Vai sieviete var būt par ātru?

Ja kāds skatījās jauno randiņraidījumu pa TV3, tad redzējāt, ka nebūt ne skaista sieviete atšuja sev iedalīto kavalieri ar frāzi, ka viņa ir viņam par ātru? Vai tā var būt, ka sieviete ir vīrietim par ātru, par gudru, par .. nu, vēl kkādu?

monum_lv  TV neskatos, bet vai es pareizi saprotu - jūs diskutējat par iestudētā raidījumā teikto? Kamdēļ?

kuks10  Kārtējā figņa pīļu dīķī..ir sievietes un vīrieši,kas ir ar apgriezieniem ,un čammas,kas ir tizlas(li) gan darbā,gan dzīvē...lielums peld pa straumei,tikai daži cīnās pret straumes plūsmu..))

raina1970  Var , protams, ka var.Un gana bieži ari tā ir, ka madāma ir žiperīgāka un šerpāka par kungu.

Ieva_no_Kurzemes  Chris1986 - nu nemokies ar citu problēmām. Tāpat skaidrībā netiksi. Un pēc Taviem komentāriem šķiet, ka esi visām par lēnu.

dabasmiilis  Noskatījos to kārtējo "Brīvdienu" brūvējumu, saturiski kā vienmēr ļoti tukšs un nebaudāms - kaut kāds auto raidījums, nevis randiņšovs , tik ripina un degvielu dedzina ,lai valsts otrā pusē izdomātu vai vēlas turpināt randiņu.

Personāži - veči visi bija normāli - piezemēti ,gudri , nosvērti , bet dāmas pa gaisu vien [izņemot to jautro smaidīgo kleitiņā - tā bija vienīgā normālā - tāds izteikts mans tips - jautra, rotaļīga, skaista] , sirmā-iedomīga,uzspēlēta, pārāk nopietna, valdonīga - viņas pieminēto kautrību neredzēju ; bet jaunajai ar steigu jāņem grāmatas rokā, pretējā gadījumā ar tādu nav par ko parunāt...
Ja cilvēks lieto tādus briesmīgus vārdus kā "garlaicība un izklaidē mani", tas pirmais rādītājs, cik tas cilvēks ir neinteresants ,nevienam normālam vecim ar tādu bērnu dārzu auklēties nav vēlmes.
INTERESANTAM CILVĒKAM NEKAD NAV GARLAICĪGI, VIŅŠ VIENMĒR ATRADĪS KĀ SEVI IZKLAIDĒT, saku no personīgās pieredzes.

Tas pļurkstošais tamaguči kaitināja ,laikam šova veidotāji šādi vēlas raidījumam piesaistīt bērnu auditoriju.
Vairāk par tamaguči kaitināja lielā attiecību speciāliste Lieckalniņa - žēl to cilvēku ,kuri pie viņas iet savas problēmas risināt, viņa runāja kā apdzērusies - nevienas sakarīgas domas! Droši vien bija lētākā pieejamā "eksperte" , ietaupīja režisori uz naudiņām!

-Viena lieta gan desmitniekā , tāda izskatās reālā kopbilde , tas pats sabiedrībā ,tas pats iekš oho , ar taureņiem un putniem , prasības līdzinās sapņu putrām vai aristokrātu izklaidēm utt, sevi savā iedomībā sacēluši uz augstākajiem plauktiņiem un noraugās uz visiem no augšas ,sevi neredz... Scenārijs reāls. Tāda no malas izskatās sabiedrība - tās patiesā seja.
Vēl reālāk to ataino "Caur ērkšķiem uz..." .

aivalaiva  Šovu neskatos, taču Mierīgi var būt tā. Pēc pieredzes, ka otru blakus izjūti tūļīgu lempi, kam viss ar pirkstu priekšā jāparāda, tāpat nejēdz izdarot kā nākas, bet tik ļap ļap. Tad kāda jēga no tāda vīrieša kā maza bērna. Bērnu var saprast, mācās, bet ne jau kungs 40+ ir stumdams.

ne_tik_pareizs  televizoru gan neskatos, bet ātrumu savietojamība ir svarīga ,lai būtu labi kopā..

ube  TV skatos un piekritīšu dabasmīlim, puiši bija daudzmaz sakarīgi. Nepiekritīšu kukam, jo lēns un mierīgs ne vienmēr ir čamma. Reizēm tie nervozi šiverīgie kaitina vairāk. Un kāpēc vienmēr jāpeld pret straumi un jācīnās ar vējdzirnavām??? Bet vispār jāatrod līdzīgais un viss būs štokos.

Taiida  Saņēmos un noskatījos. Tas filozofs-teologs tiešām atstāja tāda lēniķa iespaidu. No sērijas, es labāk filozofēšu par tēmu uz dīvāna. Bet katram podiņam savs vāciņš, un ne vienmēr pretpoli pievelkas. Kas uz nerva uzkrita visvairāk ir tas, ka nemāk pareizi lietot ka un kad.

Ezjule  Kā var tādus sū... skatīties?

Vaukskis  Manuprāt, var, diemžēl, īpaši žēl par skaistajām :(

SmalkaisStils  PROBLĒMA ir ka nevērtē sevi objektīvi !

SmalkaisStils  visu nosaka attieksme pret otru cilvēku. tolerances esamība. Spēja novērtēt , saprast realitāti !

Pereira  Vai tad sievietei ir jābūt tikai un vienīgi skaistai?!?Bravo,sievietei kurai ir pašapziņa!Katrai sievietei piemīt savs šarms!!!

Vaukskis  Pereira, nē, ne tikai, bet skaists cilvēks var būt tikai sieviete

Pereira  Skaisti ir arī vīrieši!!

gunda10  Neriktīgs , gandrīz , šovs dažādām vecuma kategorijām , skuķi laikam ir aizņemti un tikai grib nokļūt šovā kā tādas dīvainas it kā ,, modeles .,Rodas iespaids , ka reti kam pat draudzīgas attiecības nespīd , šovos peļņa naudu . 2020-11-02

gunda10  Vismaz Magones šovs ir īsts . 2020-11-02

gunda10  Aizņemtie labāk visur tēlo . 2020-11-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu