VAI un Kādai jābūt jēgai no partnera attiecībās?

Raisīja pārdomas nejauši izlasīts komentārs.. "Šovu neskatos, taču Mierīgi var būt tā. Pēc pieredzes, ka otru blakus izjūti tūļīgu lempi, kam viss ar pirkstu priekšā jāparāda, tāpat nejēdz izdarot kā nākas, bet tik ļap ļap. Tad kāda jēga no tāda vīrieša... "
Vai tiešām ir tā, ka attiecības mums nepieciešamas tikai, lai risinātu kādas savas sadzīviskas vajadzības?
Ja vajag iedzīt sienā naglu, - iemācies, izdari pati(-s)!; vai ar galvu nopelni pietiekoši, lai samaksātu kādam citam, kas kustinās rokas, kārtojot Tavas vajadzības.
Ja gribi kotletes, - aizstaigā līdz tuvākajai pasēdnīcai. Ja gribi, lai vienmēr pa rokai ir tīras zeķes, - parūpējies par to pati(-s)!
Vai partnerim ir jābūt līdzeklim, kas nodrošina noteiktu Tavas dzīves komforta līmeni, vai tomēr personai, ar kuru Tu vēlies pavadīt laika kopā un pēc iespējas vairāk, tāpēc, ka ir interesanti kopā būt..?

aivalaiva  Chris1986- nesatraucies tik ļoti, ja tādu nebūtu satikusi, tad I neteiktu, ka tādi eksistē - ne tikai susliki, bet arī vīrieša vārda cienīgi un nav no otra nekas jāgaida, drīzāk padot, palīdzēt gribas tādām. Tā kā Tavs komentārs tāda pļūtījiens kaķa kaku kastē vien sanāk beigās.

Smooth - viss kārtībā 😉

Bazhix  Un kāpēc biznesā meklē partnerus? Jo viņiem, parasti, ir tas, kas nav tev pašam :)
Tas pats ir attiecībās.
Ne jau par velti aprēķina attiecības ir stabilākas par "pliku mīlestību" :)

ube  Partneris vajadzīgs, lai dzīve taptu košāka, skaistāka, baudāmāka, nevis darbu darīšanai.

av2  Partnerattieciibaas ir ...savi ieksseeji likumi, kurus abi zina, un ieveero , un abas personas apmierina ...ssie speeles noteikumi. Tad viss ir ok.
Ja viens saak "izaugt". vai, biezzi gadaas, kachaat pravas.....game over.

Labrador  Teiciens vecs , kā mamuts - izņemiet naudu no attiecībām un 90% sieviešu vīrietis nebūs vajadzīgs , izņemiet seksu no attiecībām un 90% vīriešu sieviete nebūs vajadzīga.

Mikko  Perfect 👌
Ko Tu man vari dot? Galvenais attiecíbu uzstãdijums!

preilene  Priekš manis partnerim jābūt “personai, ar kuru Tu vēlies pavadīt laika kopā un pēc iespējas vairāk, tāpēc, ka ir interesanti kopā būt”.. Pirmāmkārtām, viņam ir jābūt man saistošam (gan ārēji, gan iekšēji), otrāmkātrām, viņam ir jābūt manam draugam, uz kuru vienmēr var paļauties..

Kaskaade  Partnerattiecībām pilnīgi pietiks ar krāsainu išu un labākajā gadījumā uz pusēm samaksātu īri. Kada vēl jēga tur jāmeklē?
Jēga ir ģimenei, vienai kopīgai ikdienai un nākotnei, kopīgiem bērniem un kopīgām mājām.
Nav jau brīnums kādēļ lielākajai daļai nav ģimenes tās pilnvērtīgajā nozīmē, jo viņi meklē jēgu bezjēdzībā, izšķērdīgi tērējot vienīgo savu vērtīgo resursu- laiku.

Mikko  Ar told te nodarbojãs lielâkais vairums!!!
Bezjédzígi pavada laiku sapnju piepuldijuma mekléjumos!

Floriana  Vai partnerim ir jābūt līdzeklim, kas nodrošina noteiktu Tavas dzīves komforta līmeni, vai tomēr personai, ar kuru Tu vēlies pavadīt laika kopā un pēc iespējas vairāk, tāpēc, ka ir interesanti kopā būt..?

ABIEM JĀBŪT LĪDZSVARĀ. Pretēji ir pārāk garlaicīgi un pliekani.

Mikko  Vienkãrša atbilde - Neviena sieviete nav tã vérta lai vinai skrietu pakal! 😌

ube  Ja kādam visa lielā dzīves jēga ir tikai un vienīgi laiks kopā ar laulāto, tad nav ko te oho sēdēt. Marš vīram zupu vārīt. Lai brīvie risina savas problēmas te. :))

Reds  "Vai partnerim ir jābūt līdzeklim, kas nodrošina noteiktu Tavas dzīves komforta līmeni, vai tomēr personai, ar kuru Tu vēlies pavadīt laika kopā un pēc iespējas vairāk, tāpēc, ka ir interesanti kopā būt..?" un kad vairs nav interesanti tad maini partneri? Nu to jau mums reklamē, tā ir, tapēc līdz nopietnām attiecībām tik reti, kāds tiek mūsdienās.

Kaskaade  Marš var aiziet uzsēsties kādam ar ciplām un tīkliem noķertam vienreizējam partnerim, ja noveiksies protams.

Mikko  🤣🤣🤣👌
Ainemtajiem problému júra un plus vél Covid!
Netraucésim vienígo vinu izklaidi! 😌

Aksele  Vai partnerim ir jābūt līdzeklim, kas nodrošina noteiktu Tavas dzīves komforta līmeni, vai tomēr personai, ar kuru Tu vēlies pavadīt laika kopā un pēc iespējas vairāk, tāpēc, ka ir interesanti kopā būt..?
kāpēc abi labumi pretnostatīti?-viens otram netraucē! un mani ar´ lai lieto nost-virtuvē, kartupeļu dārzā, guļamistabā he he :,,,,

Erosa  ko nu vairs savos gados šajos platuma grādos izvēlēsies-ja nav plānprātiņš vai nelietis, jau ir baigais bingo

ZebieksteEs  Partneris ir dzīvs cilvēks, mainīgs tāpat kā pati dzīve. Ne vienā, ne otrā jēgu meklēt nevajadzētu. Par jēdzīgām parasti uztver kādas lietas pielietojumu un noderību saimniecībā. Ja to meklē partnerī, tad nu tālāk par niecīgo paterètāja līmeni nav tikts un tas bēdīgi. Bet ja tāds tādu satiek tad viens otru patērē uz nebēdu, tik nevajag pēcāk apvainoties, kad otrs ir atradis jaunāku modeli vai jēdzīgāku pielietojumam

Erosa  pamatā mēs te kundzītes senas kā pasaule, tāpēc nebūtu pareizi tikko sastaptajam Vīrietim Labākajos Gados uzkārties kaklā kā beigtai zivei, tas fakts.
Bet ja plāno pēcnācējus, tad vīrietim vai nu jāuzstājas, vai jābūt reāli smukam, citādi sievietei nerentējas iznest to visu smagumu, sorry, nevēlējos nevienu batonu spraudēju aizvainot, bet palīdzēt saprast lietu kārtību))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu