Sievietes vai Vīrieši?

Nu kurš tad īsti ir tas, kas ir uzsticīgāgs un nekrāpj savu otro pusi? Tākā nekad nēsmu krāpis, kaut arī nemīlēju nekrāpu, tāpēc, mans uzskats, ka ja sieviete nemīlēs viņa krāps un aizies tāpatās.

ube  Ja cilvēks viens, neko viņš nekrāpj. To dara tikai tas, kam ir ko krāpt. Un tā ir viņa atbildība pret savu otro pusīti, neviens cits tur nav vainīgs.

tracer  No pieredzes un noveerojumiem..visam portaslaa esoshajaam sievieteem ir miiljaaki vai vairaaki draugi.neatkarigi vai preceeta..bet ir viens buutisks aspekts..ja vinja ir simpaatiska..ja atskataas uz vinju uz ielas..cits staasts par taam kuras atziist ja nav neviena drauga...logiski rodas secinasjums ja neviens vinju negrib vai man taadu vajag?par sievietes uzticiibu runajot.paveerojiet kakjenes kaa uzvedas pavasarii...un nebuus jautaajumu par sievietes uzticiibu.jo katrs naajamais ar savaadaaku kazoka striipojumu liksies interesantaaks..un taa arii draazas pa dzuivi..kameer smuka..kad veca kluust tad saak staastiit dumjajiem vechiem portaalaa ka gariigaa saskarsme vajadziiga.

tracer  Nez cik naivam jaabuut viirietim..kad sarakstaas..aiziet uz randinju ar sievieti...vinja smuka.forsha...un tieshaam vechi ir tik naivi ka ir taadi iipashi? Apgaroti.neatvairaami apolloni ka vinja liidz shim nevienam nedeva bet tev izredzeetam dos?dos varbuut.?.bet atceries ka tu neesi vinjai vieniigais..un tad liekais jautaajums...vai tu vinju veel gribi.arii fiziski ja zini ka ieprieksheejaa dienaa bijusi ar citu?.cuk zinaams no jediciinas rokasgraamataam sperma saglabaajas dienas triis.....nu tad pashi lemjiet ..

Mikko  Viennozimigi! Jã!
Ja tiešãm kãds vél tic ka sievietes nekrãpjas tad var iet nolikt svecíti!
Krãpjas un tã ka maz neliekas!
Bet tas ir tikai normãli!
Gribat teikt ka visi ir svétie?
Mulkíbas!
Neizplúdísim garãs diskusijãs, bet kã teica kãds dziedonis - Nu kas gan negrib... 🤣

Felde  11.11 ja vieniigaa laime kopdziivee-barot,apmazgaat un gaidit viirieti... sorry,izveelos but viena savaa virtuvee... Attieksme vienmeer it taada,kadu cilveks ir pelnijis! Ja ir pelnijis,lai gaida,iepriecina...taa arii notiks! Praataa nenak ccakaret-kraapt vai melot! Preteeja gadijumaa-staigaa! :) :) Briivs!
-tiira,skaista virtuve...pie letes,ar viina glaazi...svece... Kam kaads tirlinnss,kurss nav manis verts? :) :) :)

av2  Ja maajas nav "taurennni", ar laiku buus citur.
Nav atsskkiriiba starp dzimumiem nekaada.

Virgo  Bet vai tad matemātiski nav tā, ja vīrietis krāpj ar sievieti, tad ir vienlīdzīgs skaits sieviešu un vīriešu kuri krāpj....par kombinācijā vīrietis ar vīrieti pat runāt negribas.... pfu.

Felde  ...jaa... ja uz maaju negribas iet,nez vai kas glabjams....

_laima_  Es vispār nevaru saprast-krāpjas.Nu ,ja es pareizi saprotu,ka tā dara gan viens ,gan otrs-riebīgi...
Kā vispār var runāt par mīlestību?Tad ,protams katram uz savu pusi.Bet vīrieši,paskatieties anketās ,ko izvēlas,tad visu to arī dabū,bet sievietes,meitenes viņus izmanto.Gribējāt garām kājām-dabūjāt,kas skrien,sapucētas kā lelles...Nu tad arī visatļautība notiek-neuzticība.Nu nedari otram ļaunu,nesāpini..bet pāridarījums ir tik liels,ka nevar piedot un aizmirst tad sāp.Varbūt esmu naiva...
Bet ticu arī godīgām attiecībām,bet te lasot,sāku aizdomāties par vārdiem mīlestība ,uzticība,sirdsapziņa....

Peleks  Jautājums gana stulbs, tas būtu tas pats kas ticēt, ka cilvēki ar gariem matiem ir sievietes, ar īsiem vīrieši. Krāpj visi, kam galvā sviests sakāpis, vai kas nav laimīgs ar cilvēku ar ko ir kopā, kas manuprāt ir tādēļ, ka ne dēļ mīlestības precējās, jeb divvārdsakot - krāpj idioti, papildinājums - neatkarīgi no dzimuma.

Like  No komentiem nojaušams, ka tikai no vīrieša paša atkarīgs, vai panna viņu baros vai audzinās! :)
par tēmu-fiziski neuzticīgāki V, bet garīgi, iespējams, S.

_laima_  Par visu maksājam mēs dārgi, arī par to ,kas bijis lēts...

Priežu adatās
Smalku tīmekli veru
Šuju daudzās dvēseles
Rētas ciet..

Bet kopdzīve ,bez uzticības nesanāks,jo rūgtums paliks vienmēr.....

Piparkuka  tieši tā....
Bet. Bet- ja mīl, patiesi, (un šķiet, ka tas ir retums vispār pasaulē, sievietei) tad citi visi vispār neinteresēs, pat nespēs ne ar vieniem citiem. Nederēs, negribēsies utt. Pat, ja tas otrs 1000 km tālu un jau 10 gadus, vienalga- ar citu/citiem neies. Nu varbūt uz mirkli ieinteresēsies, bet tomēr- nē, nederēs. Jo sirdī ir tas viens.

Dzīve:)

studentka  https://www.instagram.com/p/CFMuGf3h-_e/?igshid=6pfl668djrvu

Mikko  Cik sarežğíti 😏
Tur jau tã lieta ka vairumam ir édiens, dívãns pie TV, un darbs...
Un Taureniem tur vietas pietrúkst! 😺
Man?
Paldies, bet mani barot nevajag! 🤣
Lai Jums jauks vakars nelietderígãs diskusijãs!

rokons  Pastāv viedoklis, ka bizness tik uz krāpšanu būvēts. Nez vai.
Krāpšana ir tad, ja kāds ir zaudētājs. Lielisks piemērs ir patreiz izplatītie meili ar nez kaut kā laba piedāvāšanu.
Bet ja cilvēks apzināti spēlē kazino, viņu neuztrauc iespējamā krāpšana. Kas neriskē, tas......
Ja par krāpšanu uzskata nepieprasīto uzkrājumu laišanu apgrozībā, nepareizs uzskats. Nekas tak netiek izkrāpts. Zaudētāju nav, Ir tikai ieguvēji

Skudiss  Kāda starpība kurš dzimums vairāk krāpj. ja nu vienīgi vākta tiek statistika. Svarīgi ir tikai kas notiek starp diviem cilvēkiem kuri ir kopā. Un krāpšana jau sākas galvā. Teksts "oi kamēr es biju kopā tikmēr ņi un ņi jo tas nav pareizi" ir vēl slimāk nekā iet un darīt. Normāli ir tad, kad pat domas neiešaujas prātā jo vienkārši nepamani blakus iespējas.

Paula6  Iepriekšējās nedēļas beigās biju uz 50 gadu (zelta)kāzu jubileju, kur sapulcējās pāra vistuvākie cilvēki. Ļoti labi pazīstu šos cilvēkus un dzīvē dažādi ir gājis, prieki ar asarām, strīdi par svarīgiem jautājumiem, daudz darba un ceļojumu, bet ne mazākās pazīmes par šķiršanos. Ir izaudzināti trīs brīnišķīgi dēli, par viņiem un viņu ģimenēm ir liels prieks, bet kas vienmēr prata līdz pat šim brīdim fantastiski atpūsties un būt kopā. Vieno līdzīgas cilvēciskās vērtības, cieņa vienam pret otru un mīlestība, kas, protams, ar gadiem mainās - tas ir visas dzīves pamats. Un noteikti prasme piedot skarbāk pateiktu vārdu un sapratne, interese vienam par otru. Nevaru iedomāties kā var krāpt, vienalga vīrietis/sieviete, ja otrs tev ir ļoti svarīgs un mīļš. Krāpjot otru, tu jau krāp pats sevi, tu necieni ne sevi, ne to otru un kā tad spēj pateikt to svarīgo vārdu"mīlu"? Tāpēc manā apkārtnē nav šķīrušos pāru.
Bet to, ka šodien cilvēki krāpj viens otru, gan ir taisnība un, diemžēl, vairāk krāpj sievietes..bumerangs jebkurā gadījumā nāk atpakaļ.

neratnelis  pirmkārt jau godīgs pret sevi esmu un dzivoju pec princpa. Nedari to ko nevēlies saņemt pretī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu