Sieviete un smags darbs.

Domāju, visi cilvēki savā redzeslokā būs pamanījuši sievietes, kas strādā fiziski smagu darbu (šoferes, apsaredz, apkopējas u.c.) - vai Jūs šīm sievietēm dāvinat dāvanas vai tomēr naudu pietaupāt mau.kām?

siikaa16  Infekcijas izplata, kurš neiet pie ārsta ne dzimums. Tā smagā darba darītāja arī var saslimt no sava pielūdzēja.

mis_parkere  Stulbs jautājums.

Reds  Kārtējā feministe uzd**š visām jaunajām māmiņām, sievietēm stāvoklī un pārējām, kuras nekaunās no tā ka ir sievietes un saprot, ka sievietei nav nekāds pienākums strādāt smagu darbu.

Skauž vai ne - visi normālie tiekas ar viņām un feministēm met līkumu, feministēm paliek tikai narkomāni un alkoholiķi, sitēji un tamlīdzīgie. Sievietes, atšķirībā no feministēm, var būt laimīgas un to izrādīt, jo nav visai pasaulei jāpierāda ka viss ir slikti un jādzīvo sazvērestības teorijās ka visa pasaule ir pret viņām. Dzīvot savu dzīvi, darīt ko pašas vēlas, nevis tikai to ko sekta liek. Skaudība tikai vai tā jau ir pārvērtusies naidā, ka visas jāsauc par m*? Aiz ko jums feministēm ir tāds naids pret sievietēm?

Talava  neesmu vīrietis, bet domāju, ka tiks dots, tai, kurai ir un ņemts no tās, kurai nav, tāpēc, dāmas, gādājiet pašas par sevi-par to, lai jūs pašas pievadītu sev enerģiju un kā elektrons pārlēktu augstākā enerģijas līmenī vai kā minhauzens pats sevi izrautu aiz ūsām no purva! :)
te minēja dažādas it kā bezcerīgas profesijas, bet manās acīs sliktas profesijas ir tikai tās, kuras acīmredzami bojā veselību-krāvēja, prostitūta.
Pārdevējas bieži ir atraktīvi, sabiedriski un humora pilni cilvēki, būt apkopējai ofisā vispār ir konfekte, tā ka nesaprotu sāpi
Esmu tikai par jaukām māmiņām ar mazuļiem apaļiem vaidziņiem, bet ja mājieni ir par to ekscesu, kur jaunā māmiņa ar mazuli ieradās darbā domē-excuse me, atkāpies un dod to vietu nopietnākam darbiniekam, vai mainies uz augšu
rībenu komentāriem esmu iemanījusies skriet pāri nelasot
žetons mailijai par secinājumu((

Tessa  tiešam temas autorei nav nekadas jausmas, kas ir smags darbs, kuru dara sievietes.

Kaskaade  Tessa, tas tu un es un vēl dažas nezin, kas ir smags darbs, kuru dara sievietes. Daudzgalvainajai labāk zināt, jo viņa 80dienās ir apbraukusi apkārt pasaulei, ar stopiem un bez ēdamā. Un tas nu galīgi nav viegli, Tesss. Zin, arī man pēc tik smaga ceļojuma sagribētos uzzināt, vai ma.ukai būt nav vieglāk

VAZ07  Ta jau ir diskriminacija ,es par feminismu , sieviete var stradat cik smagu darbu velas !

Vaukskis  Nedāvinu nedz smago darbu veicējām, nedz atdodu maukām jo žēl naudas, kuras pašam vajag, iztērēt dāvanām un pakalpojumiem, kuri citiem sanāk par brīvu ar nosacījumiem!

ube  Izskatās, ka ir tikai divas gradācijas, vai nu smagu darbu darītāji vai ma..ka.
Iespējams dāvina pārējām. :))

eziCmigla  Jautājumam trūkst loģikas. Pareizāk sakot, nav vispār loģikas. Pēc autores domām..nu piemēram.. ja man nav pazīstamas tādas sievietes, kuras brauc uz fūres , vai strādā apsardzē.. tad man nav.. kam dāvināt dāvanas un es taupu naudu mau.kām.? Apkopēja mums darbā ir un nenoniecinot viņas darbu , bet nekādus dižos varoņdarbus.. viņa neveic, nekādi Augeja staļļi , viņai nav jāizmēž. Un tiešām ir smagākas sieviešu profesijas , tās pašas medmāsās , lielveikalu darbinieces utt..un arī mau.kas , neba no labas dzīves , viņas ir tajā profesijā. Un par tām infekcijām , autore domā ko.. ka tikai no mau.kas var noķert kādu infekciju...? No tādas, kas strādā ofisā, lako nadziņus , krāso lūpas , iet uz Spa un uz skaistum kopšanas saloniem , nevar noķert infekciju m..? Un uz reiz piebilde , no manas puses.. lai dāmas.. nesāk mest man ar akmeņiem , arī no vīrieši ..kas brauc mersedesā un ir tā ofisa šefs , kurā strādā tā.. kas lako nadziņus un iet uz Spa , arī no ārēji zolīdā vīrieša ,var noķert infekciju. Un ķurš no viņiem ..vai mau.ka.. vai tā kas lako nadziņus. .vai vīrietis ar mersedesu ir bijis pirmais ar infekciju un aplipinājis pārējos, kas to lai zin..:)

Un tā kā ,autore kaut ko teica par statistiku.. tad kopsavilkums par mani.. nē , es nedāvinu dāvanas šoferēm, apsardzēm , apkopējām.. un arī medmāsiņām, lielveikalu strādniecēm un citu smago profesiju pārstāvēm, es nedāvinu dāvanas , ja vien viņas nav.. man draugs vai no ģimenes. Jo būtu dīvaini , ja es skrietu pakaļ fūrei ,kuru stūre sieviete(kuru es nepazīstu) un gribētu uzdāvināt dāvanu. Sieva varētu mani nesaprast.
Bet , tie līdzekļi..kas netiek iztērēti ,lai pirktu nepazīstamām sievietēm dāvanas, netiek atlikti un taupīti priekš mau.kas. Jo arī mau.kas es nepazīstu. Karoče,autore.. apburtais loks..:D

P.S sataisīšu vel lielāku putru , autores statistikā.. esmu slimnīcā devis medmāsiņai , pateicības aploksnīti un arī konfekšu kasti.. nezinu , vai tā skaitās dāvan

Kaskaade  A ko jūs tā ieciklējāties uz tālbraucējām? Vienreiz jūtūbē skatījos meiču no francijas, krasatuļa gadi ap 25, zin, to ko viņa darīja ar fūri, es biju šokā un stāvā sajūsmā.. atpakaļgaitā ar garo piekabi iebrauca angāra vārtos ar mileni aptuveni 15cm gar abām malām un tā noparkojās, ka atliek ar skaļām ovācijām apsveikt 👍 man vsp patīk un izjūtu dziļu cieņu pret sava darba lielmeistariem, lai vai tas būtu vīrietis vai sieviete.
Un par pārdevējām un medmāsām man ir viedoklis. Ar atsevišķiem retiem izņēmumiem viņas ir nelaipnas un nejaukas. Ja darbs no tevis dara zvēru, labāk pamet šo darbu.

tracer  Viss ir vienkaarshi..parasti smagus darbus straadaa sievietes kuram giimiitis nav tik gliits kaa modelei...kaa likums.neesmu redzeejis nevienu gliitu sievieti straadaajam smagu neprestizu darbu..jo pamanaas atrast alni kursh straadaas vinjas vietaa..un vuallaa...dziive izdevusies.un vel viens noveerojums..negliitas sievietes ir rupjaakas.neviiziigaakas...kaskiifaakas..arii logisks izskaidrojums..viirieshu uzmaniibas nav.rodas naids pret smukajaam konkurenteem..ari depresija var buut.un reultaats zultaina sieviete..un vinja nav pie taa vainiiga..vienkaarshi dzive apdaliijusi vinju..taapat ar viirieshiem..daudziem rodas naids pret sievieteem..jo nespeej iekarot gliitu sievieti..kura zin ka gliita un izveelas tikai ekstra viirieshus.naudas zinjaa..ir njunjas kuri piekriit attueciibaam ar negliitaam sievieteem..taadi kuri nespeej uzbudinaaties no negliita kermenja..tie ieniist sievietes.viss vienkaarshi..

Chris1986  Kāpēc vispār kādam kkas ir jādāvina? Vai tad paši nevar nopirkt? Es saprotu, ka dāvina bērniem, kuriem pašiem vēl naudas nav. Bet, lai lieli cilvēki gaidītu dāvanas - nu, nezinu, man tā tomēr liekas tāda kā pataloģija

Kaskaade  Saldumiņ, nu kā lai tev tā paskaidro, ko sievietei nozīmē dāvanas.
Redz, puķītes un patīkami sīkumiņi, liek sievietei sajusties īpaši- nu tādai, par kuru viņš ir domājis iepriekš; sajusties īpašai, jo tieši viņas dēļ viņš ir tā centies; ka ir kāds bez mammas un papiņa, kurš piepilda viņas sapņus un sapnīšus, vēlmes un vēlmītes. Zin, tās ir tik uzbudinošas un apreibinošas sajūtas, tfuuu, naf es tev stāstu, kā visvienkāršāk atslēgt durvis uz saldkārīgu kaisli un ilgspēlējošu baudu

av2  Ssodienas modernie smagie autinni ...nav nekaadi "Gaz 51". Ssoferi sen dienas passi "nekaadas kaarbas nemaina" . Visi konforta veidi smagajos pilnaa klaastaa , darbs kaulus nelauzz. Un , jaaa, tas ka straadaa ilgas stundas, tas tak no passa atkariigs. gribas nopelniit, taapeec arii brauc ilgi. Autobusos vispaar pilns lux liikmenis jau sen . Ir pilseetas pasaulee, kur tiessi sievietes tur vairaak straadaa .
Un , vispaar, kaapeec kaadam kautkas ...nu taa, no zila gaisa , buutu jaadaavina? Un kaads sakars tam visam, par smago darbu, ar prostituutaam?

Piparkuka  Kurš un kā var vispār cienīt m...?! Un vēl maksāt, kas ir vēl stulbāk.
Bet nu ok.
Kā tu domā, to tu arī redzi. Ja š´ds jautājums nomoka- tas ir zems līmenis. Priekš kam par ko tādu domāt?!

uzplanaledus  Es nemaz neņemtu! Es arī smagi strādāju, tieši tā, kā bībelē rakstīts- vaiga sviedros!

rokons  Kaut ko nesapratu. Ja ma.kas apmeklē, maksā tak par viņas padarīto. Ja Koha cilāja smagus dzelžus, viņa par to sporta stipendiju saņēma.
Kāds tam sakars ar dāvanām?
Tās parasti ir vai nu jubilejās vai Ziemsvētkos. Sevišķi tuvām - tāpat, emociju attīstībai

Mikko  Es taču saku ka šitas aplitis 🌚 norauj jumtus! 🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu