Idejas kāzu dāvanai, ja nauda neder?

av2  Katram konkreetam paarim sava daavana buus optimaalaa. Man nesen preceejaas draugi, kas ciitiigi restaureeja vecu maaju....un daavana bija attieciiga, jauanajai , kopeejai maajai.... un vinniem.
Ja galiigi nevari izdomaat, kas vinniem nodereetu....uzdaavini daavanu karti no kaada laba apggeerbu veikala....sapakotu smuki ar kaadu labu pudeli, smuku noveeleejumu kartinnu ,nebuus greizi nekad.

eziCmigla  Nu,mazuli..ja nav daudz naudas,tad velc no pagultes loku..prom uz mežu,gāz gar zemi,kādu trolli(kamēr šie nav devušies ziemas miegā)..un dāvini jaunajiem troļļādiņu..🤗🤗

Skudiss  Var ieteikt tikai tad ja par pāri ir kas zināms. Nu teiksim kur dzīvo vai kā dzīvo. Es principiāli nedāvinu naudu ja pat tiek izteikta vēlme pēc tās. Esmu dāvinājis augstas kvalitātes tējas kannu, servīzes komplektu, elektrisko rāmi kas rāda fotogrāfijas, mājas uzrakstu metālā darinātu ar ģimenes klana vārdu utt. Aptuveni vienmēr ir bijusi nojausma kas jaunajiem noderētu.

nedolce_negabana  Nauda noder vienmēr:))

Peleks  tak dāvanu karte der, tijk pa tēmu, kas pārim patīk, jeb kas nosedz kādu no hobijiem.

Vaukskis  No otrreiz pārstrādātā stikla (piemēram, vecām pudelēm) izgatavotas divas glāzes, uz kurām uzrakstīts kāzu datums, varbūt kaut kā izrotātas, radoši iepakotas

Lovetta  manas kāzas bija pagājušajā gadsimtā, bet nav pavisam piemirsušās...un jaa-arī tad jau dāvināja naudu konvertos. Un es neatceros, kā to naudu tērējām un ko nopirkām. Bet es vēl joprojām lietoju šampanieša glāzes ko man dāvināja krustmāte un katru dienu uz pusdienu galda lieku traukus ko dāvināja vecāmāte. Un tikko izmetu uz kāzām dāvināto mikseri,kas godam kalpoja teju 30 gadus. Iespējams jaunais pāris var uzrakstīt sarakstu-kas viņiem saimniecībā nepieeciešams. Forši arī ir dāvināt augstas kvalitātes segas un spilvenus

Lovetta  lidojumu ar gaisa balonu? Lēcienu ar gumiju? Izdzīvot´ju nometni?

Piparkuka  Nu kā ar jebkuru dāvanu- cik vari atłauties un ko sirds ierauga vai iesaka! Gultasveļa, Latvijas, piemēram. Labi trauki/trauks, kristāla vāze liela liela (laba lieta!), Espa dāvanu karte.... vispār- jebkas! Kartiņa obligāta.

Piparkuka  Kaut ko ģeniālu... cik gan jābūt gudram, lai tā pateiktu./ Domāju- te der kaut kas dabisks, kā apelsīns vai vīnogu ķekars. Nekas ģeniālāks par dabu nav. Brīvdienas uz nedēļu mežā:))))

antikrize  Vēl jau labi der arī investīciju zelts. Tam vērtība tikai aug.

Pidrilla  Investīciju zelts jau nu gan nebūs samērīga budžeta dāvana.

ne_meklejumos  Maniem Vācu draugiem ļoti patika ozolkoka pulkstenis - http://www.meistardarbs.lv/ozolkoka-pulkstenis

Mirdzina  Bieži tie, kas nevēlas saņemt naudu , uztaisa dāvanu sarakstu, no kura tad var izvēlēties. No veļas mašīnas līdz vingrošanas paklājiņam... Viesiem viegli!

Epifanija  Spilvendrāna pa €240.. zeme atveries!

Piparkuka  Par to dāvanu sarakstu, šķiet nedaudz komiski- un ja nu vairāki izvēlas dāvināt vienu un to pašu?! Kur paliek pārsteiguma moments?!....un ieliktā "sirds". Un vēl- ja tev šķiet, ka to vajag, varbūt pēc mēneša jau nevajadzēs.
Dāvanas tomēr ir māksla, sirds, iedvesma.

Kaskaade  Vēlamo dāvanu sarakstu izsūta kkādā tur online excel formātā, kurā viesi ar ķeksīti rezervē dāvanu, tā ka dāvanu iegāde ar citiem viesiem pārklāties nevar.

Īstenībā atliek pabrīnīties par ļaužu drosmi lepoties ar atpalicību no laika un laikmeta.

Piparkuka  Lepojos! :)

Kaskaade  Malacīte. Vēl sensenos laikos pastulbs oncis Sokrāts paglupi teicis: "Es zinu, ka es neko nezinu". O duriks. Par to ko nezini visprātīgāk ir ierēkt, nevis nopriecāties, ka uzzini ko jaunu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu