Force maejure

Vai vīrietis spēj iemīlēties sievietē, ja skaidri zin, ka viņiem nekad nekāds intīms nebūs? Teiksim, viņas reliģija neļauj ar jums veidot attiecības vai viņa vnk ir lezba vai vēl kāds force maejure. Ko tad viņš mīl - viņas izskatu un skaisto dvēseli? Priekš kam?

av2  Teoreetiski? Var, it sevisskki galiiga jauniiba. Es biju iemiileejies savas klases audzinaataajaa....kaada 6-7 klasiitee. Nu ....nu nopietni. Skaidri zinot, cik tas viss ir.....galiigi garaam.
Kad esi paari tiem 40.....nu nezinu. Tajaa vecumaa jau, ja nav fiziskais kontakts, ja ar tur kautkaada love bija, apdzisiis aatri vien. Jo, paskaidroju, nu tiessaam ir "101" cita sieviete pasaulee, kas tevi noveertees, miiless ...ar visiem taviem truukumiem , bez teaatra kautkaada utt.

puuuka  Chris....mīlestībai nav nedz robežu,nedz rāmju,viņa dara neiespējamo,viņa nāk kad un kur grib,un pie kā grib.
Protams,kad var iemīlēties ...bet, tikai nevajag mīlestību jaukt ar tieksmi vai pieķeršanos .

ube  Gan jau, ka var. Varbūt kādam tā ir kā dzīves skola, lai kaut ko saprastu par jūtām. Interesants jautājums.
"Ja apsauksi katru rejošu suni ceļmalā, uz priekšu netiksi..."(citāts). Lai šie rej... :))

Erosa  Piekrītu tiem, kas teica, ka, iespējams, kaut ko viņš gūst no šādām attiecībām. Tad nu katram sev sekundes laikā jāatbild uz Q, vai tiešām ieguvums ir zaudētā sirdsmiera vērts, parasti nav. Re, kur (ž)ubes kungs jau pirms gada nāca klajā ar atklājumu, ka babulis svešā gultā nav neko vērts, vienalga, kā izskatās.
Nepiekrītu tiem, kas saka, ka esot 101 cita sieviete, (bordelī? D🙃) es domāju, ka ir cita jēdzīga katram, bet vēl tikai 1.Un izcila.
visbeidzot vajag vecumā 18+ saukt uz randiņu atklājot īsto id, tad vēl kaut kas varētu sanākt

SmalkaisStils  Murgains "jautājums" !

Piparkuka  Jā, jo Mīlestībai nav sakara ar attiecībām parastajā nozīmē. Mīlestība ir sajūta, visaptveroša! Viņam nav ar viņu praktiski jāguļ, lai būtu seksuālas sajūtas, arī:)
Tā ka- protams un PROTAMS! Tā jau arī ir dzīvē un ne reti.

Olivers_S  Neatkarīgi no vecuma, tas ir pilnīgi iespējams, jo emocionāla un garīga pieķeršanās sevī neiekļauj vecuma ierobežojumus, nacionalitātes vai citu iedalīšanu... Un dažreiz lai iemīlētu, pietiek ar nepareizi uztvertiem signāliem no pretējā dzimuma... Ne velti saka, ka mīlestība nepazīst robežu, tā varbūt dažreiz ir pārvērtēta, bet tas neaizliedz mīlēt ja vēlies un ko mīlēt.... 😉

vaitiesam  Es pagātne, kad clens stāvēja gribi vai negribi, atteicu kopdzīvi tantam, kura piedāvāja tikai tantrisko seksuālo dzīvi, mol tikai ar pieskārieniem. Nekādu klasiku, kad noliec rakuci, vai ieliec tantam aiz vaiga.

milosais  Tas kurš jautā priekš kam,-Tas vēl nav sapratis vārda Mīlestība💓 būtību,jēgu !

Erosa  zinu, ka tēma joks, bet nelaimīgas mīlestības sasaiste ar force majeure jēdzienu ir ļoti trāpīgs temats. vai nu jūs šķir force majeure, vai nu viens no jums ir muļķis

Mikko  Šito palasot rodas iespaids ka Jums te ir tãds grupen pasãkums kurã viens otru..... 🙊😹
Un kãda apníkst tad meklé jaunus!?
OHO svingrklubs? 😏

Pavalgs  KrišOnkul ???????????

Klau tautieti.... cik īsti tev ir gadu, ja tu šitādus jautājienus publiskai iztirzāšanai uzdod ??????

p.s. Mīlestība esot pusaudžu, un vecmeitu izdomājums .

sandra111  chis!!! ar tevi pavisam vienkarsi-atslegas vards ZIRGASTES,,,;)))

miers2  Nu ja tam cilvēkam ir suņa daba - krancis kaukāds, tad pilnīgi reāli. Jūsu krancis taču arī netaisās ar jums kniebties, dāmas, ne - bet tāpat skatās mīloši jūsu virzienā

Erosa  mans sunīts strādā melnu muti, visu pats plāno un organizē, gan to, kas attiecas uz pašu, gan to, kas attiecas uz saimniekiem. reizēm šķiet, būtu tas cilvēks, tad būtu kolhoza priekšsēdētājs

av2  Erosa - kaa Tu zini , ka nav taas "101" citas, kam tiessi tu buusi vieniigais, vislabaakais? Tas ir teoreetisks jautaajums,jaaa, bet no savas pieredzes (nav liela, ne maza), tiessaam pasaule ir...tik mazinna, un ir miljoniem sieviessu pasaulee, un daudzas no vinnaam tiessaam var buut laimiigas buut kopaa ar tevi. Punkts.
Tas miits, par vieniigo, kuras deell...."janossaujas" ? Ir pasacinna, ko sev staastiit, kameer neatver acis pasaulee sev pats, tiessi sev vispirms.

Erosa  ja tev šķiet, ka ir 101, tad tā noteikti ir, atliek vien darboties, meklēt un atrast.
/centos palīdzēt, nesanāca, tālāk pats:)

Skudiss  A ja tantei daudz rubļi vai Monnas Līzas glazna toletē, vai dievīgas kotletes iznāk, oi kā var mīlēt. Galvenais mērķis!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu