Kāpēc visi satiek mīlestību tikai jaunībā?

Filmās rāda un romānos rāda, ka mūža mīlestību satiek tikai jauni un skaisti cilvēki, bet praktiski nekad cilvēki vecumā 50+, kad abi savītuši. Kāpēc tas tā? Mīlestība atkarīga no laba izskata?

vaitiesam  Nu tik vecuma fetišists var iemīlēties veca, krunkaina tanta ar nošlukusam krūtīm.
Pēc piecdesmit( un tas jau par daudz) tantas domātas tik omīšu statusa, cept pankūkas, konservēt ievārījumus, rakāties puķudobē...

Geisha  Ai, nu pilnīgas muļķības raksti. Mīlestībai nav svarīgi cik cilvēkam gadu. Iemīlas gan bērnībā, gan vecumā. Iemīlas cilvēkā nevis viņa gados, augumā, sociālā stāvoklī, profesijā vai naudas makā.

Mikko  MULKIBAS!!!
Tã nav nekãda Mílestíba, bet vienkãrši bailes paikt vienai, vienam! Drízãk Tãda vajadziba vai nepieciešamiba!
Nejaucam mílestíbu ar piekeršanos un rozã brillém!
Mílestíba divreiz neatnãk.

Kaskaade  Pag, nu jūs apregeļitesj, saruna ir par hormoniem vai mūža mīlestību.

Un arī par gadiem un libido var pastrīdēties. Cik nu man zināms, tāds īsts baudāms libido sievietei atsprāgst vaļā kā reiz pēc 40smit, un tas zinātniski saucās bioloģiskās šķēres - vīriešiem libido pamazām iet uz leju, bet sievietēm kā reiz uz augšu.
Un pavisam čābīgs sekss ir jaunai un vēl nedzemdējušai sievietei, jo arī dziļi emocionālās čakras viņai ir pavisam pavisam ciet. Un nerunāju par fizioloģiskās berzes procesu, bet par sexu kurš ir caurstāvots un uzlādēts ar pilnu emocionālo spektru

Mikko  Nekã cita kã sarunas nav!
Sievietém lídz trisdesmit nav ne jausmas ko vajag, bet péc četrdesmit vairs neko nevajag!
Ljoti vienkãrši un saprotami.

Labrador  Ar gadiem sievietēm pieaug prasības pret partneri , pragmatiskais materiālisms ņem virsroku pār romantiskām sajūtām.

ne_meklejumos  Jaunībā mīl ar sirdi, brieduma gados sirds ar prātu cīnās, bet vecumā prāts ņem virsroku.

aktiva56  Kaut kādas muļķības!

Skudiss  Es domāju, ka vairāk tas atkarīgs no testosterona. Kad biju jaunāks dāmas interesēja tā pat kā tagad, tikai pielaides bija lielas. Tagad nevar atrast kādu kura izraisītu interesi kopā ar viņu pavadīt dzīvi. Var jau būt, ka arī dāmām tā pat viss apnicis un tās labas un feinās vairs nevēlās neko. Vai varbūt ne tur skatos.

Mikko  Pãrpašpietiekamas un viss!
Vecumdienas ar minku un svecém garantetas!

tracer  Mani izbriina dazhu sievieshu aklums..tacu izlasot komentaarus var saprast ka uz vecumu taas miilestiibas kaa taadas nav..nav un viss..vai gruuti to pienemt?protams ja dazai labai prats to nepienjem..jo izraadiisies ka dziivee neko citu negrib un nemaak kaa gaidiit no otra kautko..ir daudz sievieshu kuras vienas neprot dziivot..ir bailju sajutas.neprasme vest sadziivi..bailes no vientuliibas no vecuma...un tad kad nav shiis mistiskaas miilestiibas saakas hiperaktivitaates..liinijdejas.deklameeshanas pulcinji.skrieshana pa ekskursijaam...to visu nodeeveejot oar pashizaugsmi..patiesiibaa nelaimiigas novecojushas sievietes kuras zemapzinjas liimenii.ar kaulu smadzeneem saprot ka dziive jau uz rieta pusi.un tad iestaajas taa drudzainaa skrieshana graabshana..paspeet dziivot veel..sievieteem galvaa peec piecdesmit notuek neatgriezeniski procesi..tas klimaksa ietekmee..kad praktiski kermenis nolietots.peecnaaceeju nevar buut vairs fiziologiski..ir pat zinastniski pieraadiits ka taas kakju tantes.kuras baro kakjus..esat redzeejushi tacu.katraa piecstaavenee kaada taada dziivo.taa ir psihiska novirze..ruupeeties par kaadu...slimiiga maates instinkta surogaststadija

Piparkuka  Vecumā vairs nav dzimumhormonu?! Kas tad tas ir. Un kas tad ir vēlmes un iekāres utt?! Vismaz sievietēm un īstenībā arī vīriešiem, jo zinu pensijas vecuma un pāri 70 cilvēkus, kam iekāre ir vienmēr!

ne_meklejumos  To tracer-
varētu padomāt ka vīrieši saglabā jaunības domāšanu un izskatu līdz kapa malai. Vīriešu klimakss ir androgēnu deficīts, kurš rodas ar vecumu, Sākas erekcijas traucējumi un dzimumtieksmes samazināšanās, taukaudu palielināšanās, pastiprināta svīšana, darbaspēju kritums, nervozitāte. Ja kas, arī vīrieši baro kaķus, ceļo, dejo, dzied un daudz ko citu. Cilvēki bauda dzīvi un neienīst pretējo dzimumu, bez seksa var gluži labi iztikt, ja vien bez tā kas cits interesē.

ZebieksteEs  Mīlestību satiek jebkurā vecumā. Par cilvēkiem pēc 50. Sievietes iet un dara apgūstot ko jaunu un izbaudot katru dienu, jo arī, Tracer, ir zinātniski pierādīts, lai cikvēka smadzenes nenovecotu un veidotos jauni neironu savienojumi ir nepieciešams visu dzīvi apgūt jaunas iemaņas. Vislabāk to var izdarīt mācoties dejot. Sievietēm rūp spēja pašām par sevi parūpēties. Man ir patiess prieks arī par vīriešiem pēc 50 kuri tomēr ir sociāli aktīvi un arī rūpējās par savu veselību, viņu gan ir mazāk kā sieviešu, jo destruktīvā uzvedība dzīves garumā noved pie veselības problēmām un depresijas, kad viss ir slikti. Un kas tas par steriotipu, ka tiklīdz cilvēkam nav vairs 30 tas ir vecs, stulbs un nespējīgs. Vai tiešām tie kas tā izsakās tik ļoti sevi neieredz?

raina1970  Satiek ,satiek arī 50+, un 60+.cits jautājums, ka katrā vecumā tā mīlestība ir un var būt citādāka-- un tas ir normāli..50+ cilvēkam ir zināšanu, dzīvespieredzes bagāža,agrā jaunībā tādas vienkārsi vēl nav.. mūžu dzīvo- mūžu mācies. .Vienkārši- nevajag tik daudz koncentrēties uz romantisko kino- tur daudz ko stāsta un rāda, hm, ne tā kā dzīve varētu notikt.

burleska  Sākumā vajadzētu vienoties, ka tā mīlestība tāda par zvēru :) Un tad spriest, kurā vecumā tā ir un kurā nav.

vaitiesam  ...mācoties dejot apgūst jaunas iemaņas...🤦

burleska  Tas trakais tracer teksts par sievietēm, kuras vienas nemāk dzīvot... Un tāpēc skrien apkārt pa visādiem pulciņiem un tml. Kaut kādā ziņā taisnība, bet iemesli tur ir pavisam citi. Daudzas sievietes nemāk vienas dzīvot, jo nav pieradušas sevi likt savas dzīves centrā. Vienmēr ir bijis, par ko rūpēties- vīrietis, bērni, dažai arī saimniecība, un, ja tā nav, viņas īsti nezina, kur to savu mīlestību virzīt. Pajautāt sev, mīļajai, kas tad īsti ir tas, ko pati katrā konkrētajā brīdī gribi, viņas nav radušas. Un arī pašvērtība nav ieaudzināta, pati par sevi vērtīga nejūtas. Pieradusi caur vīrieša uzmanību tikai savu vērtību sajust... Un tas dod vīrietim iespēju manipulēt, jo sieviete ir atkarīga no tā, kā viņš izturēsies... Ai, par šo gari varētu runāt.

uzplanaledus  Ikvienam vajag kaut ko, ar ko piepildīt dzīvi, padarīt to dzīvošanas vērtu. Cilvēks uz vientuļas salas diez ko laimīgs nejutīsies. Tas nozīmē, ka tomēr vajag citu/citus. Vienkāršākais variants ir meklēt mīlestību (ko nu ar to katrs saprot). Gadiem tiešām nav nozīmes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu