Vai sievietei arī ir jāspēj?

Vai sievietei arī ir jāspēj uzturēt sarunu? Vai, cik vīrietis cenšas, tik ir?

Tepataas  Nu jebkuram pieaugušam cilvēkam būtu jāspēj uzturēt saruna, neatkarīgi no dzimuma. Tas tikai liecina, ka esi nobriedusi, vairāk vai mazāk inteliģenta persona. Pat ja skaidrs, ka otrs iesaistītais nav Tavā gaumē, saruna neuzliek pienākumus, bet tā var daudz ko interesantu uzzināt.

av2  Cik var runat, a ?

Ievinjata  Abiem jācenšas. Es gan agrāk biju izteikti intraverta. Tad nu randiņā nevarēju uzturēt sarunu pat ar puisi, kurš ļoti patika.

Mikko  Absolúti ne!
Ja nav intereses lai neraksta ja negrib!
Nav spiesta lieta un sieviešu ir daudz.

ZebieksteEs  Ir abiem jāspēj uzturēt saruna. Ja nav klikšķis, tad ir vienkārši interesantas sarunas, vismaz pieaugušo pasaulē

Geisha  Par kādu sarunu iet runa par monologu vai dialogu? Ja man nav interesants sarunu biedrs tad būs vai nu klusums vai monologs.

Mikko  Pilnígi vienalga!
Nevélas? Lai neatbild vai neraksta un punkc!
Neviena sieviete nav tã vérta lai skraiditu pakal!

DanaL  Parasti viens ir runātājs, otrs klausītājs. Un tam otram nekas vairāk, par jā vai jā, jā, protams nav laika iespraust, viņš jau tāpat piekusis no runas plūdu klausīšanās un visa apetīte kaut ko teikt ir pazudusi.

Vaukskis  Jā, noteikti, ja viņa kaut ko nopietni vēlas panākt !

ne_meklejumos  Kāda jēga vīrietim censties, ja sievieti neinteresē viņa teksti.

Skudiss  Protams, ka sievietei ir jāspēj ne tikai runāt, bet arī interesanti runāt. Tas gan attiecās uz abām sarunu pusēm. Ja nav sarunas tad nav arī visa pārēja un abi brauc ar tramvaju uz pretējiem depo veikaliem.

Mikko  Tieši tã! 👌
Perfekti teikts! Kãda jéga kaut ko darít ja var nedarit!
,, Dãmas " var mierígi pašpietiekamoties un perét tãlãk! 😌

ne_meklejumos  Dāmas runā ar tiem, kas māk sarunu vest, runā daudz un vakarā vēlā. Nu cik var to putru vārīt un vārīt, katram sava dzīves pieredze, raksturs, intereses. Ja satiekas divi pretēji cilvēki, par ko gan sarunu vest? Tukšu kult bez jēgas un satura? Kam laiku izniekot.

ieva03  Ir gadijies klausīties,un klausīties,jo cilvēks tā aizrāvies un iekarsis savā monologā,ka otram neatliek nekas cits,kā iestarpināt,jā,jā,vai nē,nē,nekas cits neatliek…..un uzredzēšanos,jo man jāsteidzas….es vairs nespēju esmu nogurusi no tiem runas plūdiem(gadās arī tā).

Kaskaade  Awwwww...mazais? 😊 cik ļoti saprotami un vaļsirdìgi pastāstīji par savas dvēseles smalko konstrukciju. Tas jau esi tu, ko tu aizstāvi! 😊 Ja būtu iespēja, apskautu tevi tā cieši cieši, kā vecu sirsnīgu draugu 🤗😊

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu