaas-tikai passi vainiigi! Pie savas nabadziibas-tikai passi! ejiet,riskejiet,ciinaties,dariet!

Epifanija  Lūk, šitās mātītes - da es, da es! Man po cik tev biznesu un atšujies, cilvēciskumu esi jau pazaudējusi, atliek tikai vēl biznesu un pļurkt atkal pie saistās siles! Likumsakarība!

Felde  :) kamer citu naudu skaitiisi,nebus vairs neviena zoba.... :)

Kaskaade  A kas ir cilvēciskums tavā ieskatā? Vaimanāt tev līdzi cik viss slikti? Esi iedomājusies, ka esi vienīgā tāda nelaimīgā uz visas planētas, ka tavas problēmas ir mega ekskluzīvas, kas citiem pat sapņos nav rādījušās? Tu nu gan augstās domās par sevi.
Cilvēciski ir sapurināt, uzsist draudzīgi uz pleca un iedrošināt pamest to, ko nevar panest.
Cilvēciski ir mēģināt ko darīt un cilvēciski ir kļūdīties. Un cilvēciski ir drosmīgi atzīt savas kļūdas, atteikties tās turpināt un uzsākt citu jaunu ceļu neatkarībā cik tev gadu un kas pazaudēts.

Šķiet, ka tev nav cilvēciskums vajadzīgs, bet primitīva žēlošana:--- ak tu nabadzīte, ak jēe cik tev slikti, tu neesi to pelnījusu, tev nu gan neveicas, ganjau citā dzīvē tev ies labāk, nejau visi ir pelnījuši laimi un dzīvot labi, tev iet slikti, jo citi iedzīvojušies uz tavas nelaimes, uttt, utmldz, uc, utjp...acij un ausij tīkami vārdi vaine, Epifanij?

Epifanija  Nu mātītes, kas mātītes, pat pie zīlnieka nav jāiet!😂
Gaidat kādu citu, ko apriet, suņi rej, bet karavāna iet tālāk!

vaitiesam  Ah tad autorei nav zobu🦷

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu